(© AFP)
(© AFP)

Konačno štoper u Humskoj: De Medina iz Druge lige Nemačke za jaču odbranu Partizana

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.09.23. | 13:49

Doskorašnji defanzivac Ajntrahta iz Braunšvajga će u utorak doputovati u Beograd

Na početku je označen Ognjen Vranješ kao kvalitetna opcija, da bi njegov potpis sprečili navijači. Dugo se čekao povratak Matije Nastasića, ali se nije desio i povremenu reprezentativac je opet obukao dres Majorke. Pominjao se i Afrikanac iz Bundeslige, a na kraju će u Partizan stvarno doći štoper iz Nemačke, ali ne iz elitne divizije, već iz Cvajte.

U pitanju je Natan de Medina, doskorašnji član Ajtrahjta iz Braunšvajga, sa kojim su se crno-beli scve dogovorili i već u utorak će se naći u Beogradu, kako bi prošao lekarske preglede i potpisao ugovor. Na taj način će postati 11. novajlija u ekipi Igora Duljaja između dve sezone, verovatno i poslednji kad je u pitanju aktuelni prelazni rok, koji se na teritoriji Srbije završava 15. septembra.

Izabrane vesti

Prema informacijama Telegrafa, pregovoiri sa Medinom nisu bili jednostavni, što iz finansijskih, što nekih drugih razloga, međutim, za crno-bele je najbitnije da su napokon, posle višemesečne potrage, doveli još jednog centralnog defanzivca. Ionako su od početka sezone imali samo mladog kapitena Svetozara Markovića, mladog Mihajla Ilića i Sinišu Saničanina, koji skoro da i nije dobijao šansu...

Medina je štoper iz „klase 1997“, rođen u Briselu, prošao je mlađe kategorije Anderlehta, međutim, nikad ostavio trag u prvom timu. Bar kad je ozbiljnija uloga u pitanju, jer je odigrao samo dva meča sa Ljubičaste. Karijeru je gradio u Luvenu i Muskronu što se tiče Belgija, a na nemačkim terenima kao član Arminije iz Bilefelda i Ajntrahta iz Braunšvajga. Minule sezone odigrao je 18 utakmica za pomenuti klub i na njima je Ajntraht na 15 mečeva primio makar po gol.

Ne mora ništa da znači, ali zna se kakva su očekivanja u Humskoj.


tagovi

FK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara