Davi Klasen (©ajax.n)
Davi Klasen (©ajax.n)

Košmar na Ostrvu, rehabilitacija u Nemačkoj, pa natrag kući: Klasen se vratio u Ajaks

Vreme čitanja: 1min | pon. 05.10.20. | 17:18

Holandski vezista potpisao na četiri godine

Davi Klasen se vratio kući! Tri godine - prepune uspona i padova - nakon što je napustio Ajaks, holandski vezista je ponovo u Amsterdamu. Kopljanici će Verderu platiti 11.000.000 evra fiksno, uz mogućnost da transfer naraste na 14.000.000 kroz određene bonuse. 

Mnogo su od Klasena očekivali na Gudison Parku. Uostalom, izdvojili su za njega 27.000.000 evra pre tri godine kako bi dotadašnje brojke iz Amsterdama preneo u Liverpul. Međutim, malo je Evertonu bilo potrebno da ga precrta. U debitantskoj sezoni u dresu Karamela 17 utakmica i tek jedna asistencija.

Izabrane vesti

Ubrzo se preselio u Verder za duplo manje para i vratio se u fudbalski život. Zbog toga uprava kluba sa Vezera nije želela da ga pusti po svaku cenu.

"Bilo je jasno da Devija nećemo pustiti tek tako, već jedino u slučaju da se naša očekivanja ispune, posebno jer je jedan od naših najbitnijih fudbalera. Na kraju, bili smo u mogućnosti da Daviju poželimo povratak u Ajaks, na koji on gleda kao sportski dom", rekao je sportski direktor Verdera Frenk Bauman

Izdanak Ajaksove čuvene fudbalske škole i nekadašnji kapiten seniorskog tima zadužio je dres sa brojem šest.


tagovi

AjaksDavi Klasen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara