(©rakowfc)
(©rakowfc)

Kovačević potvrdio: Imam ponudu Benfike

Vreme čitanja: 1min | sub. 30.07.22. | 14:24

„Videćemo šta će biti“, kaže golman Rakova

Kao da Benfika ne može bez bar jednog igrača sa Balkanskog poluostrva...

Samo što je otišao nakon pozajmice Nemanja Radonjić, u redove Orlova mogao bi – Vladan Kovačević. Rođeni Banjalučanin, nekadašnji mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, danima se pominje kao igrač, odnosno golman, kojeg Benfika želi da dovede.

Izabrane vesti

Konačna potvrda stigla je i od samog Kovačevića.

Imam ponudu Benfike, ali videćemo šta će se desiti. I pored svega toga potpuno sam fokusiran na Rakov. Ali, jasno je da bi bila sjajna stvar ako bi se transfer ostvario“, rekao je Kovačević za poljski Sport.

Golman poljskog Rakova je karijeru počeo u Željezničaru iz Banjaluke, a još kao tinejdžer je prešao u Sarajevo. Od prošle godine je član kluba iz Čestohove.

Iako je produžio ugovor sa Rakovom do 2026. godine, klub je navodno spreman da ga pusti za neveliko obeštećenje u Benfiku, da bi Kovačević ispunio san da se oproba u jednom od najvećih klubova Evrope.

Kovačević je imao poziv da brani za A reprezentaciju BiH, ali se nije pojavio na okupljanju. Odmah su krenule spekulacije da je odbio poziv jer želi da čuva mrežu Srbije, dok se s druge strane tvrdilo da je razlog za to bila – svadba.


tagovi

BenfikaRakovVladan Kovačević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara