Kostarikanci u raljama GG tradicije

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.09.18. | 11:02

UCR i Gvadalupe su ispisali niz od tri međusobna remija… Razjasnimo, da li je realno da se istorija iznova ponovi

Šta je to s UCR-om i Gvadalupeom? Oni su u prošlosti izgleda sklopili nepisani sporazum, pa su se na njima redovno overavale GG, ali i X partije, koje smo pozitivno bodovali na minula tri zajednička susreta.

Ne možemo garantovati da će se sve ponovo okončati remijem, ali će ukoliko GG taktika omane, doći do opasnog presedana. Istina, ni jedni ni drugi nisu daleko dogurali u prethodnih sedam kola, ali se mora priznati da je Gvadalupe makar za nijansu bolji tim. Ne mislimo pritom na opšti učinak koji je tek za dlaku različit, već na učinak odbrane i napada obe ekipe ponaosob. Sve u svemu, Gvadalupe u odnosu pobeda, poraza i remija broji 2-2-3, dok UCR ima 2-1-4. Poenta je u gol razlici po kojoj UCR beleži 9:17, što čini razliku od čak šest primljenih golova više nego što ih ima Gvadalupe.

Izabrane vesti

Eto, zbog čega treba biti pragmatičan, pa se latiti tipova na golove, eventualno ishod, uz važno obaveštenje koje glasi da je Gvadalupe u svim takmičenjima na minulih pet gostovanja samo jednom slavio. UCR je dva puta bio bolji kod kuće. Tako vam stvari stoje u Kostarici danas.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 23:00 1800 KOS 1 UCR - Guadalupe FC kmb 1X&gg 2,30
Ukupna kvota2,30

Kostarika 1, Apertura – 8. kolo
23.00: (2,20) UCR (3,20) Gvadalupe (3,20)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Shutterstock


tagovi

Kostarikasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara