Komentari na vest

Klasiker odavno nije derbi: Kejn pregazio Dortmund, Pavlović iskoristio pola sata da zablista

Goran Tubin

pre 6 meseci

Evo dokaza da je Bajern namestio onaj poraz sa treceligašem u kupu! Gde je poštena UEFA??
R

Robert Lewandowski

pre 6 meseci

Videlo se iz aviona da je meč namešten, od prvog minuta je Bajern igrao pod ručnom, igrao u širinu, pored datog gola gotovo da nije ni pretio rivalu... Mislim da je suvišno da pričam o tome što Kejna nije hteo ni da ubaci, a video je da se ekipa muči...
н

нс бој

pre 6 meseci

Одличан фудбал се игра у Немачкој,нажалост може бити неизвесно једино ако је Бајерн лош.Други клубови чим добију добру понуду,одмах продају играча,без обзира колико је битан,док једино Бајерн издваја велике паре па доведе топ класу играча.Тешко је у таквим односима парирати иако остали клубови раде одличан посао.Леверкузен за сада гази,а већ на зиму је већа вераватноћа да ће продати неког битног играча,можда и тренера,него да ће се отворити за пар појачања и још јаче кренути ка титули.Једноставно у Немачкој финансијска стабилност је најважнија.
J

Ja sam bre komsija

pre 6 meseci

Bajern je državni projekat i zato mogu da izdvajaju velike sume
N

NIZ

pre 6 meseci

Bajern nije drzavni projekat. Cak ni Bavarska kao pokrajna ne stoji iza kluba na nacin na kojem bi se u mnogim drzavama, pre svega na Balkanu, desavalo. Audi, Addidas, Allianz osiguranje (firme iz Bavarske) imaju svoje deonice i deo kluba pripada njima. To je jedini nacin gde indirektno pokrajna Bavarska stoji iza kluba. Kada bi cela drzava bila iza kluba, Bajern bi u Evropi bio ono sto je sada u Nemackoj.
N

Navijač Bajerna

pre 6 meseci

Svaka čast na pobedi, al dzaba im i 10:0 kad su u kupu ispali od trećeligaša...
j

juha

pre 6 meseci

hahahha.o kako je lepo biti glup
E

Erkinhos

pre 6 meseci

Presmesna liga odavno...gasi ligu,motaj kablove.
M

Mozda si ti smesan

pre 6 meseci

A koja liga nije smesna?
G

Grey

pre 6 meseci

Bajern mozda ima i najjaci napad na svetu, Sane igra sezonu zivota,Kejn masterklasa,kad tu dodamo jos Musijalu i Komana... veoma je bitan ovaj zimski rok da se dovede Palinja i jos jedan u odbrani. Posle ove tekme treba se zapitati da li treba vise igrati Kimih u veznom redu, on je najvise zakazao ove sezone, njega treba vratiti na desnog beka i u veznom redu umesto njega Palinja.
S

SilvioB.

pre 6 meseci

Mnogi novinari su mu to rekli u intervjuima ili izjavama za medije. Problem je što Kimih ne želi da igra beka i sam je izjavio da više voli da igra na sredini.
M

Mop

pre 6 meseci

Ne znam ali mi se čini da Kimih ne želi više da igra za Bajern. Navukao ga Ćavi. Danas su odlični bili bez njega
P

PedjaPFCCCC

pre 6 meseci

Utakmica je bila resena za 9 minuta. Šloterbek caska i smeje se sa Upamekanom covek mu pobegao i dao gol. Hummels Traktor, prespor kako su oni umislili da zaustave Musialu,Comana i Sanea koji su brzi sa Loptom i Tehnicki bolji od svakog igraca Dortmunda ? Ovaj Terzic je malouman , stvarno nemam pojma kako je on Trener i zasto on vodi takvu ekipu kao sto je Dortmund. Brand je spor, Reus u godinama, Wolf nije za Mainz a kamoli za Dortmund. Na klupu su mu bili Adeyami,Gittens i Reyna sve brzi igraci. Ako hocea da pobedis Bayern moras da igrac na brzicu. Tako su ih jedino pobedjivali Real,Barca,City i Liverpol svi ostalima je tesko kada igraju protiv njih. Pavlovic je asistirao kod zadjeg Gola nadam se da je nas Selekor pratio Utakmicu , Mali nije igrao za Nemce ni u jednoj Selekciji, skoro je potpisao Profi Ugovor. Nebi me cudilo da ga zovu Nemci U21 ....Ako nije neka gleda snimak ! Ako je ipak gledao Zvezdu jos bolje mozda jer stvarno je sramota zvati Lucica i Mitrovica !
s

sick

pre 6 meseci

Kejn se šali sa Bundesligom, ako ga sreća posluži i izbegne povrede poobaraće sve rekorde.
B

Brko

pre 6 meseci

Kao i Haland sa Engleskom ligom
T

Tako nekako

pre 6 meseci

I to one negativne pošto nema nijedan trofej, a najjači je igrač lige, superkup Lajpcigu, iz kupa ispao, a u Nemačkoj Leverkuzen osvaja, a još ako Totenhem osvoji u Engleskoj. Za rubriku verovali ili ne.
k

kol

pre 6 meseci

Liga uzas najneinteresantinija liga bas uzas borusija sramota od ekipe
j

jalll

pre 6 meseci

Daleko najzanimljivija, a pogledaj i drugu ligu pa ce ti biti jasno. Ako ti se ne sviđa onda prati druge.
m

miloos93

pre 6 meseci

pavlovic-ilic-samardzic pakleni vezni red u buducnosti,simic-pavlovic stoperi,terzic-nedeljkovic bekovski tandem,napadac vlahovic sa paunovicem kao selektorom...jos samo da se kvalitetna krila pojave,nagovestavaju matija popovic i andrija maksimovic...
r

rea

pre 6 meseci

Pogotovo je Ilić pakao. Smehotres. Naši treba svim silama da zapnu oko Bajčetića, iako je već 99% izabrao Španiju. Sa Bajčetićem, ovim momkom iz Bajerna i Samardžićem imamo šta da kažemo u budućnosti.
н

нс бој

pre 6 meseci

@реа То само показује како се код нас сада лоше ради на стварању младих играча.Преко се ради квалитетно,системски и ми сад гледамо ко ће из дијаспоре изабрати Србију,тужно,ал у будућности ће бити још горе.Гледам данас Самарџића,наниже двојицу,тројицу,задржи лопту,одигра,има простора у игри,има важне задатке,није ту ради реда,млад је па да му напумпамо цену за продају.
K

Kdksns

pre 6 meseci

Sta radi ovaj nas savez
G

Gost "

pre 6 meseci

Razmišlja kako da potroše pare od plasmana na EP...
V

Veljko9

pre 6 meseci

Pavlović asistencija. Kakav bi vezni red imali da svi izberu Srbiju: Samardzic, Bajčetić, Pavlović, Maleš, Ugrinić, Ilić..
r

rea

pre 6 meseci

Ugrinić nije klasa za visok nivo fudbala, pritom momak ima 25 godina, može da bude deda-ujak Pavloviću.
V

Veljko9

pre 6 meseci

Momak je 1999 god, protiv zvezde je pokazao kvalitet, mi nemamo Bog zna kog u veznom redu, mogao bi da konkurise
Z

ZI11AcM

pre 6 meseci

Samo da Koman, Sane i Gnabria shvate da je on puno veca zvezda na terenu i pocnu da mu dodavaju jos veci bilans bi imao...