"Osmeh od 700.000 evra sedmično"
"Osmeh od 700.000 evra sedmično"

Koji, bre Tevez, Gvarin, Martins, Pojet!? Fudbal se igra srcem, a ne bankovnim računom! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.02.17. | 16:41

Skromni Brizbejn izbacio prebogati Šangaj iz Lige šampiona Azije gde popularni Apač zarađuje astronomskih 700.000 evra sedmično

Osmeh od 700.000 evra sedmičnoDa pare ne mogu sve da kupe, valjda je svakom razumnom biću jasno da je univerzalna istina. A vlasnici Šangaj Šenhua trenutno žive i uče ovu drevnu mudrost.

Milioni koji su posuli ove i proteklih godina ne bi li napravili najjaču ekipu najvećeg kontinenta, ali i šire za sada ne daju plodove. Šta više, kineski klub je sinoć pred svojim navijačima izgubio u meču plej-ofa azijske Lige šampiona (igra se jedna utakmica) od skromnog Brizbejn Roara rezultatom 0:2. Golove za australijski klub postigli su Borelo i Oar, dok su sa druge strane "puške bile prazne". I te "puške" u liku i delu Karlosa Teveza, Fredija Gvarina i Obafemija Martinsa koje sa jlupe predvodi legendarni Gustavo Pojet. Inače, celokupna ekipa Roara godišnje zaradi 1,7 miliona evra, što argentinski as koji je prešao u Šangaj iz Boke Juniors  skrpi za 17 dana. Karlos Tevez, popularni Apač samo na osnovu ugovora nedeljno dobija čak 700.000 evra!

Izabrane vesti

Brizbejn je trenutno treći u australijskom šampionatu sa 16 poena zaostatka za liderom, Sidnejem za koji nastupaju bivši prvotimci Crvene zvezde Miloš Ninković i Miloš Dimtrijević. Šangaj Šenhua je sezonu u kineskoj Super ligi završio na trećem mestu.

Grupna faza azijske Lige šampiona počinje 20. februara.

(foto: Action Images)


tagovi

AustralijaFredi GuarinGustavo PojetKarlos TevezKinaAzijska liga šampionaObafemi MartinsŠangaj Šenhua

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara