Fudbaleri Kolo Kola (©AFP)
Fudbaleri Kolo Kola (©AFP)

Kolo Kolo se vraća na staze uspeha, nanišanio je 13. trofej u Kupu Čilea

Vreme čitanja: 2min | ned. 04.07.21. | 23:11

Rival najtrofejnijeg tima u zemlji u noći između nedelje i ponedeljka od 02.00 biće La Serena. Prvi meč osmine finala završen je pobedom tima iz Santijaga sa 3:1

Najtrofejniji čileanski klub, Kolo Kolo, prošle sezone je jedva izbegao ispadanje u Segundu. Ove godine je krenuo znatno bolje, posle 10 kola je peti na tabeli, a u Kupu Čilea je blizu plasmana u četvrtfinale. Revanš meč sa La Serenom je na programu noćas od 02.00, a u prvom susretu je kao gost slavio sa 3:1.

Mnogo se lakše diše u Santijagu ove godine. Kolo Kolo se opet bori za trofeje, čemu se ipak raduje najveći broj fanatika u ovoj južnoameričkoj državi.

Izabrane vesti

02.00: (1,50) Kolo Kolo (4,00) La Serena (6,00) /prvi meč 3:1/

Očekuje se da noćas napravi korak ka svom 13. peharu u nacionalnom kupu, pošto La Serena ipak nije preterano kvalitetan tim, a prednost iz prvog meča je osetna.

Nema više nepoznanica između ove dve ekipe. Poslednja dva takmičarska susreta koje je Kolo Kolo odigrao bila su baš protiv La Srerene. Pre kup meča sastali su se 7. juna u prvenstvu, a i tada su slavili izabranici Gustava Kinterosa, sa 2:0.

Iskusni stručnjak je posle prvog meča u kupu, koji je odigran 1. jula, istakao da je primetan napredak u igri njegovog tima u odnosu na prvenstvenu utakmicu.

Tim je uspeo da se ujedini i popravili smo se u brojnim aspektima. Srećan sam kako smo igrali u ofanzivi. To nam je bila jedna od slabijih tačaka u prethodnom periodu. Zadovoljan sam sa kojim rezultatom smo otišli kući“, kazao je Kinteros.

La Serena je prošle sezone u decembru uspela da savlada Kolo Kolo sa 2:0, a to joj je bila jedina pobeda u poslednjih pet njihovih susreta. Remi na njihovom meču odavno nije viđen, još od avgusta 2012. godine, kada je bilo 1:1.

Kolo Kolo je poslednji put osvojio Kup Čilea 2019. godine, kada je u finalu savladao Universidad Čile sa 2:1.

KUP ČILEA – OSMINA FINALA (REVANŠI)

Nedelja

U TOKU Kokimbo – Rendžers /prvi meč 1:0/

U TOKU Arturo Fernandez Vial – Universidad de Čile /prvi meč 1:1/

U TOKU O‘Higins – Nublense /prvi meč 1:1/

Ponedeljak

02.00: (1,50) Kolo Kolo (4,00) La Serena (6,00) /prvi meč 3:1/

***Kvote su podložne promenama


tagovi

Čile 1Kolo KoloLa Serena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara