Komentari na vest

Kosta Nedeljković: Ove sam igrače gledao na TV-u, sad igram protiv njih

m

maloKoncentracije

pre 7 meseci

Ti Kosta da učiš da centriraš.
o

ostojaaaa

pre 7 meseci

Konačno desni bek za repku!!!! Boljeg nemamo
m

milo123

pre 7 meseci

mali moze da probije i prodje, i daleko je to bilo bolje od Mijailovica, ali decko ne moze da podigne niti jednu loptu! svaka je bila kokoska, po zemlji. Bar da je ostro po zemlji, nego nista. Tako da, i ono sto je stvorio je palo u vodu, a krivac je i za gol. Mora to dosta dosta bolje. Svaki dan da treniras centarsut, pa mozda i bude bek od tebe. JOs jednom - mi nemamo beka!
D

DeČKONJA

pre 7 meseci

Problem je što je ovom momku predsednik jedan lik sa poternice, čovek čija deca tuku menadžere po ulici, trenutno na odmoru u zatvoru - šta ovo dete može da dobije od jednog takvog predsednika? Osim da mu se neko ugradi u kraijeru i sve buduće transfere. Dno dna na šta nam je spao klub.

Bojank91

pre 7 meseci

A kakav je narod kad mu kriminalci vode državu? Posvađali nas međusobno i vladaju

Bojank91

pre 7 meseci

zanimljivo kod ovog 21-godišnjaka je što puni 18 godina u decembru
p

pdk

pre 7 meseci

Taj maloletni decak mora da igra svaku utakmicu, barem u Evropi. On, Mijatovic, Lucic da ulazi. Jedino je to sta nas moze unaprediti kao klub.
D

Dzi

pre 7 meseci

Da iskljucimo javnost koja je potpuno nebitna...iznutra Fudbal a jos manje domaci fudbaleri u srbiji pre svega u dva ta klubaa narocito, a ovih dana narocito kod nas i u par mafijaskogangsterskih klubova jer gazde klubova, predsednici, cela ta druzina, menadzera, mesetara, politicara, krimosa i svih tih trange frange tipova koja zivi na foru, na silu na pljacku, na nasilje, pritiske i ucene, na fintu, na klan, na partiju, na vezu, na kuma, na dil i na sta sve ne nemaju zdrav odnos prema zivotu, samim tim ni prema fudbalu, nemaju perspektivu jer je fudbaler kod njih vidjen kao jos jedan radnik citaj slepac koji mora da zaradi taj svoj dinar, mora da napreduje, da radi i trenira, da bude vredan i poslusan da izdzri..njima je to nezamislivo i oni to preziru...kao nekog ucenjaka sa faxaz strebera, budalu sto uci a nema love...a jos im se ovaj pao da oni na njemu zarade..pri tome cesto ti igraci dolaze iz manjih mesta i skromnijih porodica kakve su supervecinski u Srbiji i ovi gore navedeni ih gledaju kao bedne i jadne, proste... Otuda mladi igrac od malih nogu se oseca nebitno i ubijeno u pojam, imas 18.. niko.te nista ne pita...nema ko da te zastiti, i onda taj igrac Nema karakter, nije drzak, ostavljen prostor recimo ovaj mali nije koristio, nebitan prosek u najavi... Dok je takva postavka to je neminovnost...Koliko su svi u i oko kluba bez razloga samozvano nakurceni toliko su sami fudbaleri kao seoske mlade.
L

Liga sampinjona

pre 7 meseci

Sada si igrao i ko zna kada ces vise.
R

Repac Plandiste

pre 7 meseci

Neverovatna količina dervisa janjicara i principa. Kakva frustracija. Inace momak je 2005 godište, odlican igrac koji mora da pocinje svaku utakmicu ne samo zato sto je mladi nego što zaslužuje. Po meni kvalitetniji i od Mijatovića i od Lucica sto se ovih mladih tice. Sa ovim su se složili...
O

Ovaj,Lucic,Stamenic,Kraso,Rodic..

pre 7 meseci

da igraju u Vozdovcu,Radniku,Javoru,Spartaku niko ih ne bi ni primetio...prosek i za nasu ligu.
K

Krajisnik

pre 7 meseci

Jesi im se divio sine?
Y

Yayat

pre 7 meseci

počeo je 21-godišnjak i nastavio
i

iskreno

pre 7 meseci

Sta bi izgubili a sta dobili da se ovo dete i jos neko gura i slepa u reprezentaciji? Trka, volja, fizicke predispoziicije ako negde moze da raste to je selekcija.
m

ma da.

pre 7 meseci

poslati ga u Real na pozajmicu da stekne malo iskustvo,a onda da kida protiv IMT-a,Spartaka,Javora.....
j

ja znam

pre 7 meseci

Gledaces ih i dalje sa takvih mentalitetom, zao mi dragovica sto gubi vreme sa starletanima.
C

Coravi

pre 7 meseci

Hahaha glavna fora je Dva razlicita poluvremena pokazali smo da mozemo ali uvek izgubimo Klasicna kanta za punjenje
G

Gost X

pre 7 meseci

On mora da igra desnog beka jer boljeg nemamo, a mlad je i ako nastavi da radi i da se trudi mozemo da postane dobar bek. U svakom slucaju je bolja opcija od eksperimenta sa Mickom na desnom beku.
h

hvan

pre 7 meseci

ima 17 a ne 21 godinu
J

Japp

pre 7 meseci

Jedina svetla tacka danas.Mada i Dragovic i Djiga kao i Kanga bili pristojni.Glazer po obicaju najbolji a utisak da Hvan je najlosiji naterenu.Jos bedna stvar,mislim da je Ivanic neprepoznatljiv u zadnje vreme
L

Luja

pre 7 meseci

Hvan najlošiji pored Mijailovića, Lučića i Krasoa?
Y

YayaT

pre 7 meseci

Ivanic je lokomotiva tima, ali u Evropi protiv fizickih jacih je tanak
x

xyz

pre 7 meseci

Kanga solidan? Prolazili su pored njega kao da ga nema. Apsolutno nista nije uradio. Hvang je morao da trci za dvojicu zbog Kange
M

Miksea

pre 7 meseci

Dečko ima 18 godina, a ne 21, i odigrano je normalno bolje od Mijailovića kome je to skroz neprirodno mesto.
A

Alex20

pre 7 meseci

Mali odigrao super,imamo beka ali nam ne igra,to nema nigde.
l

lol12

pre 7 meseci

Niko izgleda ne sme da napise da je jedan od krivaca za drugi gol jer nije napravio faul na sredini terena a imao je mnogo vremena za to
?

??

pre 7 meseci

@lol i to je istina, al mlad je. Nema on jos iskustva za takve faulove. Nasa najveca greska u odbrani je inace sto nasi igraci ne izlaze na protivnickog igraca koji vuce loptu ka golu. Oni su u stanju da udju u go ako on dodje do peterca, a to je ona prava krvinjska i kukavicka igra odbrambenjih igraca (da ne ispadnu). Zato nikad ñece biti za neke jace klubove, jer nemaju onu stvar
@

@lol12

pre 7 meseci

Radije cu da trpim greske zvezdinog deters od 17 godina nego nekof isluzenog preplacenog stranca
G

GostPa

pre 7 meseci

@lol12 U pravu si. Mislim da su on i Olajinka (ako sam dobro video) morali da fauliraju Šlagera kod kontranapada. Kasnije je Rodić ostavljen jedan na jedan i tu nije bilo spasa protiv Opende. Ipak, momak nema još 18 godina, besmisleno je da svalimo svu krivicu na njega. Igrao je pristojno, bolje bi bilo da smo ga forsirali još više u LŠ, Mijatovića takođe.
X

Xide

pre 7 meseci

@lol i to je istina, al mlad je. Nema on jos iskustva za takve faulove. Nasa najveca greska u odbrani je inace sto nasi igraci ne izlaze na protivnickog igraca koji vuce loptu ka golu. Oni su u stanju da udju u go ako on dodje do peterca, a to je ona prava krvinjska i kukavicka igra odbrambenjih igraca (da ne ispadnu). Zato nikad ñece biti za neke jace klubove, jer nemaju onu stvar Upravo tako!A za to je najveci krivac Kapiten on je taj koji to treba da povuce on je Komandat odbrane i na kraju celog tima. Ali kada to napises ovde ili kazes bilo gde odmah svi skacu jel jelte Drago MAJSTOR i dobar decko..
V

Veljko9

pre 7 meseci

Ako mora zvezdin igrac u reprezentaciju zovite ovog momka a ne Stefana Mitrovica, taman da gradimo desnog beka, hvala.
s

ssq

pre 7 meseci

Jel si mozda video onda i kako centriraju loptu? Posto je to za tebe misaona imenica. Da li je moguce da ni jedan klub ne moze 20 godina da napravi PROSECNOG desnog beka?
1

11223344

pre 7 meseci

Cuti tu, izgledas sa tom znojnicom oko glave kao teniser, glumis Lendla
D

DrvoMama

pre 7 meseci

Hahaha glavna fora je Dva razlicita poluvremena pokazali smo da mozemo ali uvek izgubimo Klasicna kanta za punjenje
f

fafa

pre 7 meseci

povredio se proslu utakmicu
g

gost031

pre 7 meseci

Nije to znojnica druže da pratis Zvedu redovno znao bi da ima povredu glave od prošle utakmice!
@

@@@@

pre 7 meseci

nemate šanse u Bernu.
S

SkupljamoBakar

pre 7 meseci

Hahaha glavna fora je Dva razlicita poluvremena pokazali smo da mozemo ali uvek izgubimo Klasicna kanta za punjenje
N

Nero Wolfe

pre 7 meseci

A šta kažu ,kada vi dobijate roming?
k

kendisport

pre 7 meseci

A izvini momak kako da pobedimo, jel imamo neki plan i ideju i taktiku, posto ste i pred Lajpcig pricali mozemo da ih pobedimo, pa eto nismo imali 1% sanse za to.
Х

Х Х

pre 7 meseci

Лајпциг има вероватно најуиграније акције, људи играју најбољи тимски фудбал у Европи 1/1.
H

Haxer

pre 7 meseci

Ma, vi uvek idete da pobedite, samo sto nekako uvek izgubite..to je vas problem, inace sve super