Gonzalo Iguain (©AFP)
Gonzalo Iguain (©AFP)

Ko je gazda Floride? Lavovi u poteri za Nju Inglandom, Iguain probudio Bekamov Inter

Vreme čitanja: 2min | sre. 04.08.21. | 23:15

MLS: Noćas u Orlandu komšijski derbi u najboljem šampionatu Sjedinjenih Američkih Država

Pogled na tabelu MLS-a, najbolje lige SAD-a, jasno govori ko je gazda Floride. Orlando je trenutno na drugom mestu u Istočnoj konferenciji sa čak osam bodova manje od Nju Inglanda. Majami je poslednji sa samo 12 bodova, ali ekipa iz Majamija daje znake života. Sakupila je četiri boda u prethodna dva meča najbolje lige SAD-a.

Drugi put u sezoni ovi timovi iz iste savezne države odmeriće snage, ovog puta u Orlandu noćas (02.00). Krajem juna Lavovi su slavili u Majamiju u derbiju Floride sa 2:1.

Izabrane vesti

02.00: (1,67) Orlando (3,80) Inter Majami (5,20)

Jedan od vlasnika Intera je engleski superstar Dejvid Bekam. Posle šest uzastopnih poraza, ekipa iz Majamija se trgla. Proradila je prva zvezda tima, argentinski veteran Gonzalo Iguain. Nekadašnji napadač Reala, Napolija, Juventusa i Milana je sa dva gola bio najzaslužniji za pobedu pre četiri dana na svom terenu protiv Montreala sa 2:1. Pre toga je Inter odigrao 1:1 sa Filadelfijom, pa želi beg sa dna. Pitanje je da li jedan od najmlađih timova u ligi može do plej-ofa. Trenutno zaostaje 10 bodova za Montrealom koji je na mestu koje donosi doigravanje za šampiona.

04.00: (1,87) Sijetl (3,50) Dalas (4,30)

Prva zvezda Orlanda je još jedan veteran, Portugalac Nani. Nekadšanji as Mančester Junajteda postigao je osam golova na 13 utakmica. Čuveni Brazilac Alešandre Pato početkom godine je stigao u redove Lavova, ali se na debiju povredio i nema ga još u timu.

Osim bivšeg asa Milana u konkurenciji za Orlando nije ni Peruanac Galese zbog povrede trbušnog zida. Kod gostiju iz Majamija, koje predvodi s klupe Englez Fil Nevil, van stroja su Argentinac Gonzalez zbog žutih kartona i povređeni Džons i Frej.

04.30: (1,90) Los Anđeles Galaksi (3,50) Solt Lejk (4,10)

Na pet dosadašnjih mečeva ovih timova u MLS-u uvek je dolazila kombinacija GG3+. Orlando vodi sa 3:2 u pobedama.


tagovi

mls ligaOrlando SitiInter MajamiMLSMLS ligaNaniGonzalo Iguain

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara