Komentari na vest

Kerkez "ne trči pred rudu": Moramo još da radimo za plasman na Euro

Ivica Gasic

pre 9 meseci

Koga još ovde interesuje šta ima za reći ovaj konvertit, pih!!
Д

Дјјдкд

pre 9 meseci

Само ме уанима зашто овом лику и пре ове текме дајете толико простора у вестима
V

Veljko9

pre 9 meseci

Samardzic, Milenkovic i Erakovic kod nas greju klupu a za klubove kidaju svaku tekmu 90minuta, ali zato Veljkovic koji greje klupu igra. Kostic igra 20god fudbal i nije ojacao slabiju nogu, svaki napad se zna da ce na levo da pokusa da centrira levom, Mladenovic bolji od njega, on i Zile protiv Litvanije!
P

PedjaPFCCCC

pre 9 meseci

Mali je sve uradio kakl treba. Drzavi koja mu je pruzila sansu za nju igra. Ovamo kod nas nebi ni igrao. Lazar Samardzic ce se kajati do kraja zivota.
S

SezonskaJakarta

pre 9 meseci

Na osnovu odluke mađarske vlade, već godinama unazad svaki Srbin poreklom iz Vojvodine može tražiti (i dobiti) državljanstvo Mađarske. O tome se ne priča ovde na sva zvona, jer je vrlo moguće da bi se pojedini odlučili na pomenuti korak, radi lakše prohodnosti u Evropi. Cela priča liči na priču "Pilipenda" (Matavulj), prodavanje vere za večeru. I na neodustajanje država od teritorija koje su nekad bile njihove, ili okupirane od strane njih. Voleo bih da od svog naroda, nacionalnog identiteta i vere ne pobegne nijedan Srbin, nikada, sve i da pomremo od gladi. Ali, nije uvek šta je babi milo.
V

Visente Del Boske

pre 9 meseci

Sto ce se kajati?jer je trebalo da ceka poziv nemacke mozda?zar stvarno mislis da bi tamo dobio sansu pored Virca i Musijale?
G

Gost iz Nes

pre 9 meseci

@SezonskaJakarta nisu samo mađarski pasoši u opticaju. Srbi, proterani iz Hrvatske koriste tu opciju, zatim Srbi iz jugoistočne Srbije koriste ponudu Bugarske. Namerno sam naglasio Srbi. Ali, ovo je sportski portal i ne treba "uklizavati" sa politikom. Svako ide gde mu je bolje. 😊