Foto: Reuters
Foto: Reuters

Konte: Sudije nas nisu poštovale, imamo plan B

Vreme čitanja: 2min | čet. 10.12.20. | 06:36

Strateg Intera posle eliminacije iz Lige šampiona nije skrivao nezadovoljstvo

Inter je remijem protiv Šahtjora (0:0) u Milanu okončao takmičenje u grupnoj fazi na poslednjem mestu u Grupi B, iza Reala, Borusije Mehengladbah i ukrajinskog predstavnika.

Samo jedan trijumf uz tri remija bio je učinak Nerazura nedovoljan makar za plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope, a posle utakmice na stadionu Đuzepe Meaca, Antonio Konte je sumirao utiske.

Izabrane vesti

"Tim je dao sve od sebe. Neverovatno je da nismo uspeli da postignemo gol protiv Šahtjora za 180 minuta igre iako smo dominirali. Njihov golman je u oba susreta bio najbolji pojedinac na terenu", kazao je šef stručnog štaba Intera.

Milanskom klubu ovo je treća uzastopna sezona u Ligi šampiona koju završava već u grupnoj fazi, ali je u prethodne dve godine kao trećeplasirani stizao makar do utehe u vidu Lige Evrope.

"Potrebno je napraviti analizu i procenu mirne glave, staloženo. Ne mislim da je to lako posle ovakve eliminacije. Veoma smo razočarani, ali smatram da nije izostala odlučnost. Jednostavno, nismo uspeli da postignemo gol, a bez pogotka ne možete da pobedite".

Konte se potom osvrnuo na sudijski kriterijum.

"Sad kada smo eliminisani mogu da kažem da nas sudije nisu poštovale. Bilo je situacijama u kojima su donosili procenu na našu štetu, ili nisu dobro videli".

Strateg Intera na konstataciju Fabija Kapela da je milanskom klubu nedostajalo odlučnosti odgovorio je da "nema obrazloženje" na zapažanje nekadašnjeg selektora Italije. Na kraju, Konte je izjavio da klub ima plan B.

"Imamo plan, ali ne bih o tome govorio ovde. U suprotnom to će biti potpuna katastrofa i neće imati nikakav efekat", kazao je trener milanskog kluba.


tagovi

Antonio Konte

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara