Komentari na vest

Kolubara ljuta zbog Mustafe: Ni sportski ni ljudski nije fer s Zvezdine strane

k

kaboom

pre preko 2 godine

Ova ispala Kolubare, je apsolutni hit. Uz sve to im kriv neko drugi, a oni posluju kao da su u zoni. Nije pruzanje ruke, siguran dogovor, vec stavljanje na papir, a sobzirom da to niste uradili, ne znam cemu ovo kukumakanje. Ako su u Zvezdi procenili da je za razvoj ovog igraca pametnije da ide u NP, sta da se prica dalje? Ni prvi ni poslednji put da igrac promeni smer u zadnjem momentu.
D

Dragan Ljuma Obr

pre preko 2 godine

Prika poslujes sa terzom i mitketom. Sta si ocekivo?
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Jel to ista ona Kolubara što je smenila trenera na izlasku sa konferencije na kojoj je predstavljen kao novi trener?
m

mita i trta

pre preko 2 godine

hteli su oni Mustafu u Kolubaru al onda razmisljaju nece moci sam bakaprase da zapne protiv Partizana pa da pojacaju to malo vise
@

@mita i trta

pre preko 2 godine

Novi Pazar je sa Partizanom odigrao obe utakmice, jedino ako ih ocekujes da pobede sve do kraja i zavrse u plejofu. Smesno je sto mislis da se sve vrti oko tvog malog kluba, al dobro, imas trenera koji ti ispira mozak svaki dan sa tom ideologijom.
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

Nema leka Apoteka, a nema ni Crna Reka. Svuda grmi okolo, naša pesama ponovo, sve je gotovo, sve je pijano, naša Zvezda prva ponovo. SVI NA STADION U SUBOTU.

gemathegreat

pre preko 2 godine

Da ti odgovorim i ovde. @ Corleone Nemam ambiciju da se naprdjujem sa tobom. Da li ti vidiš dalje od nosa ili ne ostavljam tebi i sredini u kojoj živiš ali direktno je proporcionalno svakom parametru kotiranja kluba broj članskih i sezonskih, kod prodaje reklamnog prostora, potencijalnih tv prava i u krajnjem odluke sutra da neko potpiše za klub. Ti I ljubav prema klubu su ko dupe i oko, veze jedno sa drugim nemaju. Ti guraš neku ličnu vendetu protiv jednog čoveka i nek ti je sa srećom ali nemoj onda sa se kriješ iza ljubavi prema klubu. Ljubav prema klubu definitivno nije ovo što ti radiš.
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

@Gema. Neko ko je bio na Interpolovoj poternici ne može da bude u Zvezdi. Neka kupi sebi neki klub pa neka se tamo igra, pravi kombinacije i dekra. KRAJ PRIČE. A koliko JA volim Zvezdu, možeš da dodješ u Subotu pa da ti objasnim.
D

DS. CZ. BG

pre preko 2 godine

@Gema. Ko si ti da ti nekome popiješ, da ti odredjuješ ko je koliki Zvezdaš, ko će da kupi sezonske karte, a ko neće. Još si i bezobrazan pa vredjaš ljude u svojim komentarima. Jel si ti Terzićev advokat, ko si bre ti. Sjaši više sa...
д

д.г.

pre preko 2 godine

Па ваљда сте знали с ким имате посла.

Senad DjZappe

pre preko 2 godine

haha bravo za zvezdu,hvala. im od srca pd pazarca
g

ggbf

pre preko 2 godine

Bravo umesto da kazes nije u redu tako, ti kazes bravo. A da je tako uraila Pazaru ovde bi cikali i kmekali, verovatno uplitali kos nesto u odnos. Stavljam na stranu dal je Kolubara to zasluzila. Ali ovako nesto ne moze da bude dobro i dok to ne shvatimo nece ni nama biti dobro niti bolje dal bio Pazarac, Sapcanin, Lazarevcanin ili Somborac nema veze sa tim
D

Del Piero#10

pre preko 2 godine

Terza je jako lošim odnosima sa članovima Kolubare, pre par godina je on lično preko OFK BG, izbacio Kolubaru iz druge lige iako tad Ofki nije trebao ni bod već su bili ispali a povukli i Kolubaru za sobom. A pogotovo što sa Pazarom će imati 3 boda sigurice i da se ovi pocepaju protiv Partizana nebi li uzeli barem bod
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

A šta je problem? Što su odigrali pošteno i nisu ih pustili? Kakvi smo kvarni postali. Zlo.
G

GostPP

pre preko 2 godine

Nasli vi sa Terzom tikve da sadite...
Б

Бибарс

pre preko 2 godine

И како сад очекујете да вам се склони Колубара? Зезнули сте ствар. Сад мора Терза да реагује. Ај сасе померите да Звезда дадне гол.
S

Sashki85

pre preko 2 godine

Poslali najbržeg igrača što imaju na pozajmicu. 🤦🏻‍♂️
M

Milojr

pre preko 2 godine

Neko iz vlade reagovo
T

Teide

pre preko 2 godine

Erdogan!
G

Gost 126 mb

pre preko 2 godine

Novopazarci znaju što je fudbal i neće im trebati mnogo vremena da shvate da ni Bakajoko ni Mustafa nemaju dodirnih tačaka sa našim prvoligaškim fudbalom! Dovoljna će im biti jedna jedina utakmica u kojoj budu igrali ove gromade i shvatiće da Zvezdi ovakvi Afrikanci služe samo za ugrađivanje u ugovore! Vrlo je upitna tvrdnja za Mustafu da ima 21 godinu! Ne znam, ali nešto mi ovde smrdi! Poznato je da su Afrikanci jako nepouzdani sa tačnošću svojih ličnih dokumenati, jer uvek imaju po nekoliko rezervnih varijanti, zavisno od potrebe, a ovaj Mustafa na prvi pogled izgleda kao da ima barem 31 godinu.
M

Milan.2303

pre preko 2 godine

Jok bre, prijatelju, kakvih 31...evo ga ceka resenje za penziju svakog trenutka da mu stigne. Rodio se odmah nakon zavrsetka Drugog svetskog rata.
g

grgt

pre preko 2 godine

Ma jok bre 101 ima godinu, skoliski je sa grofom Drakulom vidis da je pocrneo od starosti. Kakvih ovde kometara ima, ajde da ukrade i smanji 4, 5 godina ali bas 10 to ne ide narocito sto se sada takve stvari proveravaju dosta temeljnije
G

Gost23

pre preko 2 godine

Pazar je ostao bez najboljeg strelca, normalno je da dovode one koji će odmeniti barem delimično njegov učinak. Verujem ni da pozajmica nije besplatna, tj. Zvezda je siguran sam u to dobila neki iznos, a što je Kolubara verovatno želela sa ga besplatno dobije, druga je stvar. Kako god, vratilo im se ono zezanje trenera sa početka sezone, kad su istog otpustili nakon par sati od potpisa ugovora.
m

moni

pre preko 2 godine

to je u redu, tamo može lakše među tim ljudima da se snađe, pogotovo zbog iste vere...a tteba igračima izaći u susret...
D

DraganRadojčić

pre preko 2 godine

The Empire Strikes Back - Imperija uzvraća udarac
П

Пихи

pre preko 2 godine

Знамо сви какав је Терзић, ту нема шта да се коментарише, а свакако за гробарску склањалицу (свако може да погледа текму из првог дела сезоне) нема ни превише респекта. Аматерски се овде понела Колубара. Иако су ми освежење у СЛ, послују као и матична им фирма... Сећамо се сви оне представе са тренерима пред почетак сезоне. Како су они отпустили човека сат времена након што је потписао и промовисан као шеф стручног штаба, тако су сад и сами испаљени, само без потписа. Ко промовише појачање пре уговора?!? То никада нисам видео.
K

Koan

pre preko 2 godine

Kolubara je ipak neprevaziđena, Dragana Radojičića, kao trenera, postavili i smenili istoga dana. T a ko da im ovo saopštenje uopšte nije bilo potrebno.
G

Gost81

pre preko 2 godine

Jednostavno,Zvezda se dogovorila sa Erdoganom u zamenu za besplatne pripreme u Antaliji
Z

Zvlat BG

pre preko 2 godine

Desio se odlazak Aganspahica iz Pazara i otvaranje bolje opcije što se tiče minutaže. Pazaru je potreban špic. Za Kolubaru je bio planiran drugi igrač. P.S. Mustafa, Tanko, Edmund Ado = isti menadžer.
M

Mop

pre preko 2 godine

Dečko nije špic već krilo A ovo što je Zvezda uradila je teška svinjarija
P

Pedja108

pre preko 2 godine

Razlozi su mozda prozaicni. Recimo ako su Mustafa i Bakajoko bili cimeri, pa hteli da idu zajedno da imaju nekog poznatog u novoj sredini. Ko ce ga znati. Slazem se da ako moralisemo ovo nije u redu, ali se ovakve stvari desavaju i u jacim ligama od nase. Jednostavno, dok neko ne potpise nesto, ne moze se racunati da je dogovoreno. Stalno su kritike za Terzu i Mrkelu, opet ne znam zasto. Posle dugo godina je Zvezda uspesna, osvajaju se titule, igra Evropa, najbolji plasman na UEFA listi od 1991. Naravno da ima gresaka, kao i u drugim sredinama, ali je uvek boljitak veci nego ono sto je lose. Kad je Milojevic dosao, dovedeno je otprilike desetak fudbalera, od kojih je jedino Rikardinjo mislim da se zove bio promasaj. Tad su dosli izmedju ostalih Rodic, Jovicic, Borjan, Krsticic, mislim i Radonjic. Naravno, sto si bolji, tezis boljim igracima, a onda je i mogucnost greske veca kad trazis takvog igraca. Po meni, s obzirom na uslove kod nas, Zvezda odlicno posluje. Pa ajde da kazemo da domaca liga nije pravi pokazatelj, ali Evropa sve govori.
n

nerobiancoo

pre preko 2 godine

Samo vi iz Kolubare,ne pricajte o postenju.Koliko ste igraca slagali i prevarili,pred sam pocetak sezone.Pitajte debelog Dragisu.
V

Volim fucu

pre preko 2 godine

Pa i trenera su promenili posle par dana. Samo oni da se ne javljaju.
X

Xaxaxa

pre preko 2 godine

Pa ovo je bar kristalno jasno, Crvena zvezda se dogovorila sa Erdoganom.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Haha bravo za komentar!!! Duhovito bez obzira za koga navija osoba koja ga je pisala)))))
X

Xaxaxa

pre preko 2 godine

Ne navija za Zvezdu ali je lepo kada ljudi shvate šalu bez zle namere :)

gemathegreat

pre preko 2 godine

Jel vas dva mrmota, što pljujete imate li članske i sezonske ??? Ako nemate, paljba. Sve da je i najgori Terza mogu da ga menjaju samo oni koji su nešto dali Zvezdi.
G

Gost9

pre preko 2 godine

Postoji nešto mnogo značajnije i vrednije od sezonske.

Kontraudar

pre preko 2 godine

Terezu može da menja samo onaj ko ga je i postavio. A vi možete da mašete članskim kartama do mile volje.
M

Milko

pre preko 2 godine

Gemat@Čim imaš članske i sezonske karte sigurno i pameti imaš.
G

Gost123

pre preko 2 godine

gost9-nisi u pravu druze. Ne postoji nista vaznije od toga, godisnja clanarina i sezonska karta kostaju simbolicno, kao jedan izlazak vecernji. I svako ko zaista voli Zvezdu moze i mora sebi to da priusti. Zvezda zasluzuje veliko clanstvo, i dobro popunjen stadion, bez obzira ko je u tom trenutku vodi. Ni Terzi, ni bilo kom drugom na njegovom mestu, ne bi bilo svejedno kad ih proziva 40000 ljudi. A ovako svi samo pljuju i na stadion ne dolaze nikada!!! Realno koga zabole za njihovo misljenje, i odakle pravo na kritiku a nece da daju 200-300 dinara za kartu?????????? To je isto kao da na drustvenim mrezama trazite smenu upravnika Narodnog pozorista na primer, a predstavu u zivotu niste pogledali. Odakle pravo??????????
G

Gost_BG11

pre preko 2 godine

A ko si ti da trazis clanske non stop, sta glumis ovde po komentarima, kao neki tvorzim policajac... Ko si ti da nekome kazes paljba, ako nema, zamisli, clansku. Koliko navijaca kupi karte po redovnoj ceni, i kada se sve sabere dali su isto kao i oni sa clanskom,a neki mozda i vise. Neko nije u mogucnosti da dolazi na utakmice non stop, neko je sprecen poslom, neko ne zivi u Beogradu.. Ali ko si ti da prisvajas Zvezdu, u tvoje i tvorzino ime ???
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

@Gemacava.Opet ti glumiš ludilo i vredjaš ovde ljude. Evo ja neću namerno da kupim sezonsku kartu. Hoću da plaćam redovne karte, i tako ostavim 5 puta više para u klub nego ti sa sezonskom kartom.

gemathegreat

pre preko 2 godine

@ Corleone Nemam ambiciju da se naprdjujem sa tobom. Da li ti vidiš dalje od nosa ili ne ostavljam tebi i sredini u kojoj živiš ali direktno je proporcionalno svakom parametru kotiranja kluba broj članskih i sezonskih, kod prodaje reklamnog prostora, potencijalnih tv prava i u krajnjem odluke sutra da neko potpiše za klub. Ti I ljubav prema klubu su ko dupe i oko, veze jedno sa drugim nemaju. Ti guraš neku ličnu vendetu protiv jednog čoveka i nek ti je sa srećom ali nemoj onda sa se kriješ iza ljubavi prema klubu. Ljubav prema klubu definitivno nije ovo što ti radiš.
K

Ko je koga zeznuo?

pre preko 2 godine

Prvo, vrlo neprofesionalno sa Zvezdine strane što je ovo uradila. Ako su već obećali Kolubari, trebalo je tamo i da ga pošalju. Sa druge strane, ništa nije gotovo dok se papiri ne potpišu, pa ne znam zašto je Kolubara žurila da što pre objavi dolazak igrača ako nije sve bilo potpisano. U prevodu, jedni neprofesionalni (očekivano) drugi užurbani i isto neprofesionalni (jer su objavili da dolazi igrač kog zapravo nisu potpisali). Fudbal u Srbiji. I najbitnije, ako se baviš fudbalom, znaš da su ovakve stvari moguće, i nema ljutiš.
K

Kemp

pre preko 2 godine

Zvezda je to uradila zbog logične stvari, a to je da će Bakajoko i Ibrahim igrati zajedno, samim tim da se uigravaju, pa do godine ako budu konkurentni možda i ostanu u Zvezdi... p.s. Od Terzića i ne možete da očekujete drugo, jer on dogovore ne poštuje, ali rekao je da će otići ako izgubimo titulu, pa ćemo vidjeti da li je i od riječi :)

gemathegreat

pre preko 2 godine

Koliko si ti kafa ili vuruna leba pojeo sa Terzom pa ga znaš u dušu ??? Ja nit mislim da je najbolji nit najgori ali ni ne radim to što ti i ovaj ispod radite jer nisam bio tamo u prvom licu jednine ali zato za razliku od vas dvojice ja jesam kupio i člansku i sezonsku iako sam znao da ove godine nogom ne mogu da kročim u drugu kuću.
A

Aca11

pre preko 2 godine

Ne bih rekao da se navedenom, nego verujem da navedeno odlučeno mešanjem političara u priču... Kako stvari stoje, Novi Pazar ima velike šanse da ispadne iz lige, pa je Zvezda morala da ustupi tom klubu na pozajmicu dvojicu fudbalera koji tamo mogu da prave razliku na terenu. Problem je što se to radi na štetu Kolubare, koja se takođe bori za opstanak...
B

Bravo majstore

pre preko 2 godine

Ne samo da si kupio clansku i sezonsku, nego ti je i Terza cale, ili bar u pokusaju.
S

Sale442

pre preko 2 godine

Ja kao navijač Zvezde ne verujem Terzi ni kada potpiše i obelodani ugovor, a vi ste na "pruženu ruku" mislili da je stvar rešena?