Lazar Ćirković (©kisvardafc.hu)
Lazar Ćirković (©kisvardafc.hu)

Korona ga oterala iz Izraela, Lazar Ćirković pronašao posao u Mađarskoj

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.01.21. | 13:49

U Kišvardi da budemo precizni

Anton Kravčenko i Niko Datković su povređeni, uprava je morala da reaguje i dovede novog štopera. Izbor je pao na Lazara Ćirkovića, koji će posle inostranih avantura u Švajcarskoj (Lucern) i Izraelu (Makabi Netanja) karijeru nastaviti u dresu Kišvarde.

Mađarski klub je danas ozvaničio dolazak nekadašnjeg štopera Rada i Partizana, člana mlade reprezentacije Srbije u periodu od 2013. do 2015. godine. Sa Partizanom je bio šampion Superlige 2015. i 2017. godine, a osvojio je i Kup 2017.

Izabrane vesti

Moji prvi utisci su veoma pozitivni, vidim da je fokus samo na fudbalu”, rekao je Ćirković koga će u Kišvarni, trenutno petoplasiranom timu prvenstva Mađarske, dočekati i Lazar Zličić, nekadašnji fudbaler Vojvodine i Voždovca, te Slobodan Simović, koji je, između ostalih klubova, igrao za Novi Sad, Spartak, Dinamo Minsk, Slovan iz Bratislave i BATE Borisov.

Zvao sam ih kad sam čuo za ponudu. Obojica su mi rekli da ću ovde biti na pravom mestu. Moju karijeru u Izraelu je prekinuo korona virus jer su svi stranci morali da napuste zemlju. Pola godine nisam igrao, uglavnom sam trenirao sam, tako da će mi biti potrebno vreme da uhvatim priključak. Nadam se da ću biti spreman već za mečeve sa Fehervarom i Ferencvarošem”, dodao je Ćirković.



tagovi

Lazar ĆirkovićZimski prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara