Komentari na vest

Konte hoće, hitan sastanak u Mančester Junajtedu

K

Kekel

pre preko 2 godine

Antonio Konte je pravobrešenje za Junajted
W

WanBi

pre preko 2 godine

Ne gotivim Kontea zbog njegovog sistema koji forsira,ali mislim da bi trebalo da ga dovedu jer,neuporedivo bolji trener je od Solskera,a i potreban je da nauci ove manekene da potrce malo,najpre mislim na Pogbu,a potom i na Ronalda,koji budimo realni 85 minuta provede setajuci u protivnickom sesnaestercu.Jeste Ronaldo legenda kluba,postize golove kad treba i to ne smemo zaboraviti,ali je cinjenica da previse seta i da Solsker kada ne ide ne sme da ga izvede na vreme i pokusa sa na primer Kavanijem.Nadam se da ce Tuanzebe ili Mengi dobiti sansu kod Kontea,jer se Tuanzebe lepo pokazao u Aston Vili ove sezone.
R

Realista011

pre preko 2 godine

Steta sto nije hteo Zidan.
f

franjo 24041902Gost

pre preko 2 godine

GGMU 😈🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿💪❤️🏆🔥⚡

NeregistrovaniGrobar

pre preko 2 godine

Kasno je, kasno je... Jbg.
U

U prvo dva plus

pre preko 2 godine

Veliki Don Konte!
G

Gostioničarski

pre preko 2 godine

Marko Nikolić idealno rešenje.
P

Pečenje

pre preko 2 godine

Neško Milovanović je mnogo jeftiniji, rezultati slični, a veselje zagarantovano.
0

0211

pre preko 2 godine

On će u Juve a Savo u Njukasl
G

Gost666

pre preko 2 godine

vodi ga u svoj partizan. u Mancesteru moze samo da skuplja lopte. petlicima.
V

Vare

pre preko 2 godine

I ilija stolica i mladen krstajic su slobodni.trenutno dva najveca strucnjaka u evropi.
m

mancester !

pre preko 2 godine

Konte bi mogao da povrati ekipi indetitet i dodatnu energiju: De Hea Varane Baily Lindelof(Shaw) Wan Bisaka Pogba Fernandes Beek Shaw Kavani Ronaldo
c

czv123

pre preko 2 godine

A to što imaju 4 dobra krila , Grinvud, Rašford ,Marsijal i Sančo? Nema Junajted igrače za 3-5-2
r

rd7

pre preko 2 godine

@cv123, samo je Sancho tu krilo od ovih što si spomenuo, ostali igraju krilo jer moraju, Rashford i Martial su špicevi pre nego što su gurnuti na krila, Greenwood dečko ima toliko dobru završnicu da bi bila šteta držati ga na krilu. That said, svakako ima previše ofanzivnih igrača za 3-5-2, dal krila ili centarfora. Mada bi možda Sancho mogao da igra wingbacka.
G

Gostujući

pre preko 2 godine

Ode još jedna milijarda .
H

Hjjgj

pre preko 2 godine

Ovo nece biti nikako dobro za Ronalda. Konte ima muda i vadit ce ga stalno iz igre jer se seta po terenu. A Ronaldu se to nece svideti. Eto sukoba u Junajtedu u najavi...
R

Realno87

pre preko 2 godine

Mislim da grešiš jer je reč o dva rodjena pobednika. Zna i sam Ronaldo da je Konte za ovakav Mančester najbolje i jedino rešenje. Skup ovakvih igrača može samo čvrsta ruka da dovede u red. Kvaliteta ima sigurno, sigurno je da će kid kontea neki zaboravljeni igrači proigrati. Nisam neki fan mančestera i ne ocekuje se njihova borba do zadnjeg kola za titulu, ali je sramota da takav klub posle 10 kola ispada iz borbe… dali su kontinuitet nedokazanom treneru tu je najveća greska. Morali su zgrabiti boljeg trenera kada se ukazala prilika za Alegrija, Joskina leva, favr itd… i naravno promene u vrhu kluba
G

Gost011

pre preko 2 godine

Ronaldo i onako za godinu ide u penziju. postaje nebitan.
.

...12

pre preko 2 godine

Po meni dzaba,bio bi kao i prethodnici samo prolazno resenje(zbog karaktera ,koji bi pre ili kasnije prevagnuo (opet)).Ako je ikako moguce iskesirati se za Ten Haga ili ga cekati na zimu/leto.Po meni on je jedan od retkih koji moze vratiti prepoznatljivu igru koja je krasila junajted prethodnih decenija.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Pa nije Junajted igrao totalni fudbal. Igrao je napadacki ali ne bas toliko, uvek su gledali da imaju jaku odabranu pa tek onda napad. Doduse tada su imali uglavnom klase od igraca.
R

Rusko

pre preko 2 godine

Ronaldo kad dodje u novi tim. Ronaldo daje golove,a tim sve losiji i losiji jer su izgubili svoju igru zbog Ronalda iako je extra igrac. Ole je trebao kao Tuchel samo mlade igrace koristiti.
9

951357

pre preko 2 godine

Ali ne postoji pogrešniji trener za Junajted od Kontea. Ne postoji!
T

Tamacti Jun

pre preko 2 godine

Ima, Mourinho!
S

Smešni dečače

pre preko 2 godine

Opali glupost i udari sebi 15 pluseva u sekundi
9

951357

pre preko 2 godine

@Tamacti Jun - misliš onaj Murinjo koji je osvojio 2-3 trofeja tamo uključujući i LE, sa kojim su bili drugi iza tada neprikosnovenog Sitija, i koji je jedini trener nakon Fergusona koji je osvojio trofej sa Junajtedom. Taj Murinjo?
V

Varela

pre preko 2 godine

Pogrešniji hahahahah...evo ga psiho panter sa brojevima opet žari i pali i zasmejava nas
G

Gost.....

pre preko 2 godine

Dal ce da smjene olea to jos neznamo i ko bi mogao da dodje ali ako ostane treba da angazuju ferdinanda i skolsa ili kina kao pomocne trenere ferdinand da utegne odbranu ova dvojica sredinu i disciplinu pogotovo kin sminkere poslat na ljetovanje januar dovesti zadnjeg veznog ali bez obzira na sve izace United jaci iz ovog pozzz
e

ecka siti

pre preko 2 godine

to je ono sto mancesteru treba. . . Trener sa autoritetom. . . Neko ke bi im glavu odgrizao juce posle pola sata igre,ko ne bi dozvolio takvu igru. . . A ne ko Ole. . . Gubio ili vodio 5:0 , on prekrstenih nogu gleda u tableg sa kerikom. . .
F

FM

pre preko 2 godine

Nek probaju dovesti Dzerarda! Hahahaha
S

Snowman

pre preko 2 godine

Konte i Junajted? Pa sto su doveli Ronalda i platili 90.miliona Sanca kad obojca mogu da se pakuju ako Konte postane trener Junajteda... Ko malo prati fudbal zna da ce ovo biti realnost ako Konte dodje za trenera.
v

vladano79

pre preko 2 godine

Za njih je Lalatović jedino rešenje
G

Godzila

pre preko 2 godine

Ako neko može da ih izvadi iz kanala i preporodi to je Konte. Problem je što su Čelsi, Siti i Liverpul toliko odmakli po svemu od Junajteda da će mu trebati možda i 5 godina da bio barem konkurentan za titulu.
p

plavac

pre preko 2 godine

Konte igra 3-4-3. E sad, kako ce u ofanzivi uklopiti Ronalda, Bruna, Sanca, Kavanija, Rasforda, Grinvuda, Marsijala, a ima samo tri slobodna mesta, pritom ce Ronaldo i Bruno da igraju 90% minuta. Ali otom potom. Mene interesuje zasto se ne pominje Joakim Lev? Vrhunski trener, ima sistem, a pritom bi mogao da bude i dugorocno resenje za razliku od Kontea.
f

franjo 24041902Gost

pre preko 2 godine

kakav bre konte? samo britanac moze da bude trener!😈❤️🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿💪
Q

Qyqyq

pre preko 2 godine

Nek dovedu gvardiolu i daju mu 500 miliona, bar bi osvojili PL sigurno
D

Dachazvezda

pre preko 2 godine

hahahaaha, Juče ih istorijski razmontirao najveći neprijatelj, a Glezerovi u Emiratima, kupuju nesto :)))) Sto se kaze narodno, jebe im se bas!! Običan navijač umire danas, oni broje dolare :))
M

Mavrogenidis

pre preko 2 godine

Prika, zanima li te kako lokalni električar vodi svoju radnju? Njihove pare, njihov problem. Navijačima ako nije po volji, neka skupe par milijardi funti i kupe klub pa dovedu koga žele, ali za svoje pare.
З

Звездаш

pre preko 2 godine

Звезда размишља дугорочно. Партизан би га одмах продао Фиорентини или Бенфици, једина два клуба у које Партизан извози играче јер има везу преко Рамаданија.
m

minimalizam

pre preko 2 godine

ma majstorski potez,dovedeš krilo od 90 miliona pa trenera koji ne igra sa krilima
t

trakara

pre preko 2 godine

A bre vise i taj Ferguson nek stane on pored aut linije pa nek on vodi.Ovamo kao penzija ovo ono a 8 godina im tu soli pamet deda senilni od 80 godina.Ja znam da ovde ima postovaoca lika i dela kojima se ovo nece dopasti inace niko mu ne spori da je napravio fantasticne rezultate kao trener ali ako je otisao u penziju ne treba vise da se petlja i trpa tu u vodjenje kluba.Ima drugi koji su zaduzeni za to.Unuke pa lepo na utakmicu kao navijac kluba a ne tu uredjuje ko ce biti trener ko nece ko ce doci ko nece ko igra ko ne igra..zato im i jeste tako kako je 8 godina od silnog savetovanja i uredjivanja..
A

Aco CZ

pre preko 2 godine

Sram te bilo, treba da imas postovanja, ne znam kako su ti dozvolili komentar, kad si Fergusona nazvao tako, da ne ponavljam. Za tebe licno i za ostale danasnje trenere koji menjaju klubove svakih godinu, dve, Bog Otac!
V

VRANjANAC DS 1989

pre preko 2 godine

Taj senilni deda ima više osvojenih trofeja ne go li ti kose na glavi.
3

378482784

pre preko 2 godine

Ovo mi je jako: "razračunao bi se sa manekenima". Pa jel' znate vi uopšte kako se to radi? Šta, doći će Konte, podviknuti i odmah će se resetovati? Haha, da kako da ne. Pogotovo što to nije jedan igrač, već mnogo više njih. Da bi se razračunao sa njima on mora da ima tu slobodu da igrača pošalje kući i da mu u toku dana stigne raskid ugovora (mada sa ovolikim sponzorima, Arapima, Rusima, pitanje je koliko bi ih i to potreslo), a za to mu treba podrška Uprave. A Uprava se neće odreći Pogbe koji im proda 1000000 dresova i napravi marketing nego će šutnuti Kontea, kao što su šutnuli i Murinja, i opet dovesti nekog poltrona tipa Solskjer koji treba da glumi samo trenera pored aut linije i na konferencijama.
N

N1204

pre preko 2 godine

Info za tebe da je Konte pre 10-ak god. u Juveu u prvi tim stavio i lansirao tek pridoslog tinejdzera Pogbu,tako da sa njim nece imati problema.
A

Antonio Konte

pre preko 2 godine

Odakle ti znaš kako bih ja rešio problem, balavac?
E

E!

pre preko 2 godine

Cekaj dovode Kontea koji igra sa tri pozadi, Sanco moze odmah na transfer listu decko ne igra odbranu, Ronaldo ce kod Kontea da guli klupu, ovi upadaju u jos veci nered.
1

12345

pre preko 2 godine

A Ronaldo ne moze na klupu nikako, ko god da dodje
V

Vfbd

pre preko 2 godine

Ako se vec pocela sezona sa Oleom nema smisla otupstati ga posle 2 meseca. Uskoro se vraca Varan, treba videti kako ce stvari izgledati sa njim na terenu.
H

Hard

pre preko 2 godine

Pa da, nek sačekaju još neku godinu.
B

Bugarin 76

pre preko 2 godine

A sta je to Tuhel osvojio u Evropi do dolaska u Celzi. Nasao covek sebe u nekoj prirodnoj sredini, bez stresa, napravio nevidjenu hemiju u ekipi, preuzeo ruiniranu ekipu i odmah rezultat dosao, Konte je zaista neko ko do kraja sezone, moze da ih poboljsa na bolje, da ih dovede u red, da podvikne, popici se sa nekim u svlačionici, ali mu znanje niko ne može osporiti
@

@ssss

pre preko 2 godine

Realno u ovom momentu jedini slobodan trener od vrhunskih trenera. Mislim da MU posle pokušaja sa sadašnjim trenerom nema više taj luksuz da ponovo dovodi neafirmisane trenere pa makar oni bili legende kluba. Tako da mislim da bi Gigs bio pogrešan potez. Realno za ove nabeđene zvezde MU je trener poput Kontea lek. Pola njih bi oterao, a drugu polovinu bi doveo u red.
K

Kukaa

pre preko 2 godine

Konte je odličan trener što je pokazao. Stil igre je takav kakav je, ali da ima rezultate ima. Ali Konte je dobar trener, Konte NIJE madjionicar !!! Sa igračima poput Freda i Megvajera on nema šta da traži...+vlasnike da se ne lazemo ne zanima dal ce da uzmu 2,3 ili 0 titula. Samo da ima kicanovic ostalo je nebitno, mogu i 10. Da budu ako će on da završi u debelom plusu. Najgora stvar koja može da se desi fudbalu ali i bilo kom drugom sportu je amerikanizacija evropskog sporta.....
B

Bata Kanda

pre preko 2 godine

Bolje i Amerikanizacija nego Saudarabizacija.. Ili kako se vec to kaze
S

Sladajac

pre preko 2 godine

Među pet trenera na Svetu,gde god je radio imao je veliki uspeh,Juve, Reprezentacija Azura,Čelzi,Inter....
G

Gost007

pre preko 2 godine

To je isto problem jel se pita i Fergi..svaka cast do sad i neopisiva legenda al treba preseci sa prosloscu ,.on se pita i za neke transfere i td...
m

mattkedottore

pre preko 2 godine

Zdravlje , ostalo ćemo lako . . . :)))
I

Igor78

pre preko 2 godine

U skup sujetnih likova i teških egoista ubaciš Kontea...Pa mogli bi na Mozzartu da date kvotu za to da će se Konte potući u svlačionici sa nekim igračem...
G

Gostbojan

pre preko 2 godine

Voleli ga ili ne covek pravi rezultat, a to je najbitnije u svakom poslu...bio trener ili rudar, sposobnost i znanje posla je cudo 🙂
p

pravi tip

pre preko 2 godine

za junajted ova ekipa je spora ali stamena a on sa time zna.Da me neko ne shvati pogresno ali ovaj je mnogo dokazaniji od zidana.Zidan je vodio jedan klub i osvojio neke trofeje koji realno nisu posteni uzeti.Ali junajtedu treba nesto hitno neso provereno a zidana nikad nismo videli kakav je kad promeni sredinu.Konte sa druge strane u svim klubovima je brzo osvojio ligu.
g

gunners

pre preko 2 godine

Au lupi covek da je spora ekipa i ostade ziv…Marsijal, Rasford, Grinvud, Ronaldo, Bruno, Sanco…sve sami sporaci
U

Uhhhh

pre preko 2 godine

Šta će onda sa rade Kristina i Pogona :/
G

Gostbojan

pre preko 2 godine

Da dodju kod tebe na kafu gorku 😂
1

101

pre preko 2 godine

Kristina u penziju a Pogba bi produzio ugovor i bio nr 10.
e

esex

pre preko 2 godine

konte i MU ne idu zajedno nikako.postuju se njegovi rezultati ali stil je suvise defanzivan
K

Kleo

pre preko 2 godine

Bolje defanzivan stil pa da se ne brukaju, Solskjerov "ofanzivan" stil je doneo 0:5 protiv Liverpula.
T

Tamacti Jun

pre preko 2 godine

@Kleo kakav crni defanzivan fudbal ako to nije stil igre koji klub gaji i po kojem je poznat. Primjer, Mourinho u Unitedu i Tottenhamu, Espirito Santo u Tottenhamu. Kao na piletu sise. Od problema bi samo napravio katastrofu
Д

Домаћин

pre preko 2 godine

Баш зато што мислим да би заратио са пола неваспитане свлачионице јунајтеда,мислим да зато и треба да дође.Јер би у овом тренутку сигурно он добио подршку пре играча,за разлику од Мурињовог случаја,када су сви мислили да је проблем у њему,а сада су већ сви схватили и да су ти играчи мало неваспитани,поред главног проблема што оле је тренер за Лучане.Верујем да би он коначно рекао оном погби играј како знаш или не играш уопште,и да би шансу дао ван де беку(јер је човек за три класе изнад јуантедових везних играча,сем бруна,чак је и за погбу,јер погба на клупском и репрезентативном нивоу два играча).А што се тиче Роналда,мислим да ту не би било никаквих проблема,па конте је блажа верзија Муриња,ако је Роналдо са Мурињом могао,и то не само могао него је чини ми се најефикаснију сезону у каријери имао под Мурињом,не видим разлог зашто се не би слагао са контеом.
K

KROJF

pre preko 2 godine

Pisah pre neki dan jedino Konte prosto svi su već zauzeti + radio u Engleskoj + osvaja titule + obračunao bi se sa ovim manekenima + jak karakter itd.Ako stvarno dođe do dogovora prvo da pozove Klopa da mu zahvali i da mu ponudi koji procenat od zarade. :) SPORTSKI POZDRAV
N

NR

pre preko 2 godine

Konte bi cudo napravio sa Utd. Moze.
K

Kosta11

pre preko 2 godine

Konte bi zaratio sa pola tima junajteda,dobar trener dok ne pocnu svadje.

maarkizio

pre preko 2 godine

Dobar trener dok imaš para