Stefano Sensi (Reuters)
Stefano Sensi (Reuters)

Kontea muči vezni red pred Madoninu, Sensi ponovo povređen

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.02.21. | 18:38

Opet problem sa mišićima

Milanski derbi se igra u nedelju i biće jedan od najvažnijih za obe ekipe u poslednjih desetak godina budući da su se Inter i Milan profilisali kao dva glavna kandidata za titulu. Tri dana pred okršaj na San Siru loše vesti stižu za trenera Neroazura Antonija Kontea koji izvesno neće moći da računa na Stefana Sensija.

Na treningu, pretvorenom u test utakmicu protiv sparing partnera iz Serije D Vis Nove Đusano 25-godišnji vezista je doživeo, kako navodi italijanski Skaj, premor mišića i veliko je pitanje da li će biti u protokolu za Derbi dela Madonina. Povrede su ga mučile kada je bio u Sasuolu, ista praksa nastavljena je u Interu i većina ih je bila vezana baš za mišiće. Ove sezone je iz tog razloga već propustio šest mečeva u periodu od 24. okotobra do 24. novembra 2020.

Izabrane vesti

LIGA EVROPE: (2,50) LIL (3,25) AJAKS (2,90)

Italijanski stručnjak će imati većinu fudbalera na raspolaganju u nameri da u nedelju pobedi gradskog rivala i pobegne mu na četiri boda na čelu tabele. Međutim, pod znakom pitanja još uvek je Arturo Vidal koji nije nastupio u pobedi Neroazura protiv Lacija 3:1. Čileanac još uvek trenira individualni i u naredna dva dana biće potvrđeno da li će se naći na klupi protiv Rosonera.



tagovi

InterStefano Sensi

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara