Trenutak kada je pao prvi gol
Trenutak kada je pao prvi gol

Korzika videla goleadu, Bastija sve bliža promociji (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.03.21. | 22:37

Odlično izdanje domaćih fudbalera

Reprezentativna pauza oduzela je mogućnost praćenja najjačih evropskih i svetski fudbalskih mečeva, ali oni koji su imali mogućnost da pogledaju susret Bastije i Kreteja nisu pogrešili.

Bastija nastavlja da hita ka promociji u drugu ligi pošto je na svom terenu slavila s ubedljivih 4:1 (1:0) čime je prekinula seriju od tri ligaška remija.

Izabrane vesti

Domaći fudbaleri uspeli su da izađu iz male krize i ponovo deluju kao sastav koji je prevazišao trećeligaški nivo, što se ubrzo i videlo na semaforu. Već posle nepunih pola časa igre Sebastijan Da Silva otvorio je seriju golova prelepim lob udarcem, a ljubitelji Bastije morali su da sačekaju početak drugog poluvremena kako bi videli preostale golove.

Prvo je Maget Diong iskoristio dobru dubinsku loptu kako bi zatresao mrežu, da bi Lorenz Asinjon u 62- minutu rešio sam akciju iako je imao mogućnost da proigra i nekog od saigrača. Na 3:1 smanjio je Ibrahim Sangare u 65. minutu posle velike greške odbrane rivala, da bi u nadoknadi vremena pao još jedan pogodak, a strelac je ovog puta bio Da Silva. Kako počeo, tako završio.

Bastija sada ima 50 bodova, koliko i Ruen koji ima meč više. Oba tima su na po 13 bodova prednosti u odnosu na trećeplasirani Šole i drže direktne ulaznice za drugu ligu.

FRANCUSKA 3 - 26. KOLO

Ponedeljak

Bastija - Kretej 4:1 (1:0)

/Da Silva 27, 90+1, Diong 55, Asinjon 62 - Sangare 65/



tagovi

Francuska 3Bastija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara