Korona ušla u Hofenhajm: Zaražena dvojica reprezentativaca

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.10.20. | 15:11

Još jedan igrač u izloaciji zbog prisustva COVIDA-19 u porodici

Kuburi Crvena zvezda sa virusom korona i pokušava da nadoknadi izostanak Gelora Kange i Mirka Ivanića za naredne mečeve protiv Partizana i Hofenhajma. Međutim, virus je zakucao na vrata i prvog rivala srpskog šampiona u Ligi Evrope.

Hofenhajm je zvanično saopštio da su dvojica igrača tog kluba dobili pozitivan nalaz PCR testa posle obeveza u reprezentaciji. Ne navode se njihova imena, ali jedan od najboljih bundesligaških timova je tokom reprezentativne pauze imao veliki broj igrača u brojnim svetskim selekcijama.

Izabrane vesti

Primera radi Munas Dabur je igrao za Izrael, Mijat Gaćinović je nosio obeležja Srbije u Turskoj i Norveškoj. Takođe, i najbolji strelac tima Andrej Kramarić je igrao za Hrvatsku.

„Želimo da obavestimo javnost da u igračkom kadru Hofenhajma postoje dva pozitivna slučaja. Fudbaleri koji su igrali za nacionalne selekcije, dobili su pozitivan nalaz posle povratka u Nemačku. Oni nisu imali kontakt sa ostalim članovima igračkog kadra i stručnog štaba Hofenhajma“, stoji u saopštenju bundesligaša.

Nisu to jedsini problemi sa kojima se suočava predstavnik Bundeslige u Ligi Evrope. Još jedan igrač Hofenhajma je u karantinu zbog pojave virusa u porodici.  


tagovi

Munas DaburMijat GaćinovićAndrej Kramarić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara