Komentari na vest

Ko će prvi da zaustavi Milojevićev APOEL?

U

Urke777

pre preko 1 godinu

Covek igra na rezultat. Dobar je trener. Ako je Djuka Stitare mogao da radi u Spaniji, moze i Milojevic. Imamo nekoliko zaista dobrih trenera: Milojevic, Paunovic, Nikolic, Jokanovic, cak i Stankovic i Cokna, ali trebaju jos da peku zanat, pogotovu Stankovic da poradi na mentalitetu inace ce zavrsiti kao Lalat. Piksi je dobar isto, ali odbrana brate…mora i tu da se radi, ne moze to kao na SP. Na zalost otisao je Miha 🙏. Imamo nekoliko zaista jako dobrih trenera, i bilo bi dobro da i Zvezda i Partizan i FSS porade na tome, pogotovu FSS, da ne bude posle da nisu iskoristili ono sto imamo.
X

Xao

pre preko 1 godinu

Što se tiče primedbi o lepoti igre, zadatak trenera je da ostvari rezultatski maksimum sa igračima koje ima na raspolaganju. Onaj ko očekuje da slabiji tim igra "lepo" protiv mnogo jačeg i da pobedi, nema mnogo veze sa fudbalom.
C

Cccc

pre preko 1 godinu

Čitam komentare posle SP i debakla sa Kiksijem kako mi nemamo boljeg od njega na kormilu nacionalno tima a ja vam kažem, evo ga to je taj koji je bolji od njega. Miloje kao igrač nije bio Piksiju ni do kolena ali kao trener ovaj nije njemu ni do zgloba. Stoji to da on ne igra lep fudbal za oko ali igra fudbal koji donosi rezultat. Zato dajte kormilo u ruke onome ko zna a nek Piksi bude pomoćnik i uči kako se igra odbrana.
H

Hames

pre preko 1 godinu

Nikad nije dobio priznanje. Onakav tim dva puta uvesti u LŠ, igrati nokaut-fazu LE iz prvog kola kvalifikacija, to ne da se neće ponovo desiti u srpskom fudbalu, nego neće ni u Evropi

Mr 007

pre preko 1 godinu

@Hames,ma cini ti se,bolji je ofanzivni mister Stankela...