Konačno špic! I to zaražen... Toro kupio nekadašnju Barsinu nadu za 10.000.000 plus 3.000.000

Vreme čitanja: 2min | ned. 31.01.21. | 18:11

Ostvarila se velika želja Davidea Nikole

Tražio je Torino tokom celog januara napadača koji če pojačati konkurenciju Andrei Belotiju i konačno ga je na kraju ugrabio.

Torino je danas i zvanično potvrdio transfer Antonija Sanabrije iz Betisa. Paragvajski napadač je potpisao ugovor na četiri i po godine i zarađivaće 1.600.000 evra neto po sezoni. Transfer iznosi 7.000.000 evra fiksno, ali tu su i razne klauzule vezane za bonuse koje se odnose na individualni i timski učinak poput izborenog opstanka. Maksimalna visina bonusa je 3.000.000 evra pa bi transfer na kraju mogao da bude osmocifren.

Izabrane vesti

On je izričita želja novog trenera Davidea Nikole koji je sa njim imao usešnu saradnju u Đenovi. Pre toga su se kao želje Torina za napad pominjali Kristijan Kuame (Fiorentina), Sam Lamers (Atalanta), Davide Diao (Pordenone), Leonardo Pavoleti (Karljari), Nvankvo Simi (Krotone)... Čak i Milan Pavkov iz Zvezde. Na kraju se treneru ostvarila najveća želja. Doduše, neće moći odmah da računa na Sanabriju jer je Paragvajac došao zaražen korona virusom pa ga čeka pauza od nekoliko dana.

Toni Sanabrija je dete Barselone i nekada je važio za čudo od talenta kada je igrao u tandemu sa Munirom El Hadadijem u omladincima. Čim je napunio 18 godina, otišao je u Italiju. Prvo u Sasuolo, pa u Romu koja ga je brzo vratila u Španiju. Na pozajmicu u Sporting iz Hihona. Nisu u Romi ozbiljno računali na njega i prodali su ga Betisu za 7.500.000 evra. Tamo je imao uspone i padove, da bi 2019. otišao na jednoipogodišnju pozajmicu u Đenovu gde se upoznao sa Nikolom.

Italija mu je na kraju bila suđena... U Torinu se nadaju da će im Sanabrija biti od velike pomoći u borbi za opstanak i da će konačno početi da pobeđuju jer su do sada ostvarili samo dve pobede u ligi.


tagovi

Zimski prelazni rok 2021Antonio Sanabrija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara