Ključna sezona za Viktora Rogana

Vreme čitanja: 2min | uto. 11.06.24. | 18:33

Koliko može mladi bek u konkurenciji Cvetkovića i Stevanovića

Čukarički je vrlo ambiciozno počeo letnji prelazni rok, sve sa ciljem da se anuliraju greške iz prethodne sezone i ponovo Brđani izađu na evropsku scenu. Doveden je iskusni čuvar mreže Nikola Mirković, pozicija desnog beka je ojačana Milošem Cvetkovićem iz TSC-a, dok je iz Amerike stigao levi bek Hamadi Diop.

Znak pitanja stoji kod nekih starosedelaca, najviše se u javnosti priča o Mihailu Cvetkoviću kao velikoj želji Crvene zvezde... Čeka se transfer Igora Miladinovića, dok bi naredna sezona mogla da bude ključan u razvoju desnog beka Viktora Rogana.

Izabrane vesti

Momak rođen 2002. godine dugo je prisutan na velikoj sceni. Iza sebe ima ozbiljan staž u seniorskom fudbalu, i već 38 utakmica u dresu Čukaričkog. Čak je u jednom trenutku zaličilo da bi mogao da bude dobitak kompletnog srpskog fudbala, obzirom na hroničan deficit desnih bekova.

Ali kako to obično biva kada su u pitanju mladi igrači da prođe kroz razne faze. Uspone i padove. U sezoni za nama Viktor Rogan je uglavnom bio alternativa mnogo iskusnijem Miladinu Stevanoviću. Sada će ga čekati i nova konkurencija u liku i delu Miloša Cvetkovića.

Međutim, moguće je da će Viktor Rogan pripreme za novu sezonu početi sa viškom samopouzdanja. Šira javnost fga je ponovo primetila tokom poslednjeg kola Mozzhart Bet Superlige, kada je dobio poverenje stručnog štaba Brđana, i pogodio mrežu Crvene zvezde. Uradio je to na atipičan način za jednog beka, trzajem glavom. Pre toga je u okviru plej-ofa mladi bek zatresao mrežu lučanske Mladosti.

Olakšavajuća okolnost za Viktora Rogana je što će i naredne sezone imati status bonusa.



tagovi

Viktor Rogan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara