Komentari na vest

KRAJ: APOEL - Vojvodina 2:1

S

Slanina

pre 9 meseci

Ne znam odakle bih poceo... Carevic ozbiljnih problema ima sa centarsutevima. Antonijevic borben, ali busan u odbrani. Crnomarkovic i Traore lutajuce mine. Lazarevic nedefinisan. Vezni red niti moze loptu drzati niti faul napraviti. Cumic jedini koji moze stvoriti nesto. Nikolic pokusava Ronaldinjo driblinge. Baraj niti brz, niti spretan, onaj pas Cumicu bi dete iz skole fudbala isto videlo, ali ajde, dobar pas koji je napravio razliku. Vukcevic niti brz, niti visok, niti jak, niti tehnicar, ama bas nista od kvaliteta ne vidim. Od izmena Vukic majko moja kakav pas golmanu. Radulovic ima nesto, isto nedefinisan. Jelicic zatvorio koliko toliko svoju stranu, napred nista jer je stoper. Miletic zreo za srpsku ligu da se kali... I Batak koji trazi aut uz liniju, a tamo nema ama bas nikoga. Ali "uz liniju" je standardni povik trenera nasih. Sve u svemu, Kiprani nisu bauk, bolji jesu, ali nisu bauk.
С

Сале2323

pre 9 meseci

Имама неки осећај да ће Воша до Плејофа стићи, а тамо већ од којег противника ће имати, видећемо. Прво полувреме катастрофа, друго много боље. 2 поклон гола Воше. Апоел ипак није слаб тим, Кипрани вечерас сви победили, али Воша са њима може. Не заборавите да је спарина велика била, али та спарина је чини ми се Кипране више убила, који су се вукли последњих 15-ак минута. Штета је што Воша то није искористила.
n

nekitutamo

pre 9 meseci

Steta stvarno, mogli su nereseno da odigraju I da lako idu na kontre u revansu. Radulovic je Imao par odlicnih poteza za kratko vreme izgleda da ce doneti nesto dobro ali ovde su greske bile najveci problem a jedini igrac koji je pravio ociglednu razliku po meni za Apoel je bio Sarfo, a siguran sam da bi takav igrac hteo da dodje u Vosu. Moglo je lako da se prodje da su imali jedno ili dva pojacanja jos, a sada ovako juriti rezultat protiv iskusne ekipe ce biti problem.
s

sls

pre 9 meseci

Simpatišem Vošu, ali iskreno mislim da imaju slabiju ekipu u odnosu na prošlu godinu iskreno. Bas šteta, očekivano je da pojačaju ekipu i uđju u borbu za vrh tabele ali nažalost mislim da ce jedva Evropu izboriti ove sezone. Veljko Simić, Kabić i Topić su klasa za sadašnje igrače. Sportski pozdrav i srećno
v

v1ad

pre 9 meseci

Na momenat je izgledalo da se Vojvodina dize u ovoj utakmici u drugom poluvremenu, bili su i agresivniji nego u prvom, dali taj gol ali je ostala navika da se povlace u odbrani dok ih protivnik ne ugura u gol. Kad tako igras jednom ce puci odbrana. Ovog puta Carevic kod kornera otisao po novine. Posle drugog gola opet scena kao celo prvo poluvreme, Apoel napada, Vojvodina se brani i ne moze tri pasa da poveze. Doduse, iz ovog tima Vojvodine su samo Cumic i Baraj za ovaj nivo fudbala u Evropi a vec za neku grupu mozda (i to mozda) samo Cumic.
g

glavonjero

pre 9 meseci

Ja ne gledam domaci fudbal i nikada nisam bio na utakmici i platio kartu, ali zato svaki dan sirim mrznju na tviteru i na portalima pisem o svima lose sem o Partizanu. Shvatite me nemam slavu ja sam jugosloven ateista.
g

gadge

pre 9 meseci

da li je realno da nasi klubovi,osim zvezde i partizana, protiv ovakvih ekipa ne mogu ni neki remi ds izvuku zbog nacionalnog koeficijenta.
v

vojvodi na jedna je di na

pre 9 meseci

UPRAVA NAPOLJE !!!!!! ZBILJICU ODLAZI
G

Gost555

pre 9 meseci

Lepo ja kazem bice 2:1 za Apoel, a minusasi prionuli na posao.
R

ROX

pre 9 meseci

Raća Petrović neprepoznatljiv, ostario, oćelavio. Tomane standardno na margini utakmice. Apoel, ni senka onog Apoela od pre 5-10 godina. Vihvodina pored svega toga nemoćna. Osuće se ivaj naš UEFA rejting kao kula od karata.
G

Gost699

pre 9 meseci

Predsednik Vojvodine kaze da Kabic ne bi imao mesto medju 20 fudbalera Vojvodine. Struka je uvek na ceni a posebno u Vojvodini
p

polako ali

pre 9 meseci

Kreće prosipanje bodova
h

hh2

pre 9 meseci

Zvezdina ste filijala, niste za bolje.
g

glavonjero

pre 9 meseci

Apoel izbacio Partizan prosle sezone.
H

HOĆEMO

pre 9 meseci

KOLUBARU UMESTO VOJVODINE!
h

hh2

pre 9 meseci

Nikada od vas ozbiljan klub neće biti kao ni od Radničkog iz Niša, Zvezdina ste filijala i niste za bolje.
X

XD

pre 9 meseci

Oni naša filijala a jedini nam uzeli bodove u prošlom prvenstvu. Što vama Metalac nekada ne uzme?
h

hh2

pre 9 meseci

Uvek vam daju igrače za smešne pare a vi njima dajete igrače koji ne mogu ni na klupu da vam sede! Protiv Partizana igraju kao da je finale LŠ!
i

idemo vojvođanci

pre 9 meseci

Voša dva poklon gola.Apoel sigurno kvalitetnija ekipa ali Voša može da ih dobije u NS.
X

Xlxl

pre 9 meseci

Ne može, ovako se ne igra fudbal, ovako se gubi bez ikakve šanse da se promeni bilo šta.
S

Stratosaurus

pre 9 meseci

Koliko znači dobar golman... Pola tima, bukvalno. Džaba tebi sve što uradiš napred ako golman pravi budalaštine. Zvezda se deset godina patila dok nije našla Borjana, pa se onda opet patila dve godine kad je Borjan ispao iz forme dok nije dovela ovog mladog Jevrejina. Šteta, brate, bukvalno im poklonili gol sa sve mašnicom.
G

Goust

pre 9 meseci

Dodao bih samo da poslednje dve godine nije trebalo da pati jer je imala Popovića ali džabe kad neko ima tapiju na prvih jedanaest.
c

cjepka123

pre 9 meseci

Carević carski častio kiprane, to treba da bude naslov na kraju meča.
C

Coban

pre 9 meseci

Ovaj Carevic bas mutav
И

Идемо

pre 9 meseci

Држ' се Вошо!!!
W

W.W

pre 9 meseci

To Voso…E,sad da vidimo mentalitet,da li ce da se povuku…
W

W.W

pre 9 meseci

To Voso…E,sad da vidimo mentalitet,da li ce da se povuku…
ε

ευχαριστώ

pre 9 meseci

Navijači APOEL-a godinama istrajni i nepokolebljivi, i večeras skandiraju Kosovo-Serbia. Hvala na podršci.
X

XD

pre 9 meseci

Ne zato što vole nas nego zato što su u istom loncu. Isto kao i Ukrajinci, Rusi, Španci...
g

glavonjero

pre 9 meseci

Bitno je da ti volis Albaniju i njihovo primorje, a kako i ne kad te nisu krstili i nemas slavu.
S

Srbi i Kiprani braca zauvek

pre 9 meseci

@XD Kiprani su jedini narod koji ce uvek i bilo sta oprostiti Srbima i mnogo nas vole (a glavni razlog je sto smo stalno ratovali sa Turcima kao i oni u proslom veku) rodjen sam u Larnaci i cesto idem na Kipar zato i kazem to, druzim se sa njima kao i sa Srbima tamo. Sto se tice Turskog dela i kosova slicna je prica ali nije ista, duga je to prica… Uglavnom EU ne pritiska da se resi to pitanje Kipra a nas pritiskaju, cak je EU vise na strani Kipra nego Turske a kod nas je obrnuto…
N

NN3

pre 9 meseci

Ali teror RTS-a sa komentatorima, sada Krivokapić, postaje nepodnošljivo koliko ne znaju osnovne informacije. Imaš celo leto da se spremiš i informišeš i ti dva puta u prenosu pričaš kako TSC ako izgubi u trećem kolu kvalifikacija za LŠ ide u plej of za LE, pa ako i tu ispadne onda u grupu LK. Ne, dragi "profesionalni komentatore", iz staze nešampiona poraženi u trećem kolu idu direktno u grupe LE..
g

gadge

pre 9 meseci

uzasni su, jedna velika sramota.Taj posao bi mogao radi svako od nas ko iole prati fudbal.
N

Novosadjanin

pre 9 meseci

Lalate vrati se.
N

NN3

pre 9 meseci

Prateći prelazni rok i katastrofalne pripreme, biću šokiran ako izgube samo 1:0
Л

Лукаку 98

pre 9 meseci

Какво скандирање браће са Кипра
C

Chombe

pre 9 meseci

Ne znam jel su gori oni sto mesaju politiku u sport ili oni sto se jos nisu odekli Kosova.
E

ELIMINACIJA

pre 9 meseci

Vojvodina podseca na sve nase klubove iz najjadnijih vremena kad se ispadalo u prvom kolu. Dajte APOEL resite ovo, drhte nogice uplasili se Evrope. Pustite Zvezdu,TSC,Čuku, pa i Partizan da nas predstavljaju, Voša zalutala ovde.
R

RaleNS

pre 9 meseci

Nit' je Vojvodina zalutala, nit' si ti po svoj prilici dobar sam sa sobom. Šta je sve FK Vojvodina morala i mora da trpi, još dobro i igra. Probaj ti da igraš sa jednom vezanom rukom iza leđa (organizaciono, trenerski, igrački). Onda ću te pitati da l' si sklon nebulozama.
Б

Бдннс

pre 9 meseci

Очај беда и јад
Б

Бднњнсн

pre 9 meseci

Вукић... Мајко Божја, за шта ти сине примаш плату
D

Dragan 1985

pre 9 meseci

Ova igra Vose je na nivou Radnickog iz Nisa kada su igrali Evropu. Vosa je zrela za privatizaciju, posto godinama bez obzira koje u upravi kao drzavni klub ne moze niti da dovede normalne igrace, niti da uradi nesto u Evropi. A o treneru da ne pricam, cus Batak...sramota, bolje da nisu doveli nijednog igraca, a da su doveli nekog stranog trenera, i kondicionog pa da probaju od omladinaca da naprave tim.
X

Xlxl

pre 9 meseci

Za ovakvu igru treba trenera smeniti istog trenutka, kao u Ferencvarošu što su smenili onog Rusa, 'ajde bre više dupli blokovi, vrebanje kontre, igraju sa timom približnog kaliteta a oni svezani kao da igraju protiv Liverpula. Deset trenera smeniti dok neko ne krene da igra bar malo kreativniji fudbal, sve isti ljudi godinama se vrte, bez ideje, bez znanja da nešto pokušaju.
n

nazad

pre 9 meseci

Vracajte igrace nazad poznaju se taman se skontali vi ste kucu rasturili.Sta vam je ovo? Moj batace i ko te podrzava u ovome.
D

Dzo Black

pre 9 meseci

Ako.Vosa moze samo protiv Partizana, da igra, jel protiv nas imaju volju kao da igraju protiv Reala, gledam.ih sada protiv Apoela krecu se kao babe neke po terenu,
p

prti

pre 9 meseci

Ma oni se uvek krecu kao babe nego je Partizan kao prababe pa i babe izgledaju brze...
S

Samo si zaboravio

pre 9 meseci

Imali su igru samo kada su pustali malog Milosevica da igra. Jer taj momak je toliko donosio. Na zalost, junadima
d

dodje

pre 9 meseci

Tako nova uprava i naprica bajke o petogodisnjem planu,ovo,ono,a stvarnost da je vosa vec u drugoj godini za 30 posto losija nego prve sezone,sa priucenim trenerom iz bata djorine skole na klupi,gde se ne zna ko sta igra na terenu,i sad ce da krene prica kako su ktivi blizanci,kako unistavaju nas fudbal zvezda i partizan,pa covece postavi ozbiljnog trenera na klupu,pojacaj tim sa makar dva igraca,budi bolji makar 5 posto nego prosle sezone,prodji jedno kolo u evropi,pa onda nesto pricaj o krivcima...
?

???

pre 9 meseci

Kazem na poluvremenu. Posle utakmice izjave sledece:"teske noge", "teski uslovi", "dobro smo se drzali", "probacemo u ns", "prvenstvo kasni, nismo uigrani" itd itd. Izjave pre utakmice znate, citali ste
S

Statler

pre 9 meseci

Zaboravio si "pokazali smo karakter"
O

Oopsalaa

pre 9 meseci

Na šta ovo liči majko mila? 2 pasa nisu u stanju povezati. Da ne komentarišem pojedince jer nema smisla, ali nikad u svom životu nisam video igrača koji igra sa ovoliko straha popot ovog Lazarevića. Lik se boji svoje senke. Što se tiče Vojvodine. Onaj prevarant Zbiljić im prodao priču da će oni napasti titulu. Uzeo 5 miliona od transfera ni krivi ni dužan, nije uložio ni dinar u pojačanja i on će da napada na titulu. Tako mu isto i šef laže, pa smo mi ekonomski tigar. Znate kakva ekipa može da se skocka za 5 miliona evra. A sledeće sezone opet 3 tima imaju obezbeđene grupe. Nema nikakvu viziju. Misli da je ovo rukomet gde možeš sa 100K evra da osvojiš trofej.
N

Nexu

pre 9 meseci

Dokle cemo gledati ovakav kukavicluk i trenere luzere u Evropi? Dokle???
v

v1ad

pre 9 meseci

Statistika APOEL 263 tačna od 316 dodavanja i 72 odsto posed lopte. Vojvodina 72 tačna dodavanja od 120 i 28 odsto posed. 1 šut i 5 faulova za celo poluvreme Vojvodine. Da sam Zbiljic ušao bih u istoriju kao prvi predsednik nekog FK koji je otpustio trenera na poluvremenu. Ovo što Batak radi je sramota da se zove fudbal.
D

DragutinNS

pre 9 meseci

Zbiljićeve reči zveče: Što ne sme da se kaže da napadamo Zvezdu? "Ovim putem zelim da kazem da i direktno idemo u napad za titulu." Daj ljudi ne blamirajte se, ne mozete 2 pasa da povezete
G

Gost699

pre 9 meseci

Struka
N

Nexu

pre 9 meseci

Kukavicki, jadno ali moram reci ocekivano. Lagano gube do kraja 2:0, 3:0 uz mozda neki glupim crveni karton Ili penal. A najgore od svega je da je ovaj Apoel totalno prosecna ekipa, cak nije nesto ni bolja od Vose. Vosa nije nesto ali cak i ovo sto pokazuju je mnogo gore nego sto mogu. Skinuli gace pre utakmice. Trener kukavica a takvo i izdanje na terenu.
I

Ivke88

pre 9 meseci

Gde je nick "Archie".. Veliki poznavalac fudbala i pljuvac Zvezde..
H

Hjjk

pre 9 meseci

Sam sebe zove "vojvodinaš" a navija za Dinamo🤔

Bojan Urosevic

pre 9 meseci

Apoel : Vojvodina posed lopte 1 poluvreme 73:27 Zbiljic kaze napdaju titulu ljudi jednom prisli do gol Apoela za poluvreme i to slucajno.

Mali peca

pre 9 meseci

samo cumic i cumic sta decko uradi uradio je , to je taktika vose , vezni red zabrinjavajuce lose igra protiv prosecne ekipe , a ovi u odbrani samo znaju da izbiju
G

Gost584828293838

pre 9 meseci

Realno, za 2 sezone ima da se vratimo na 15-16 mesto, ako Zvezda i Partizan ne poprave stvar, ovo je ono što ćemo gledati u Evropi bilo u grupi bilo u kvalifikacijama, sa izuzetkom Zvezde koja stvarno dobro igra..
c

cjepka123

pre 9 meseci

Koji glup gol primiše...golmanov gol.U nedelju na Marakani nova petarda u najavi.
D

Dule YU

pre 9 meseci

Vidi se da nisi igrao fudbal u zivotu. Kakav crni golmanov gol? Lopta prolazi pored tri odbrambena igraca...
c

cjepka123

pre 9 meseci

Jok ti si brate. Metar od njega išla, on stoji ukopan na liniji, umesto da je preseče.
N

Nikola10101

pre 9 meseci

Veliki taktičar Batak ponovo pokazuje svoje umeće, kaže komentator na RTS-u da je bila ideja da Vojvodina napada iz kontri, ma kakve kontre kad su igrači Apoela i brži i bolje postavljeni od ovih nesretnika, ovde igrači Vojvodine samo treba da se nadaju da će se u jednom trenutku ušetati u šesnaesterac i da će neki nervozni igrač da ih obori za penal, inače ništa. Čumić ubedljivo najbolji al džaba kad niko ne ume da mu doda, ne zato što neće nego jednostavno ne umeju.
U

Uozbiljić Zbiljić

pre 9 meseci

Kakav fudbal Voša igra,vau!Evo sad tipujem pred svima da će u nedelju Voša primiti 5 komada u 1.poluvremenu!
G

Gost 94

pre 9 meseci

Posle Zvezde vraćanje u stvarnost srpskog fudbala.
Ј

Јсјснс

pre 9 meseci

Мука је гледати ово, како вас бре није срамота оног збиљића да прича оне бљувотине у интервјуу, погледај бре на шта ти личи екипа, скуп мртваца
S

Sta rece

pre 9 meseci

Ma sta rece onaj juce? Napadamo titulu, za dve godine sampioni, pa liga sampiona? Necete vi uzeti titulu za dva zivota a ne za dve sezone, ne bi dobili graficar, malo ste jaci od kisele vode, i to razblazene.
?

???

pre 9 meseci

To je bilo danas
N

Nenad1246

pre 9 meseci

Kakav jajarski fudbal. Oduzeti bodove i za ligu.
C

Copavci

pre 9 meseci

Ako neko moze, neka javi komentatoru na RTS-u da TSC, u slucaju poraza od Brage, ne ide u plej-of Lige Evrope kao sto on lupeta, nego u grupnu fazu. I to nam je nacionalni servis.
D

Dale Ro

pre 9 meseci

Nadam se da ce svi da izgube sve evropske utakmice, posto ionako samo skupljaju bodove da bi jedan klub imao garantovano mesto u LS.
N

Nenad1246

pre 9 meseci

Koje vama kriv što nemate pojma.
p

pati...

pre 9 meseci

Taj jedan klub je obezbedio Evropsko učešće trećini Super lige!
R

Radamelo

pre 9 meseci

Sa ovakvim timom mozemo opet i od prvog kola za LS, sve ste nam bitni za nasu LS.
f

felixx12

pre 9 meseci

Partizan prosle sezonr obezbedio vecinu bodova
U

U Tem Denveru

pre 9 meseci

Sta mi danas napricase, prolazi ovo vosa lagano. Stali u dupli blok, mole Boga za 0-0. Kiprani su generalno nezgodni, pogotovo kod kuce u ovo doba godine… Prognoza 2-0
R

Rubikova kocka

pre 9 meseci

Arene u BiH ne prenose Vojvodinu, sunce ti poljubim

geostartraca@gmail.com

pre 9 meseci

Kakvi su ovo mrtvaci...
K

Kumovi Vrbas

pre 9 meseci

Ima direktan prenos na RTS 2. TSC i Cuka bi ovaj Apoel rstavili na proste delove, ali Vosa nije na tom nivou, ona je ubedljivo najslabiji nas prestavnik.
d

delija Mirijevo

pre 9 meseci

Nadam se da ce Vojvodina proci .....srecno Novosadjani .
g

gokotam

pre 9 meseci

prenos na rts 2...da vam otkrijem apoel je zvezda a vosa igra dupli bunker
g

gostNiki

pre 9 meseci

ima li prenosa negde??
n

nemanja1512

pre 9 meseci

rts 2

Umetnik

pre 9 meseci

Arena sport mnogo šugav program. Ladno piše da prenose utakmicu a puštaju nešto levo. Debilizam.
s

svasta stvarno

pre 9 meseci

Jos ja gledam pise prenos...cekam zavrsio se snimak reala...i ladno u 19:05 pustaju arsenal-barsa...danas drugi put repriziraju 🤣
g

gostNs

pre 9 meseci

zasto nema prenosa na Arena P 1 zna li se šta??
S

Statler

pre 9 meseci

Kad se kod njih bilo šta zna? Najgora tv, kvalitet prenosa nula a stavili šapu na sve što su mogli. Horor.
n

nemanja1512

pre 9 meseci

zasto nema na areni a pisalo je?
G

Gost555

pre 9 meseci

Izgubice, bice 2:1 za Apoel.
B

Bravo decko

pre 9 meseci

Bravo majstore, ala ga pogodi svaka cast.