Komentari na vest

Konte nije više trener Totenhema

K

KOSTA99

pre oko 1 godinu

Da su ga oni otpustili, onda bi dobio odstetu. Ali posto je sporazumno, nista ne dobija.
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Konte je talija prve sezone, a raspad druge sezone. Posto je raspad, svi su krivi, zamera se svima da bi ga otpustili i dali mu otpremninu. Tako da sad mozda moze u PSG ili Atletiko, jer su svi ostali koji mogu da ga plate vec ili njegovi bivsi ili imaju dobre trenerebkoje nece da menjaju.
p

papapapa

pre oko 1 godinu

U Atletiko nece Čolo produzio ugovor… Vamos Atleti
Z

Zika Conteball

pre oko 1 godinu

Covek preuzeo ekipu sa 9/13 mesta, doveo do Lige Sampiona, prosle sezone igrali ligu konferencija, u grupi ispali, ove sezone, prosli grupu LS i ispali u 1/16 lige sampiona.. I dalje u trci za Top4.. Sa Dierom, Lengleom, Daviesom, Skipom, bez povredjenih Bentancura, Lorisa, sa cesto povredjenim Richarlisonom, i sa Sonom u padu forme ove sezone, "bez klupe", zivo me zanima ko bi mogao vise da uradi.. Vreme ce pokazati da li je bilo do Contea.. Let's go, Conte!! Conteball!!
A

Atlantik96

pre oko 1 godinu

Konteov problem je sto on uvek gura formaciju 3-4-3, cak i ako dodje u tim koji to ne igra. Pa onda trazi da mu se dovedu igraci kojima odgovara i koji su vec igrali tu formaciju. A onda ako mu se ne dovedu oni koje on stavi na spisak, onda postane prava kmeza.
A

Akim

pre oko 1 godinu

U prevodu ne zna ništa sem toga... xD
P

Propo

pre oko 1 godinu

Kao zeton na auticima.
P

Partymaker

pre oko 1 godinu

Tottenham nije ekipa za trofeje jer nikada ne prave ekipu za trofeje, imaju 2-3 odlična igrača, ostalo je prosek, naravno da ima nesto i do trenera ali realno je luzerska ekipa, sa luzerskim mentalitetom jer se klub vodi na takav način
S

SS Lazio

pre oko 1 godinu

Inter ceka velika rekonstrukcija tima. Mnogo igraca sa 33+ godina pride nekoliko igraca idu u junu a sa druge strane nema mnogo para za dovodjenje novih i kvalitetnih igrca za kompetetivni fudbal. Stoga, ne mogu videti kako Konte moze doci/ici u Inter. Naprotiv, ta titula sa Konteom na kormilu je Inter skupo kostala, posebno imaju na umu da je to bilo doba Kovida. Kada pomislim da je te godine doveo Kolarova i Vidala sa 33/34 godine, ili besplatnog Sanceza sa faraonskom platom ali i Hakimija, Sensija i Barelu, ne vidim da Inter moze podneti luksuz Kontea. Mislim da ce Konte cekati jos dok se ne pojavi neki od velikih timova a ja mislim da je to tesko izvodljivo. Jednostavno ga ceka sudbina Murinja. Ako zeli baviti se trenerskim poslom, cekaju ga timovi tipa aston Vila ili slicno.
V

Vlada79

pre oko 1 godinu

Ništa Konte nije loše rekao za igrače Spursa i za sam tim. Oni su jednostavno ne popravljivi. Imaju odličan tim već godinama ali nemaju m.da i zato će se ceo život zadovoljavati nekakvim FA i Charity Shield kupovima.
И

Ишизаки

pre oko 1 godinu

Немој тако да називаш ФА Куп. Није то некакав трофеј, то им је једнако битан трофеј као и Премијер лига, ако не и битнији. Пре неколико година гледао сам емисију у којој су постављали питања британским фудбалерима из Премијер лиге. Питање је гласило који трофеј би волео да освојиш и доста њих је одговорило ФА куп. Странцима који дођу у енглески фудбал приоритет је првенство, а домаћим играчима ФА куп, тако да није то некакав куп.
K

Krcko32

pre oko 1 godinu

Koja gomila frustriranih ,, poznavaoca " fudbala .. Čovek je šampion ! al ne vi ste bolji stručnjaci od njega,kaze neko moze da radi samo u Italiji.. a ti druze moz isto al da čistis suncobrane po rivijeri..
D

Delija penzioner

pre oko 1 godinu

Verovatno je prdno od sreće , kad su mu rekli da je dobio otkaz , sad će ko i ostali klubovi koje je vodio , da mu isplate milione , neznam koji su to ljudi kad u njemu mogu da vide trenera ....
G

Ginola 14

pre oko 1 godinu

Kako je od one igre u posljednjoj utakmici prosle sezone, u Norwichu, i pojacanja dovedenih ljetos i zimus, doslo do ovoga? Levy ga doveo. Nuna prije njega i Mourinha, nakon sto Pochettinu nije dozvolio da podmladi ekipu + ona 3 prelazna roka bez ijednog pojacanja. Nadam se samo da se ceka do Jula, a ne Novembra, kao u Conteovom slucaju. Ko god da je u pitanju mora odraditi predsezonu sa ekipom i napraviti selekciju za iducu sezonu. Po mogucnosti Arne Slot, Mauricio Pochettino, Roberto De Zerbi?
N

Nesmajnik

pre oko 1 godinu

Imam neki osecaj da ce preuzeti Atletiko nakon Simeonea
G

Gosty

pre oko 1 godinu

Da je forsirao formaciju 4-2-3-1 jos uvijek bi bio njihov trener, a vjerovatno bi i Milan izbacili
b

bosko2020

pre oko 1 godinu

ne branim Kontea ali Totenham unazad sem finala ls nista,sa kojim igracima da igra,obrana losa,sredina sem Betancura isto losa,Son u padu samo Kejn igra,wingeri isto slabo,pola tima prodati
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Lepo sad da Totenhem umesto gospodina Kontea uzme gospodina Marka Nikolica za trenera pa da on uz svoju savrsenu taktiku i metodu pocne da deluje.
R

Rade CZ

pre oko 1 godinu

Uzece Dekija Stankovica ili jos bolje njegovo velicanstvo sto ide da trenira u ligama kamila - znamo ko je. Veliki Miloje...
p

poty

pre oko 1 godinu

Konte je imao jako neprofesionalan odnos prema svim bivsim klubovima. Kritikovati u medijima poslodavca od kojeg dobijas milione je van svake pameti, ni jedan klub njemu nije dobar... Iskreno se nadam zbog te njegove arogancije da vise nikada nece voditi neki top klub
I

I posle

pre oko 1 godinu

kazu Siti je plastika, i lako Gvardioli sa tolikim milionima... Ako je tako zasto im Totenhem, Junajted, Celsi, i Liverpul i Arsenal gledaju svake sezone u ledja sa istim ili cak i vecim ulaganjima? Nije fudbal bas toliko jednostavan da puknes milijardu i mislis da ces sve da osvojis.
v

vldblk9a

pre oko 1 godinu

O cemu ti pricas? Pep je od dolaska u siti potrosio preko milijardu i sto miliona evra na igrace, i to je ono sto je regularno, e sad sta su i koliko jos potrosili na crno verovatno nikada necemo ni saznati. Samo neto gubitak (kupovina - prodaja) je skoro cifra koju je npr Klop potrosio i to bruto bez prodaje igraca.
G

Gostcv

pre oko 1 godinu

on samo moze da bude trener u italiji
F

Fejkir

pre oko 1 godinu

Biti trener Totenhama je najbolji posao. Dodes, dobis milione i od tebe se ne ocekuje nikakav trofej. Onda kad ti dosadi natjeras ih da ti daju otkaz i jos to debelo naplatis pa odes u ozbiljni klub. GG
V

Vinegar

pre oko 1 godinu

Bas to. Sad ima da bira, mozda opet Inter, mozda Juve ako ih ne izbace, u Real se ne uklapa, nadam se da Njukasl nece da menja trenera za sledecu sezonu zarad veceg imena, jedino gde mi se automatski uklapa je Atletiko.
K

KOSTA99

pre oko 1 godinu

Da su ga oni otpustili, onda bi dobio odstetu. Ali posto je sporazumno, nista ne dobija.
K

Kleo

pre oko 1 godinu

Nadam se da se ovaj covek posle Totenhema vise nece vracati u Premijer Ligu. Retko iritantna osoba.
G

GOCE GOSTIVAR

pre oko 1 godinu

Uzeo Konte šušku i pravac Italija gde ga čeka Inter.Dok je bio na operaciji i opotavku Totenhem je igrao vidno bolje pod Stelvinijem su dobili i Siti.Jasno kao dan da mu je svlačionica okrenula leđa tj Kejn,Dajer i Dejvis kao starosedeoci i to je bilo to.Pevci možda i mogu do lige šampiona ali koji će se trener prihvatiti tog posla osim Poketina koji ima veliku podršku i igrača i navijača ?Miler i ekipa izbaciše Nagelsmana iz Bajerna a Kejn i ekipa poslaše periku Kontea nazad u Italiju.
A

Auuu

pre oko 1 godinu

Kakvo iznenadjenje!!😄