Ko prenosi utakmice srpskih klubova u Evropi?

Vreme čitanja: 1min | ned. 05.08.18. | 14:51

Zvezda prvo na Sportklubu, revanš na Areni, Partizan menja televiziju, u ponudi i Spartak

Danas tri, sutra još jedna utakmica Superlige, a u utorak i četvrtak opet izlaze naši klubovi na međunarodnu scenu, u pokušaju da se domognu grupne faze nekog od UEFA takmičenja.

Prva će na teren Crvena zvezda, u utorak od 20.30 dočekuje Spartak iz Trnave, a meč sa stadiona „Rajko Mitić“ će direktno prenositi Sportklub, kao što je bio slučaj i za susrete sa Spartaksom i Suduvom. Ostaje da se vidi da li će se, kao i za prethodna dva kola, signal naći i na državnoj televiziji. 

Izabrane vesti

Dogovoreno je da revanš trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, 14. avgusta bude u ponudi TV Arenasporta. 

Za razliku od gostovanja u Nikšiću i Viljnusu, kad je signal otkupila Radio televizija Srbije, utakmicu crno-belih iz Danske prenosiće Sportklub. Čelnici ove televizije otkupili su pravo da gledaocima ponude meč Nordjslenad – Partizan, pa će se ona naći na prvom programu u četvrtak od 19.45.

Revanš meč sa Dancima, 16. avgusta, na programu je TV Arenasport.

I za kraj Spartak Ždrepčeva krv. S tim da se još ne zna koja će televizija da prenosi meč Subotičana i Brondbija sa stadiona Crvene zvezde u četvrtak od 20.45, ali se može čuti da najveće šanse ima RTS, dok su pregovori sa revanš iz Danske u toku.

FOTO: Star sport


tagovi

SportklubArena sportFK Crvena zvezdaFK Partizankvalifikacije za Ligu šampionakvalifikacije za Ligu Evrope

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara