Korintijans ukočio kad je bilo važno, Kopa Libertadores ostaje daleko (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.01.21. | 02:01

Bragantino iznenadio u Sao Paulu...

Iznenađujuće, ali potpuno zasluženo. Moraće Bragantino u svojim "vitrinama" da napravi mesta za još jedan značajan skalp. Nakon Vasko da Game i Sao Paula, a pre toga Fluminensea i Botafoga, Red Bulovo brazilsko mezimče srušilo je novog velikana. Na Neo Kimika areni pao je Korintijans - 2:0.

Musketari su mnogo krizirali ove sezone, u jednom momentu mnogi su ih videli u borbi za opstanak, međutim dolazak Vagnera Mansinija na klupu popravio je situaciju značajno. Čak do te mere da je večeras ulog bio hvatanje priključka sa Gremijom i Palmeirasom, timovima koji drže dve pozicije što vode u kvalifikacije za Kopa Libertadores. Četiri vezane pobede kod kuće i samo jedan primljen gol na poslednjih pet mečeva u Sao Paulu najavljivao je da bi Korintijans opasno mogao da zakuva borbu za elitno takmičenje - prišao bi na samo tri boda zaostatka - međutim Bragantino je sve to pokvario.

Izabrane vesti

Momci Maurisija Barbijerija pružili su odličnu partiju pre svega u prvih 45 minuta, postigli dva gola u tom periodu i ubili domaćina pre svega na psihološkom planu, od čega nije mogao da se oporavi.

Izvanrednu partiju pružio je napadač Bragantina Klaudinjo, momak za mediji u Brazilu tvrde da će na leto pojačati RB Lajpcig i zaigrati u Bundesligi. Klaudinjo je namestio prvi gol Elinju u 2. minutu, da bi u finišu prvog dela sam pogodio udarcem sa distance i praktično rešio utakmicu...


BRAZIL, SERIJA A - 32. KOLO

Utorak

Korintijans - RB Bragantino 0:2 (0:2)

/Elinjo 2, Klaudinjo 42/



tagovi

BrazilBragantinoKorintijans

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara