Kovačević priznao: Došao bih u Zvezdu

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.06.23. | 16:27

“Zato što će igrati Ligu šampiona”, kaže srpski golman

Traži Crvena zvezda novog golmana. Možda i neočekivano, jer niko nije “video”, osim novog trenera Baraka Bahara, da je došlo vreme da Milan Borjan nekom mlađem ustupi mesto na liniji.

Za izraelskog stručnjaka opcija broj jedan, opet neočekivano, njegov zemljak iz Hapoel Ber Ševe Omri Glazer, što bi bio kuriozitet, da se mesto stranca u timu potroši na golmana. Jedna od opcija je i Vladan Kovačević, najbolji golman poljske lige i za sada nesuđeni srpski reprezentativac.

Izabrane vesti

Možda je došlo vreme da Kovačević promeni sredinu, njegov Rakov je postao prvak Poljske, bio je u jednom trenutku pred početak sezone na pragu prelaska u Benfiku, a sada poručuje u intervjuu za ATV da ne bi imao ništa protiv da obuče dres Crvene zvezde. Naprotiv.

Kovačević je otkrio da je imao prve kontakte sa crveno-belima.

Imao sam priliku da razgovaram sa ljudima iz Crvene zvezde. Posle tog razgovora, ništa više”, rekao je golman Rakova za ATV.

Ali, ako bi prvak Srbije ponovo okrenuo njegov broj telefona…

“Da li bi Zvezda bila za mene prava opcija? Ja bih pristao da idem u Zvezdu, jer će igrati Ligu šampiona. Zvezda je Zvezda, njen poziv uvek prija, ali posle prvog razgovora, ništa se više nije desilo”, dodao je Kovačević.

Najveća prepreka za realizaciju transfera je obeštećenje koje bi Zvezda morala da plati za golmana Rakova, a pominje se da bi Poljaci mogli da traže do 4.000.000 evra.

Prelazni rok tek treba da počne...


tagovi

Vladimir KovačevićRakovFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara