Klop: Real, Barsa, PSŽ i Siti rade šta god požele

Vreme čitanja: 2min | ned. 28.07.19. | 10:13

Liverpul nema para za bacanje

Postao je Liverpul prvak Evrope, seo je na fudbalski Olimp, ali je po finansijskoj moći i dalje daleko iza najvećih konkurenata. Tako tvrdi Jirgen Klop, koji je u svom izlaganju “potkačio” Real, Barselonu, PSŽ i Mančester siti opaskom da sve što požele, to i ostvare.

Utisak je da Klop nije samo “ljubomoran” što nema vreću s novcem bez dna, već da malo prebacuje i da ovi klubovi posluju malo i preko granica fer-pleja, a bez posledica.
Ne mogu da pričam o tome šta ostali klubovi rade. Ne znam kako to rade. Mi plaćamo naše račune. Žao mi je, ali trebalo bi da svako plaća račune. Uložili smo mnogo u ovaj tim, a sada deluje kao da nismo. Ali, mi nismo u toj zemlji fantazije gde možete da uradite šta god poželite. Ne može to stalno da se radi”, rekao je Klop.

Izabrane vesti

I direktno pomenuo četiri kluba.
Postoje četiri kluba koja mogu uvek sve što požele. Real, Barselona, Mančester siti i PSŽ. Šta god pomisle, oni to i ostvare. Mi ne možemo da se merimo s njima. Takva je situacija”.

Nemački stručnjak tvrdi da se ne radi o ljubomori.
Nije to kriticizam. Sad će neki ljudi reći kako sam ljubomoran i tako to, ali to nije slučaj

Klop je naglasio da niko ne može da predvidi kakva će biti naredna sezona za Liverpul, kao ni da dovođenje pet skupih igrača ne bi osiguralo osvajanje trofeja.

Ne postoje garancije da nećemo remizirati sa Lesterom po terenu pokrivenom snegom zato što bismo doveli petoricu novih igrača. Nema garancija. Sigurno će biti prosečnih izdanja, ali to ne znači da su nam potrebni drugi igrači. Jedino što nam je potrebno je tim koji će biti spreman tog dana. I to je naš posao, da to omogućimo, da osiguramo. Da budemo spremni”, poručio je Jirgen Klop.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara