Umar Sadik (©Reuters)
Umar Sadik (©Reuters)

Kolo u Španiji kojem se u Humskoj 1 posebno raduju

Vreme čitanja: 2min | sub. 21.05.22. | 11:22

Almerija ima večeras zicer za promociju u Primeru

Veče koje se u Humskoj 1 čekalo dve godine. Svi pogledi sa crno-bele strane Topčiderskog brda leteće večeras ka Almeriji.

Igraće se pretposlednje kolo u Segundi, a Almerija ima čist zicer protiv „fenjeraša“ Alkorkona (22.00) da pobedom obezbedi promociju u Primeru.

Izabrane vesti

Almerija ima četiri boda ispred trećeplasiranog Valjadolida, te ako pobedi Alkorkon, koji je odavno izgubio sve šanse da se spasi ispadanja, izboriće skok u elitnu diviziju, što je proklamovani cilj čelnika kluba bio i prošle sezone.

22.00: (1,23) Almerija (6,50) Alkorkon (12,0)

Tada je Almerija kupila od Partizana napadača Umara Sadika, za kojeg je trebalo do sada da isplati osnovni deo transfera, ali ostao je bonus koji su u Humskoj sa nestrpljenjem čekali. A, on kaže da će crno-beli dobiti 3.000.000 evra ako se Almerija plasira u Primeru dok je Sadik u njenim redovima.

Sasvima lepa suma novca pogotovo što je Partizanu sada preko potrebna, jer će ovog leta morati kvalitetno da se pojača da bi uspeo da izbori mesto u grupnoj fazi nekog evropskog kupa i da se sledeće sezone ponovo trka sa Zvezdom za oba domaća trofeja do poslednjeg minuta.


tagovi

FK PartizanUmar SadikAlmerijaŠpanija 2

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara