Komentari na vest

Kome šta treba u Ligi konferencije: Samo tri tima su sigurna u osmini finala, Pjunik i još 14 ekipa u borbi za evropsko proleće

G

Gost10

pre preko 1 godinu

Hoce li Lk biti kvalitetno takmicenje ako ga bude kojim slucajem igrala Crvena Zvezda?
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Samo cu ovo da konstatujem - Pjunik je u istoj situaciji kao i Partizan. Da, taj isti Pjunik koji smo odvalili letos. Toliko o ovom takmicenju, makar njegovoj grupnoj fazi.
p

pjunik

pre preko 1 godinu

u borbi sa euro prolece tu se svaka prica zavrsava.Taj tim je na marakani izgledao kao los srpski petoligas
k

kg

pre preko 1 godinu

Kao na primer Partizan. Da nije uvedeno ovo trecerazredno takmicenje oni evropu ne bi videli. Ni prosle a ni ove hodine kada ih je izbacio Kiparski AEK.
i

i ajde

pre preko 1 godinu

da se ispadne od apoela ili apolona koji su dominantni tamo ali taj tim nikad nije bio ni prvak svoje zemlje

Ivan Radovanović

pre preko 1 godinu

Како не би видео ? Кад се прошле сезоне прошетао кроз квалификације за ово такмичење против многи јачих противника него што је Звезда играла претходних 5 година у квалификацијама ... Прво размисли па онда нешто напиши
e

e tebe

pre preko 1 godinu

sam cekao da te poducim ivane.Kako mogu soci ili santa klara da budu tezi rivali od zvezdinih protivnika kad su to timovi koji su prvi i zadnji put tada izasli na evro scenu.ko sve danas prati fudbal.Da li ti znas da je zvezda igrala protiv salzburga koji je 3 meseca pre meca sa zvezdom ispao u polufinalu lige evrope u zadnjem minutu produzetaka.Da li ti znas da je zvezda izbacila spartu prag koja je u tom trenutku bila 28 klub na uefinoj listi i sezonu pre te igrala cetvrtfinale lige evrope izbacivsi lacio i krasnodar u osmini finala...a onda je zvezda istog tog leta izbacila i taj krasnodar koji je igrao tu osminu finala lige evrope protiv te sparte.I onda te timove koji su imali te rezultate u trenutku igranja utakmica sa zvezdom uporedis sa nekim epizodistima koji se bore za opstanak u portugalu.Druze braga se ne bori za opstanak u portugalu vec je druga trenutno,a zvezda je je rutinirala prosle sezone.Sto se tice lekcije,nema na cemu i sledeci put :))