Sergej Milinković Savić (©Reuters)
Sergej Milinković Savić (©Reuters)

Kežman otkrio: Sergej želi u Mančester junajted, pričamo i sa PSŽ-om

Vreme čitanja: 2min | pon. 02.05.22. | 01:25

Cena je 65.000.000 evra

Pre nekoliko godina cena Sergeja Milinkovića Savića bila je veća od 100.000.000 evra. Predsednik rimskog kluba Klaudio Lotito tada nije hteo ni da čuje za manju ponudu. Godine su prolazile, a cena srpskog reprezentativca je padala. Posle dobrih igara u finišu Serije A opet kreće „misija SMS“. Srpski vezista bi posle sedam godina na Olimpiku mogao da promeni klub, ali i zemlju.

Italijanski mediji pišu da su na stolu Lacija dve ponude Mančester junajteda i Pari Sen Žermena teške 65.000.000 evra. Italijanski Skaj navodi da bi ova suma zadovoljila apetite Rimljana. Sportski direktor pariskih Svetaca Leonardo želi Srbina za narednu sezonu. Škripalo je na sredini terena u redovima Pari Sen Žermena ove sezone. Francuski prvak hoće sa nekadašnjim vezistom Vojvodine i Genka novi napad na Ligu šampiona. Ostaće verovatno bez Argentinca Anhela di Marije koji je blizu Intera.

Izabrane vesti

Portal foot01.com citira izjavu menadžera našeg asa, Mateje Kežmana. Sergej bi radije put Old Traforda nego Parka prinčeva.

Sergeju ne nedostaju ponude za letnji prelazni rok. Trenutno imamo posla s Mančester junajtedom i Pari Sen Žermenom. Usredsređeni smo na kraj sezone s Lacijom, ali Sergej želi u Mančester“, istakao je Kežman, nekadašnji igrač PSŽ-a.

20.45: (1,30) Atalanta (6,25) Salernitana (10,00)

Čeka nas očigledno vruće leta kada je fudbalska pijaca u pitanju. Popularni SMS, ukoliko se odluči za Mančester, zameniće Pola Pogbu koji je na izlaznim vratima tima s Teatra snova. Na kraju sezone redove Mančestera napušta i Nemanja Matić koji je prethodne nedelje najavio odlazak iz kluba.

Milinković Savić je ove sezone postigao 11 golova i imao 12 asistencija za Lacio u Seriji A. Nebesko-plavi su opet ostati bez bez Lige šampiona. On je 2015. godine stigao u redove rimskog kluba iz belgijskog Genka. Mundijal u Kataru sredinom novembra, Sergej bi mogao da dočeka u dresu novog kluba. Adut PSŽ-a je igranje Lige šampiona, dok Junajted naredne sezone neće biti deo najjačeg takmičenja na Starom kontinentu.

-------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

--------------------



tagovi

LacioSergej Milinković SavićPari Sen ŽermenMančester Junajted

Obaveštavaj me

Lacio
PSŽ
Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara