Marko Grujić (©Reuters)
Marko Grujić (©Reuters)

Klop presekao: Grujić šest meseci u Liverpulu

Vreme čitanja: 2min | pon. 14.09.20. | 11:19

Najmanje...

Dugo nije bilo vesti o Marku Grujiću...

Na dvadesetak dana do kraja letnje pijace, međutim, nazire se sudbina srpskog veziste iz Liverpula koji je prethodne dve godine proveo na pozajmici u Herti. I onda je dosta iznenađujuća, pošto je Jirgen Klop, izgleda, odlučio da ukaže još jednu šansu svom prvom pojačanju otkako je seo na klupu Redsa. Tako makar tvrdi poznati agent Fali Ramadani:

Izabrane vesti

"Liverpul želi da zadrži Marka", kazao je Ramadani za Kiker. "Ta situacija neće se menjati najmanje do januara, a posle ćemo videti".

U Liverpulu, pogotovo u njegovom veznom redu, trenutno je ozbiljna konfuzija, pošto nije najasnije s kojim će snagama Jirgen Klop u nove pobede. Sezona je počela, a tim se još nije iskristalisao. Ta nejasna situacija, pre svega oko Tijaga Alkantare i Žoržinja Vajnalduma, očito je uticala na nemačkog stručnjaka da zadrži Grujića.

Jer kako stvari stoje Tijago bi u poslednji čas mogao da skrene ka Mančesteru, dok Kuman i Barsa silno žele Vajnalduma. U tom slučaju ostala bi velika rupa u rosteru, što Klop po svaku cenu želi da izbegne. I eto nitokuda nove šanse za srpskog internacionalca.

Naravno, bilo bi nepošteno reći da je Grujić nije zaslužio zapaženim igrama u Bundesligi. Imao je ozbiljan uticaj na igru Herte, dobro se uklopio, stekao kontinuitet i iskustvo. Kao takav sada će verovatno biti mnogo konkurentniji u borbi za minute na Enfildu.

Liverpul je do sada od Grujićevih pozajmica zaradio 3.000.000 evra, čime je povratio polovinu novca uloženog u njegovo dovođenje iz Crvene zvezde.


tagovi

Marko GrujićLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara