Ilustracija (©Shutterstock)
Ilustracija (©Shutterstock)

Kopa Sudamerikana: Obračuni u Venecueli, Peruu i Boliviji

Vreme čitanja: 3min | sre. 17.03.21. | 23:12

Noćas tri meča kvalifikacija za drugorangirano takmičenje na tlu Južne Amerike

Ko će ove sezone da bude naslednik Defense i Hustisije na tronu Kopa Sudamerikane? Tim iz Buenos Ajresa je stigao do krune posle pobede u finalu protiv Lanusa. Još se ne znaju učesnici grupne faze. Takmičenje je krenulo u sredu u redizajniranom izdanju. Igraju se kvalifikacije, a rivali će biti iz iste zemlje. Timovi iz Brazila, Argentine i Urugvaja ne igraju ovu prvu rundu. Traži se još 12 učesnika grupne faze.

Epicentri noćašnjh duela su u Venecueli, Peruu i Boliviji. Aragva dočekuje Mineros noćas (01.30) na stadionu Hermanos Žersi Perez u Marakaju. Biće ovo prva utakmica za ova dva tima u 2021. godini. Šampionat ove države je završen pre skoro tri meseca. Aragva je bila treća u Grupi A, a Mineros četvrti u Grupi B u elitnoj ligi Venecuele. Radi se o timovima sličnih kvaliteta, pa treba očekivati dve neizvesne utakmice.

Izabrane vesti

01.30 (2,45) Aragva (Ven) (2,95) Mineros (Ven) (3,00)

Ova dva tima nisu igrala jedan protiv drugog skoro dve godine. Poslednji put su odmerili snage u avgustu 2019. godine. Mineros je na svom terenu pobedio sa 2:0. Na poslednjih pet utakmica ova dva tima dolazio je tip 0-2 gola. Aragva je u poslednjem odmeravanju snaga na svom terenu u Marakaju pobedila Mineros sa 2:0.

................................................................

* Mozzart asistenti dolaze na vaš prag radi uplate depozita i isplate dobitaka - svakog dana biće dostupni od 08 do 22, a brojeve telefona na koje ih možete pozvati pronađite OVDE.

.................................................................

Prošle nedelje startovao je šampionat Perua, a Kahamarka i Uankajo noćas (01.30) će odigrati prvi meč kvalifikacija na stadionu San Ramon u Kahamarki. Domaćin je startovao 2021. godinu porazom u gostima od Sinsijana (0:1), dok je Uankajo u gostima pobedio Deportivo Minisipal sa 1:0. Gol odluke delo je Rohasa Kastilja.

01.30: (2,55) Kahamarka (Per) (2,85) Uankajo (Per) (2,95)

Uankajo je i prošle goidine igrao u Kopa Sudamerikana i stigao je do osmine finala gde je eliminisan od čileanskog Kokimba. Gosti su dobili poslednje dve utakmice protiv Kahamarke, i to na svom terenu sa 2:0 i 2:1 u šampionatu Perua. Međutim, na gostovanju nisu pobedili noćašnjeg rivala na čak devet vezanih utakmica, odnosno od aprila 2013. godine.

Bolivijski dvoboj Vilstermana i Palmaflora počinje takođe noćas (01.30) u Kočabambi. I šampionat Bolivije je startovao prošle nedelje, uz dosta problema jer timovi nisu isplatili fudbalere za proteklu sezonu, pa su neke ekipe igrale u rezervnim sastavima. Vilsterman je na premijeri poražen na svom terenu od Nasional Potosija (1:2), dok je Palmaflor dobio Santa Kruz na svom terenu sa 1:0.

01.30: (1,95) Vilsterman (Bol) (3,30) Palmaflor (Bol) (3,80)

Vilsterman je prošle godine bio peti u prvenstvu, a Palmaflor osmi. U 2020. godini, tim iz Kočabambe je imao više uspeha, na svom terenu je dobio sa 2:1, a u gostima je bilo 1:1. Ovaj grad nalazi se na nadmorskoj visini od 2.558 metara.

Sve utakmice kvalifikacija za Kopa Sudamerikana možete da pogledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com. Dovoljno je samo da se registrujete, a registracija je besplatna.


tagovi

Horhe VilstermanVilstermanKopa SudamerikanaRekopa SudamerikanaKahamarka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara