©Reuters
©Reuters

Klasa-Barsa! Nokaut Ferana Toresa, šoutajm Obamejana (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 20.03.22. | 22:15

Debakl Real Madrida

Šta je napravila Barselona Real Madridu na Santijago Bernabeuu za 53 minuta fudbala. Katalonci su u prvom poluvremenu u potpunosti nadigrali ljutog rivala, a onda je Karlo Ančeloti promenio formaciju u drugom poluvremenu što je skupo koštalo njegovu ekipu, koja je u pomenutom 53. minutu bila u zaostatku od čak četiri gola - 0:4.

Feran Tores imao dve kolosalne prilike na samom startu drugog poluvremena. Prvo je u situaciji jedan na jedan sa Kurtoom gađao pred gola, a onda je u sledećem napadu krunisao fenomenalnu akciju svog tima.

Izabrane vesti

Sve je krenulo od Frenkija de Jonga, koji je sjajno bocnuo loptu preko svog čuvara, potom je Pjer Emerik Obamejan fenomenalno odigrao petom, a onda je Feran Tores matirao golmana Reala.

Samo šest minuta kasnije sve je bilo završeno, ali su sudije uprskale stvar. Obamejan je na dodavanje Toresa bocnuo loptu preko Kurtoe. Problem je nastao što je pomoćni sudija odmah podigao zastavicu za ofsajd, umesto da sačeka kraj akcije. Realova odbrana je stala, mada verovatno ne bi ni stigla Gabonca, koji blista na svom debiju u El Klasiku.



tagovi

Feran ToresPjer Emerik Obamejan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara