Gol koji je oborio tiket (Reuters)
Gol koji je oborio tiket (Reuters)

Kenguri mu zagorčali život, Mozzart zasladio sa 50.000 dinara

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.12.22. | 11:41

Gol Australije protiv Argentine oborio tiket s kvotom 7.347 - spas je bio u Timu koji ne gubi

Osmina finala Svetskog prvenstva donela je očekivane rezultate koji su došli bez mnogo stresa - Argentina je prošla Australiju, Holandija SAD, Francuska Poljsku, a Engleska Senegal… I tiketi Mozzartovih igrača su uglavnom bili uspešni, ali Australija je uspela da zagorča život jednom od njih…

Na ovom tiketu bilo je 12 parova sa sjajnom ukupnom kvotom 7.347,36 - 11 je zaokruženo, a ovaj 12. bio je Argentina - Australija.

Izabrane vesti

Naš igrač gađao je duplu pobedu na Gaučose, što je značilo da je očekivao da će Mesi i drugovi pobediti i u prvom i u drugom polivremenu, gledajući ih kao odvojene događaje. Sve je išlo kako treba - Mesi u 35. za 1:0, Alvarez u 57. za 2:0… Međutim, u 77. minutu, posle jednog šuta, lopta je zakačila Enca Fernandeza i završila u mreži, iza leđa Emilijana Martineza. Ostalo je 2:1, što je značilo da je rezultat drugog poluvremena 1:1, i Dupla pobeda na Argentinu nije prošla…

Tako su Gaučosi, iako su pobedili, zagorčali život ovom igraču, ali mu ga je Mozzart zasladio jer je postao član Tima koji ne gubi i dobio 50.000 dinara. Dosad, za 15 dana Mundijala, imamo 165 članova TIMA KOJI NE GUBI i podeljeno je ukupno 8.250.000 dinara.

A kako da postaneš deo tima koji ne gubi?

Prvo, potrebno je da igraš tikete u Mozzartu, na uplatnom mestu ili onlajn, preko sajta mozzartbet.com.

Zatim, potrebno je da imaš tiket koji je uplaćen tokom takmičarskog dana i na kojem se nalaze samo parovi iz tog takmičarskog dana. Takođe, na tiketu moraš da imaš bar jedan par Svetskog prvenstva u Kataru, a ukupno minimum četiri para i da si uplatio bar 50 dinara.

Najvažniji uslov je, naravno, da su na tiketu pogođeni svi parovi, osim jednog.

Kada ispuniš ove uslove, ako si među 11 onih s najvećom kvotom (ne računajući promašen par), osvojićeš 50.000 dinara.

Budi pobednik. Mozzart.


tagovi

naplati najveći promašaj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara