Ibrahimović i Menez (©AFP)
Ibrahimović i Menez (©AFP)

Konačno neko i da pohvali Zlatana...

Vreme čitanja: 2min | sub. 04.07.20. | 09:29

Žeremi Menez tvrdi da mnogo duguje bivšem saigraču

Žeremi Menez možda nije ni pola igrača kakav je bio dok je igrao za Pari Sen Žermen, pošto mu je karijera u oštrom padu poslednjih sezona, ali je svakako dobro upoznat sa karakterom Zlatana Ibrahimovića. Njih dvojica su se, naime, sprijateljila igrajući za Svece iz Grada svetlosti, pre svega zahvaljujući sličnim karakterma, Zlobnici bi rekli - našla se dva ludaka...

Švedski as vidljivo balkanskih korena je naravno poznat kao težak čovek, jaka ličnost ogromnog ega koja mnogo i ne brine za ostatak sveta, sve dok njemu i timu ide dobro. Klasičan pobednik.

Izabrane vesti

Od kako je izbio u prvi plan svetske fudbalske javnosti prate ga stalni abrovi o sukobima sa saigračima na treningu, kada često ume da iskoristi temeljno znanje tekvondoa. Samim tim, malo je onih koji će o njemu, pre svega kao osobi i čoveku reći pohvale. Ne računajući Sinišu Mihajlovića koji je takođe veoma sličan karakter, možda i niko pre 33-godišnjeg Žeremija Meneza.

Naravno, dva ludakla su se našla u PSŽ-u i kliknula tako da su i dalje odlični prijatelji o čemu svedoče reči Francuza koji je pre neki dan potpisao za Ređinu.

"Na treninzima nas je ohrabrivao i tražio da damo sve od sebe. Posebno sam mu zahvalan pošto sam igrajući sa njim rastao i kao čovek i kao fudbaler. Od samog starta smo se dobro slagali i ne bih imao šta negativno da kažem o Zlatanu, iako se to stalno očekuje. Znate šta, gde god da se pojavio osvajao je pehare. Zato i zove sebe Bog, ali to je šala, tipična za njega." posvedočio je nekadašnji francuski reprezentativac.


Jasno je da je Zlatan namerno sagradio takav javni lik, što mu je dozvolilo da sačuva pravog sebe. A očigledno da je pravi on ipak dobar prijatelj i saigrač koji vuče sve oko sebe napred. No, mediji takve priče uglavnom preskaču, a ističu negativne od koji je on napravio odličnu marketinšku priču.


tagovi

ReđinaŽeremi Menez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara