Komentari na vest

Kerkez: Smeta mi što igrači nemaju veće samopouzdanje, približili smo se Partizanu sa TSC-om i Vojvodinom

V

Veljko9

pre 10 meseci

Jel ce Bojan Kovacevic biti prodat? Bile su price oko Strazbura iz Francuske za 3M.
N

Nemanja1385

pre 10 meseci

Niste se vi nicemu priblizili, u svakom evropskom takmicenju ima da prodjete kao bosi po trnju, nego prosto, Partizan je klub koji se ciljano gasi i unistava ...
Z

Zvlat BG

pre 10 meseci

Vama ne treba da bude merilo razvaljeni Partizan, već Evropa, na nivou Lige konferencija! Izadjite mentalno sa Brda! Infrastruktura što pre! Klub mora da raste!
N

Nenad1246

pre 10 meseci

Ovaj Vladimir sam piše sam sebi odgovara. Dosadio si više.
V

VladaBg

pre 10 meseci

Sta ja imam veze sa tim sto je tebi dosadno? Ja svoje komentare ne pisem da bi tebe zabavljao, vec su oni namenjeni inteligentnim ljudima
B

Bane1989Ns

pre 10 meseci

za sve ekipe iz nase lige Zvezda je Psg
:

:) :)

pre 10 meseci

To i nije tako teško sa 10-20 većim budžetom, a igračima se duguju plate
V

VladaBg

pre 10 meseci

Ono sto bi bilo dobro da se uvede jos jedno takmicenje u nasem fudbalu Liga Kup Gradova. Da bi se ojacali gradski fudbalski centri i stvorili bar nekakvi rivaliteti. Da drzava pokrije troskove ucesca klubovima, i da da neku nagradu pobedniku i slicno. Posto u Srbiji ima ukupno 27 gradova plus Beograd da popuni ostatak do 32 ekipe, taman bi bilo mesta za neku formu Srpske verzije LS. To bi moglo i pre prvenstva, i da mogu i da se uigraju i mladji igraci, bez ogranicenja, i da se naviknu na pritisak. Tu bi upali: Bor, Valjevo, Vranje, Vrsac, Timok Zajecar, Zrenjanin proleter da se obnovi, Jagodina, OFK Kikinda, Radnicki Kragujevac, Sloga Kraljevo, Napredak Krusevac, Leskovac, Loznica, Radnicki Nis, Novi Pazar, Vojvodina, Pancevo, Radnicki Pirot, Pozarevac, Prokuplje, Smederevo, Sombor, Sremska Mitrovica, Spartak Subotica, Sloboda Uzice, Borac Cacak, Macva Sabac. A iz Beograda stalni da budu CZ, FKP, OFK Beograd i Zemun, peti po plasmanu, to bi bila Cuka, i to je to. 8 gradova domacina, 8 grupa po 4 ekipe, po 3 utakmice, 2 ekipe polaze dalje, osminafinala, cetvrtfinale, polufinale i finale. Svaki klub bi odigrao od 3 do 7 utakmica, a u svakom gradu bi bilo odigrano po 8 utakmica.

Branko Nikolić

pre 10 meseci

Zanimljiv predlog koji bi mogao da proslediš u FSS. Predložio bih još da peti klub iz Beograda bude Voždovac. Pusti Čukarički, on ima drugačije ambicije.
A

Ambicije

pre 10 meseci

Koje to ambicije ima Fk. Čukarički ?
V

VladaBg

pre 10 meseci

Superkup nema nikakve logike, kada imate samo 2 sampionska kluba, od kojih jedan serijski osvaja duple krune, a drugi je u kvaru. Pa se posle par godina samo zamene, tako da je onda ovaj prvi u kvaru, a drugi serijski osvaja duple krune.
V

VladaBg

pre 10 meseci

Da imamo jos i sampionske RNIS, RKG i VOJ uz CZ i FKP, sto stalno predlazem, to bi imalo smisla, ovako ne.
ф

фрц

pre 10 meseci

од 2007 Звезда 6 пута куп Партизан 7 Војводина 2 Чукарички 1 Јагодина 1
R

Realnoooo o o o

pre 10 meseci

Jeste kvalitetniji ali ne toliko koliko je Partizan potonuo.
M

Mućko

pre 10 meseci

Super kup se kod nas ne igra jer uglavnom ligu i kup osvoji isti tim, pa samimtim superkup nema smisla.