Korona u Partizanu: Pozitivni Marković i Pavlović

Vreme čitanja: 2min | pet. 06.11.20. | 11:00

Potvrdio klub

Novi slučajevi korona virusa su potvrđeni i u Partizanu.

Klub uz Humske je saopštio da su pozitivni na testovima za COVID-19 bili napadač Lazar Marković i mladi vezista Lazar Pavlović.

Izabrane vesti

„Posle testiranja PCR metodom na virus SARS-CoV-2, FK Partizan objavljuje da su rezultati testa pokazali da imamo još dva pozitivna igrača Lazara Markovića i Lazara Pavlovića. Medicinska služba FK Partizan će i u narednim danima, kao i do sada, raditi nova testiranja i sprovoditi sve epidemološke mere“, navodi se su saopštenju Partizana.

Pre nekoliko dana je utvrđeno da je zaražen Vladimir Stojković, a posle njega i Milan Smiljanić, tako da je sada ukupan broj igrača koji su oboleli od korone četvorica.

Ovo nije prvi put da je virus ušao u tabor crno-belih, pošto je pred kraj prošle sezone utvrđeno da virus imaju Aleksandar Šćekić i Nikola Lakčević.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević se sada našao pred dodatnim problemom, pošto je ostao bez još jednog napadača. Pre Lazara Markovića iz kadra je ispao Žan-Kristof Bajbek, francuski ofanzivac koji je stigao poslednjeg dana prelaznog roka, a kojem je stradala loža, pa nisu velike šanse da se vrati na teren pred kraja jesenjeg dela prvenstva. Za utakmicu sa Spartakom od klasičnih napadača na raspolaganju treneru je samo mladi Nikola Štulić, a tu su i Filip Holender, koji više igra na bočnim ofanzivnim pozicijama, kao i Takuma Asano, sa kojim je Stanojević probao kao sa najisturenijim igračem, ali to nije donelo mnogo benefita crno-belima.

Ne trenira ni Sejduba Suma, koji je na večitom derbiju dobio udarac u oko, pa mesec dana mora da potpuno miruje.

Tako će Stanojević za meč sa Spartakom u Subotici (subota, 18.00) da pravi tim od preostalih igrača koje ima na raspolaganju, a ne onakav kakav bi želeo da pošalje na teren.

Uz sve to, Partizan je u lošoj formi, ne igra dobro od početka sezone i bodovni zaostatak za Crvenom zvezdom je sve veći. Teški dani u Humskoj 1...


tagovi

Lazar MarkovićLazar Pavlović

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara