Jirgen Klop i Sadio Mane (©Reuters)
Jirgen Klop i Sadio Mane (©Reuters)

Klop: Nije nam potrebno renoviranje tima

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.02.21. | 12:24

„Ali, biće malih podešavanja ekipe“, kaže menadžer Crvenih

Čudni su putevi fudbalski. Jedne sezone osvojena Liga šampiona, druge domaća titula čekana tri decenije, a u trećoj priča se o velikom spremanju ekipe i čak odlasku trenera.

Liverpul se susreće sa takvom realnošću posle 25 utakmica u Premijer ligi, jer je jasno da titulu neće odbraniti, da „visi“ čak i za mesto u Ligi šampiona.

Izabrane vesti

Jirgen Klop, menadžer Crvenih sa Enfilda, poručuje da i pored svih glasina koje kruže oko Liverpula, nikakve epohalne promene na leto se neće desiti.

Renoviranje tima? Ne, mislim da nikakvo veliko spremanje se neće desiti. Bar ne onako kako ja zamišljam da to izgleda: da šest-sedam igrača ode, a da dođu neki novi fudbaleri“, poručio je Klop.

Nemački stručnjak smatra da su slabije partije Liverpula ove sezone u velikoj meri splet nesrećnih okolnosti.

Tim tokom godine nije imao mnogo šansi da igra zajedno. Mislim da bi imalo smisla poći od toga, ali naravno da ćemo tokom leta napraviti neka mala podešavanja u ekipi. Reagovaćemo na ovu sitaciju, ali planski, zbog sadašnjosti, ali i zbog budućnosti kluba. Nisam siguran da ćemo moći mnogo toga da napravimo tokom leta, ali pokušaćemo“.

Bez obzira što ga u raznim glasinama „teraju“ iz Liverpula, Klop poručuje da nema nameru da ode.

Važna poruka za sve u ovom trenutku: Mi smo i dalje Liverpul! Kao što smo Liverpul kada vežemo 20 pobeda, tako smo i sada kada gubimo mečeve. I to je ono što volim, što mi daje energiju da nastavim dalje. Dakle, nisam samo ovde kada su velika slavlja, nego sam ovde da radim. Pa i kada su u pitanju stvari koje nisu lepe, koje su teške, nema problema, ovde sam“, poručio je Jirgen Klop.


tagovi

Jirgen KlopLiverpulPremijer liga

Obaveštavaj me

Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara