Foto: Reuters
Foto: Reuters

Konkakaf: Počelo vatrometom, Maraton pokazao izdržljivost (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 07.04.21. | 02:03

Tim iz Hondurasa izvukao remi protiv Portlanda - 2:2

Startovalo je 56. izdanje KONKAKAF Lige šampiona i to sudarom Maratona i Portlanda u Hondurasu. Mora se reći da je Portland bio blizu da ispuni ulogu favorita i slavi u gostima, ali je meč na kraju završen nerešeno - 2:2 (1:1).

Ali, barem je bilo vatrometa golova. Četiri komada na otvaranju osmine finala, sasvim dobar učinak za ljubitelje fudbala i one koji su igrali 3+ ili 4+.

Izabrane vesti

Portland je ušao bolje u meč i poveo posle nešto više od pola sata igre kada je Mora Alijaga bio precizan u 35. minutu, da bi Kastilji doneo domaćinu poravnjanje već posle četiri minuta.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, a mora se reći da je Maratonu nedostajalo i malo sreće da čak možda dođe i do tri boda. Jer, Tores je postigao autogol u 59. minutu (lopta se posle udarca u prečku od golmana odbila u mrežu) posle fantastičnog slobodnog udarca Portlanda i na taj način je gostujući tim poveo, ali je Ramirez postavio konačnih 2:2 u 68. minutu.

U skladu sa očekivanjima Portland je imao 60% posed lopte, igrala se otvorena i agresivna utakmica, gosti su šutirali 16 puta, a Maraton 12. Dakle, moglo je još golova da padne, ali i sa ova četiri su dva tima pokazala šta možemo da očekujemo u nastavku Konkakaf Lige šampiona.

KONKAKAF LIGA ŠAMPIONA, OSMINA FINALA, PRVE UTAKMICE

Sreda

Maraton - Portland Timbers 2:2 (1:1)

/Kastiljo 39, Ramirez 68 - Mora 35, Tores 59ag/

Alahuelense - Atlanta Junajted 0:1 (0:0)

Arkahai - Kruz Azul 0:0



tagovi

KONKAKAF Liga šampionaKONKAKAF ligakonkakaf

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara