(Foto: Reuters)
(Foto: Reuters)

Komisu prekipelo: Jakini je bivši, Prandeli se vraća na Artemio Franki

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.11.20. | 20:22

Roko Komiso nije imao više strpljenja

Roku Komisu je prekipelo. Remi sa Parmom bio je kap koja je prelila čašu, a ceh je otkazom platio Đuzepe Jakini, potvrdila je Fjorentina na zvaničnom sajtu kluba. Štaviše, na Artemio Frankiju već su spremili zamenu u vidu Čezarea Prandelija.

Jakinijev otkaz bio je samo pitanje vremena. Meč na Tardiniju bio je njegova poslednja šansa, iako je bilo i onih koji su tvrdili da će bez obzira na rezultat protiv Parme otkaz biti neizbežan. Bilo kako bilo, 56-godišnji stručnjak odigrao je remi bez golova i zapečatio svoju sudbinu u Firenci.

Izabrane vesti

Nije Komiso verovatno ni u najgorim prognozama očekivao mršavih osam bodova iz uvodnih sedam kola. Posebno ne nakon još jednog prelaznog roka u kojem je potrošio veliku sumu novca na pojačanja. Letos 43.000.000 evra, zimus dva više. Nije vredelo. Jakini nije uspeo da posloži kockice, zbog čega su odlučili da ga posle manje od godinu dana otkako je stigao smene i na njegovo mesto dovedu čoveka koji je dobro upoznat sa Artemio Frankijem, pošto je Prandeli na njemu proveo punih pet godina, u periodu od juna 2005. do jula 2010.

Bivši selektor Italije bio je gotovo godinu i po dana bez posla, otkako je na kraju sezone 2018/19 napustio klupu Đenove.


tagovi

FjorentinaĆezare PrandeliĐuzepe Jakini

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara