Kragujevčani vezali četiri meča bez primljenog gola, Proleter i dalje beži

Vreme čitanja: 2min | ned. 13.03.22. | 14:54

Bez pobednika u duelu u Lazarevcu – 0:0

Kragujevački Radnički prekinuo je pobedonosnu seriju u Lazarevcu, ali Nenad Lalatović ima donekle razloga za zadovoljstvo. U tvrdom meču sa malim brojem prilika u Lazarecu, njegov tim je ostao dosledan sebi kada je reč o prolećnim izazovima i vezao četvrtu utakmicu bez primljenog gola – 0:0. Za ekipu koja je u prvom poluvremenu predstavljala pojam loše defanzivne igre vrlo lep podatak, ali teško da će temperamentni stručnjak biti u potpunosti zadovoljan.

Kragujevčani su ostali u opasnoj zoni, sa dva boda manje od Proletera prve ekipe ispod crte. Možda je Radnički zaslužio vođstvo u prvom poluvremenu. Ne zbog preterano opasnih npadača, koliko borbe i stabilnosti kojom su u potpunosti iz ritma izbacili Lazarevčane> Tome u prilog i sledeći podatak: Kolubara u prvom poluvremenu nije imala nijedan šut ka golu mladog Lukića.

Izabrane vesti

Sa druge strane Radnički je odlično počeo, i činilo se da će Lalatovićev tim igrati sa mnogo rizika. Već u drugom minutu Stanivuković je morao da spašava domaćina, pošto je zaustavio kontru Radničkog i zsutavio udarac Maksimovića.

Videlo se da gostima nedostaje klasa i iskustvo Marka Mirića. Imao je nekoliko kvalitetnih centaršuteva Nemanja Tomić, ali bez realizacije.

Radnički je bio najbliži vođstvu početkom drugog poluvremena kada je šutirao Saša Jovanović, a jedan od defanzivaca Kolubare izbacio loptu sa gol linije.

Mnogo sitnih faulova i prekida igre, kao i stanje terena u Lazarevcu, uticali su na kvalitet fudbala. Nije tu bilo mnogo šansi, uglavnom rovovske borbe. Nije došlo do ubrzanja ni posle drugog žutog kartona Đuranovića.

 SUPERLIGA - 27. KOLO

Subota

Proleter NS - Radnik 0:2 (0:0)

/Milovanović 56, Babić 65/

Radnički Niš - Vojvodina 1:0 (1:0)

/Pejović 16 pen/

Čukarički - TSC 1:1 (0:0)

/Rakonjac 54 - Mirčevski 90+7/

Nedelja

Kolubara - Radnički Kragujevac 0:0

Partizan - Napredak u toku

19.00: (2,15) Voždovac (3,30) Spartak (3,50)

Ponedeljak

14.00: (2,30) Novi Pazar (3,30) Mladost (3,15)

15.55: (14,0) Metalac (6,75) Crvena zvezda (1,20)

*** kvote su podložne promenama




tagovi

Nenad LalatovićDejan Đurđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara