Foto: Starsport
Foto: Starsport

Kokir bez kluba, Čečarić i Nikčević pojačali Pazar

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.09.21. | 15:50

Dva dana pred zatvaranje, veoma dinamično na superligaškoj pijaci

Poslednji dani uoči kraja letnjeg prelaznog roka u Srbiji koji traje do 17. septembra protiću veoma aktivno, te iz redova superligaša stiže niz novosti po pitanju promena u igračkom kadru.

Poslednja vest iz Metalca je da su klub i Jovan Kokir sporazumno raskinuli saradnju koja je bia predviđena do leta 2023. godine, te je đak Partizana iz "klase 2000" posle godinu dana provedenih u Gornjem Milanovcu slobodan u pronalasku nove sredine.

Izabrane vesti

Neposredno pre veznog fudbalera koji je prethodno branio boje Teleoptika i Vojvodine, tim Žarka Lazetića na isti način napustio je Igor Maksimović, godinu dana stariji vezni fudbaler stasao u Humskoj koji je već promovisan u Novom Pazaru.

Angažmanom Maksimovića klub sa Jošanice nije okončao dovođenje pojačanja s obzirom na to da su od danas na raspolaganju strategu Kenanu Kolašincu i Bojan Čečarić i Bojica Nikčević.

Čečarić je u Pazar stigao kao slobodan igrač posle epizode u Napretku, a ovo mu je drugi mandat u superligašu sa juga Srbije. Osim za Pazar, ofanzivac rođen 1993. godine je igrao i za Javor, Mladost i Spartak, a deo karijere proveo je i u Poljskoj. Među povratnike spada i Nikčević koji je drugi put prosleđen na pozajmicu u Pazar.



tagovi

Jovan KokirBojan Čečarić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara