Kolorado stigao u Beograd

Vreme čitanja: 1min | sre. 01.02.23. | 20:38

Doputovalo jedino pojačanje Partizana ove zime

Nekih 24 časa pre nego što se završi rok za licenciranje igrača za Ligu konferencije, Partizanu je stiglo u Beograd jedino zimsko pojačanje.

Kolumbijski vezista Andres Kolorado večeras je doputovao u glavni grad Srbije, a koliko sutra bi trebalo da prođe lekarske preglede i da potpiše ugovor sa crno-belima.

Izabrane vesti

Kolorado će do januara sledeće godine igrati kao pozajmljeni igrač od kolumbijskog Kortulua, a ako kvalitetnim igrama zadovolji ukuse čelnika i stručnog štaba Partizana, srpski klub će ga otkupiti.

Inače, kako je to danas potvrdio medijima i direktor kolumbijskog kluba Kortulua Aleksis Manijoma, oni su imali dogovor sa argentinskim Belgranom oko transfera Kolorada, međutim, kada se pojavila ponuda Partizana, vezista je želeo isključivo u Evropu, u Beograd.

Kolorado igra na poziciji centralnog vezista, odlikuju ga snaga, agresivnost, a sa 193 centimetra visine će i tu doneti Partizanu nešto što nije imao tokom jesenjeg dela prvenstva. Tokom karijere, a igrao je za Kortuluu, Deportivo Kali i Sao Paulo, Kolumbijac je dosta golova postigao glavom.

Partizanu će Kolorado, po svemu sudeći, biti jedino pojačanje u zimskom prelaznom roku, jer do sutra u ponoć ima rok da licencira igrače za nastavak Lige konferencije.



tagovi

FK PartizanAndres KoloradoMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara