Komentari na vest

Konopljanka izgubio dodir sa realnošću: Tvrdi da je poljska liga šesta u Evropi, a žali se na zaleđene terene i duge lopte

S

Sećam

pre preko 1 godinu

Se da ih je euro sport, jednom prenosio. Ali je brzo odustao, dobili su te stadione, ali oni zvrlje prazni. Napuni se kad je neki derbi. Što se tiče kvaliteta, tu su negde sa nama. Ja ih više nikad ne stavljam na tiket, uvek me sruše.
X

Xxvc

pre preko 1 godinu

Poljska liga je po talentu, kvalitetu timova i rezultata u Evropi za klasu ispod naše lige. Imaju odlične stadione i imaju dobru posećenost. To im se može odati priznanje. Imaju dosta klubova koji zaista imaju navijače, pa samim tim ima i nezgodnih gostovanja. Jača je je konkurencija što je možda i najbolja stvar u toj ligi. Šampion Legija je npr. bila među poslednjima prethodnom delu sezone, što je kod nas moguće koliko i da Javor igra LŠ. Da imamo pameti, delić k'o što imamo talenta, imali bi ligu na nivou Belgije.
X

XD

pre preko 1 godinu

Kada su naši izjavljivali da će igrati finale SP onda nije bilo naslova kako nemaju veze sa realnošću?
L

Leao

pre preko 1 godinu

Haha lopta samo leti iznad moje glave. Dobar je bio konopljanka igrac. A po izjavama vidim da je slican onom radetu bogdanovicu. Realan i mnogo lud. Sve je manje takvih, koji stvarno kazu sta misle, zato pun respekt za njega. Ovo 6 liga po kvalitetu isto nebih ismevao. Mozda ne samog fudbala, ali puni stadioni, euforija izjednacena liga. Nije sesta ali je odlicna liga sigurno
G

Gost13

pre preko 1 godinu

Likovi u Evropi zadnjih 15 godina ništa nemaju, džaba što je izjednačena liga. Izjednačena je i liga BiH pa nij3 kvalitetna.
F

Fontecchio

pre preko 1 godinu

Ovo je cista politicka konotacija, veze sa fudbalom nema…
P

Pjer Karden

pre preko 1 godinu

Poljska je za evropske uslove velika zemlja,imaju tih desetak stadiona koje su nasledili posle prvenstva 2012,stadioni su uglavnom polu prazni,imaju problem sa huliganima,kvalitet fudbala je na nivou naše lige,kakva crna 6 liga,šampion Poljske ne bi mogao da se meri sa Zvezdom pa čak ni sa Partizanom,Poljaci uglavnom igraju epizodne uloge u evro takmičenjima ako neko od njih uspe da se dočepa grupne faze a to je prilično retko,Holandija i Belgija su tri klase iznad njih.Sad je kod Ukrajinaca moderno da se uvlače Poljacima koji na njih gledaju potpuno drugačije,sa prezirom,to sam se lično uverio dok sam radio u Slovačkoj i video sam kakav su oni odnos imali prema njima.Poljska je velika zemlja ali osim u odbojci nema ih nigde u ekipnim sportovima,nekada su bili ozbiljno evropsko ime,posebno njihova reprezentacija,danas su goli prosek,na našem nivou.

KoToGovoriIstinu

pre preko 1 godinu

Добро је док су и мачка и пси заинтересовани
У

Уф

pre preko 1 godinu

Па пољска лига ништа јача од наше лиге
G

Gosttktj

pre preko 1 godinu

Kako je propao moj brat...Sevilja ga unistila
x

xmxmxm

pre preko 1 godinu

Čovek izlapeo.
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Та лига је толико негледљива да је то страшно,све по један ,два гола. Инфраструктура је добра реално.