Komentari na vest

KRAJ: Barselona - PSŽ 1:4, Borusija Dortmund - Atletiko Madrid 4:2

O

Oscar Hernandez

pre 13 dana

Realno gledano svaka cast Barseloni, mislim da je PSG bolji bar po imenima. Barselona ima veliki raspon u godinama veoma mlade i matore igrace. Cavija treba ubediti da ostane mislim da gradi ekipu postepeno obzirom na finansije i da ce ekipa kroz godinu dve da bude ozbiljna. Jedino treba otrebiti ove neke igrace poput Injiga Martineza, Alonsa, a posle sledece sezone i Levu i Gindogana i naci adekvatne zamene ako ne ponudi La masija. I 2006 godine kad su osvojili sa Ronaldinjom pre toga su najvise do cetvrtfinala dolazili. Ekipa ide u dobrom smeru samo je treba nastaviti graditi. Konacno da ulazu u svoje momke i to daje rezultate. Kada su lutali kao sa Kutinjom, Dembeleom i Grizmanom videli smo gde su zavrsili. Jos uvek beru plodove toga rada.
4

444444444444444444

pre 13 dana

Idemoooooooo .... au kakva utakmica covece... najbolja ove sezone za sad ! Markinjos i Hakimi su pokazali koliko su bitni i koliko su falili u prvoj utakmici... Vitinja je Veratijev naslednik al to sam rekao i posle njegovih prvih 2/3 utakmice.... kreator ! Mbape malo vise zatvoren, malo mu nije bas islo al i tako surovo profesionalan i miran kod penala, isti RONALDO ! Ali koliko mi je najdraze sto ih je Dembele tako unistio hahah da sam znao da ga toliko motivise da mu zvizde pa isao bih i ja licno u Barselonu da mu zvizdim hahahaha ALEZ PARIS !!!!!! Napokon u top 4 gde nam je i mesto...
D

Druze

pre 13 dana

Druze ja nzm koju si ti utakmicu gledao, ali ako ti procenjujes da su Hakimi i Markinjos dobri nakon sto protivnicka ekipa ima igraca manje onda ti je moj savet predji na kosarku. Mbape i sa igracem manje se jedva video bio je najblaze receno amputiran. Vitinja u pravu si odlican igrac malo podseca kretnjom na Iniestu, Dembele kako mu se otvore zvezde ako je raspolozen ume biti opasan i obrnuto. Mene je najprijatnije iznenadio Barcola ozbiljan potencijal ako ga pare i sujeta ne uniste kao i Mikelandjela.
4

444444444444444

pre 13 dana

A na stadionu se ori: PUTA BARCA PUTA BARCA EE EEEE... PUTA BARCA, PUTA BARCA EEE EEEE :D :D Bravo bre... lopovi nazad u rupu.... Alez Pariz !
X

Xavi1111

pre 13 dana

Jesam ja jedini vidio penal nad gundoganom? Pojma nemam, koda ga je sapleo al dobro, zasluzeno pariz dalje. Polufinale nekog sudiju iz bh stavite da sudi, ovaj je dobar cuvajte ga za finale. Smijurija, araujo araujo bas si upropastio utakmicu
L

Lopta je okrugla

pre 13 dana

Jedan od timova koji su bili u grupi smrti ide u finale Lige Sampiona.A.C.Milan tako blizu a tako daleko...
B

Biciklista

pre 13 dana

Drago mi je što je ispala Uefalona. Sudija odličan. Koliko su oni bahati, to nije normalno. Navikli da im se svi sklanjaju i da rade šta hoće. Drago mi je što je sudija bio neumoljiv.
4

44444444444

pre 13 dana

Bas tako.... cim je PSG okrenuo odmah su poceli taj njihov smecarski fudbal sto verovatno i treniraju bukvalno... ono padanje na kontakt, simuliranje, bezobrazluk... odvratan mentalitet... bas mi je drago sto ih je bas Dembele unistio (ovim klincima odmah da bude jasno nisam navijac reala)
X

Xxxx

pre 13 dana

Svaka cast PSG na pobedi ali realno gledano sudija je mec odredio. Aj da kazemo crveni karton i da je bio mada po mom misljenju nije nego zuti jer istina da bi Barcola izasao pred Ter Stegena ali vidi se u jednom momentu da je on krenuo padati cim je osetio ruku na sebi misleci da ce dobiti penal. Trebao se gledati VAR ipak je cetvrtfinale. Sto se tice penala o tome tek ne treba pricati Dembele primio loptu kao tudjom nogom i lopta bezi od gola i on bezi za njom i kad je video da Kanselo pada vec tad se spremao uhvatiti za nogu. Opet VAR izostaje. Drugi gol Vitinje svaka cast vidi se da nema ko da izadje na sut, cetvrti gol uzrocno-posledicni. Sve u svemu Njukastl i Barselona veceras mogu u istu torbu, ko je razumeo shvatice.
K

Kileks

pre 13 dana

Konacno da se i kornjaci posreci da igra protiv neke ekipe koju ce moci da dobiju i konkurisu za CL titulu
K

Katalonska posla

pre 13 dana

Čavi se ponaša kao klošarčić,ne priliči to treneru Barselone.Budi veliki i u porazu,frajeru,niko nije osuđen na pobjede i uspjehe!
A

Alexis9

pre 13 dana

Vidno slabiji deo zreba,osvajaca lige sampiona dobicemo od nekog od klubova koji igraju sutra
A

Aspera

pre 13 dana

Zasto su arapski petrodolari prljaviji od eura italijanske mafije 90ih ili funti engleskih kolonista? Zasto Kelafi nije mogao kao klinac da sanja da ce voditi tim do titule LS a onomad kad su se italijani razbacivali i Berluskoni zario i palio evropom i italijom, ili 50ih kada je Franko dovodio armiju na stadion, pa ti cik napadni Real u gostima. Engleske i Americke kolonijalisticke pare da ni ne spominjem.
B

Bravo majstore

pre 13 dana

E to je i poenta, zato ja PSG na primer nikad neću zvati plastikom. Isto ovo što oni rade su radili i ti nazovi veliki, samo novac nije bio toliki
G

Glupost

pre 13 dana

Druže Barselona je sama sebe izbacila sudija možda blago ka psgu ali ono se ne radi pa i da gubiš a kamoli kad vodis
4

444444444444444

pre 13 dana

Jedina je razlika sto PSG na terenu igra posteno dok spanske mezimice i sudije placaju ! Spanci su najgori
P

PISALI SMO

pre 13 dana

Da je Atletiko dobio najlakseg protivnika,...... ali samo na papiru!!!Zao mi je BARCELONE! Nadam se da ce Real i ako sam vise naklonjen Barsi izbaciti plastican klub kao sto je psz ( naravno mislim na sity )
M

Mrksi

pre 13 dana

PSG do titule, u inat hejterima.
F

Feran

pre 13 dana

Ne zbog toga što su dobri
N

Nasser

pre 13 dana

Sve dok Nasser placa sudije I gasi struju u Var sobi, nema brige za PSG
N

Nemanja8989

pre 13 dana

Ceo tim PSZ-a sa sve strucnim stabom,posle meca da odu u neku crkvu i zahvale Bogu za ovoliko srece veceras…Crveni,penal,odbijena lopta za 4i gol…Ja skoro nisam video da je nekom timu na jednom mecu ovoliko bila sreca naklonjena,neverovatno…
F

Fermin

pre 13 dana

Hahahahahah misliš sudija im je bio naklonjen
F

FM

pre 13 dana

Vratilo im se za onu nepravdu i cuvenu „Remontadu“.
G

Gost0007

pre 13 dana

Da taj odbitak je resio mec … Shvatite glupost Arauha je resio mec i tacka.
B

Brat Istvan

pre 13 dana

Dva gola dao..:D
P

Prcko33

pre 13 dana

Simeone Bahar!!!!
V

Var

pre 13 dana

Ima li budnih u var sobi na Mozuiku?
F

Feran

pre 13 dana

Je l' radi Var na Monzuiku?
c

cer

pre 13 dana

Levandovski skace na loptu, igrac PSZa mu dolazi sa ledja i takodje skace, sudaraju se i sudija Levandovskom daje zuti. Pa Poljak nije ni video protivnika i dobije zuti.
S

Sudija

pre 13 dana

Ovog Rumunska Madjara su poslali da im resi utakmicu jer ne mogu ni sa parama plaćenim za igrače da ostvare dečački san svog šefa Nassera
I

Istina1

pre 13 dana

Tako je. Osim sudije platio I Kansela da ne igra odbranu
S

Sudija

pre 13 dana

I Ferana Toresa
D

Deciji vrtic

pre 13 dana

Izgubili ste i bavite se necim drugim sada. Nema vise Mesija, Barsa se vraca na nivo Valensije i Sevilje. Pozz decice
F

FM

pre 13 dana

Lepo sam napisao tacan rez 1:3 za PSG :) ako uspe Barca da izdrzi i ne primi jos 2.
k

kojotski

pre 13 dana

Mbape dao gol iz penala, a slavi kao da ga je dao glavom s pola terena.
6

6161

pre 13 dana

Slavi gol za prolaz a i gol je gol kao da je bitno kakav je :o
B

Blues

pre 13 dana

Sivonja batice,svemu dodje kraj,pa tako i barsi xexeeexeee,slicno i junajted prolazi odkad nema fergusona i njihovih direktora u sudijske komisije itd
S

Sivonja iz RS

pre 13 dana

hehehhe, nema brate, ni Uefalona nije što je bila
m

moni

pre 13 dana

kako je sve namešteno...barci crveni kartoni...samo da psg truli prođe
N

Neutralan,

pre 13 dana

Jel mozda treba da vrate sudjenje iz 2009 pa da osvojite lagano??
A

Alex20

pre 13 dana

jeste namesteno,ako j3 neko namestao je farsalona,sad se nama da nece nista uzeti 50 godina
k

kako neki igraju na ovom nivou

pre 13 dana

Morata i Korea??????Mada i ova dva klinca vezare Barios i Rikelme.
B

Barselona Sampion

pre 13 dana

Xavija je najbolji trener u poslednjih 2 godine.
S

Stranac1

pre 13 dana

Dortmund pokidao Atletiko, ne znaju gde biju.Morata jako odvratan i iritantan Lik.Samo da ne kiksne Schloterbeck ili Hummels to umeju i te kako, bice tu jos svacega. Steta sto im je Malen povredjen inace bi ih jos vise vozili po terenu . Atletiko jadno i bedno . Colo mi nije jasan dal je on svestan da mu je César Azpilicueta centarhalf i desni bek a nikako levi bek ! Na Klupu mu Llorente,Riquelme,Correa i Saul. Griezmana nema a kada njega nema nema ni Atletika. Barcelona ce ovo ipak dogurati i proci dalje samo zato sto Luis Enrique pojma nema. Kolo Muani,Ugarte i Ramos na klupu a igraju im Barcola i Emery . Znaci prosto neverovatno.
O

Opa Miki

pre 13 dana

Svaka čast matori za Humelsa...
S

Stranac1

pre 13 dana

@Opa Miki bice jos ovde svasta Brate , ekipa na misice ce proci ovde. Utakmicu je trebao Süle da pocne
X

Xavi1111

pre 13 dana

E moj xavi, izbacujes malog jedini koji moze napraviti nesto iz kontre, mislim da je dosta prodorniji od rafinje.
M

Monteroo

pre 13 dana

Ova odvratna colova strugalica se raspada,sa 14 igraca deset godina pa kamen bi pukao...kako ovaj koke jos hoda....svaka mu cast... Morata presudio na ovom nivou ono se ne prasta....
Š

Šljivić

pre 13 dana

Jeftin crveni karton! Uefalona je prolazila na kvarno više puta, pa između ostalog i protiv PSŽ-a pre nekoliko godina.
F

Fudbolista fantazista

pre 13 dana

Ali ovaj Simeone, koji igrači i koja igra, pa njega bi Milojević i Duljalj sabili u 16 metara. Borusija im i ostavi dosta prostora za kontru ali frajer izabrao igrače kao što su Morata, nesrećni Molina. Da ih pustiš ne mogu gola dati.
u

uzas

pre 13 dana

Morata i Korea(koji doduse sad ne igra) su igraci za Granadu i to za klupu,mozda.
k

kojotski

pre 13 dana

Rumun deli kartone kao bombone.
k

kdsb

pre 13 dana

Ako je neko zasluzio da mu se vrati za kradje to je Barselona, ali ovo videlo faula nije
I

Idi po naočare!

pre 13 dana

Ruka na vratu sa ledja tebi nije faul?
I

Inzaghi

pre 13 dana

Ovo je problem današnje odbrane, ide u duel i trči sa igračem, ne sme (ne zna) da ukliza i odnese loptu.
S

Sivonja iz RS

pre 13 dana

Zna li se što se UEFA okrenula protiv Uefalo ne u zadnje vrijeme, ovdje dati crveni???
R

Robert Lewandowski

pre 13 dana

Koja glupost Arauha... Bolje da je pustio da izadje jedan na jedan igrac PSG-a, nego da igraju sa igracem manje do kraja... Mislim da ce se igrati produzeci i tu ce PSG imati veliku prednost.
J

Jova1245

pre 13 dana

A sta je to Arauho uradio!? Stavio je ruku samo. U fudbalu je kontakt DOZVOLJEN. Ali igrac PSG-a pada tacnije simulira a sudija loš daje crveni umesto zuti za simuliranje.
M

Mitrandir

pre 13 dana

Kako Psž bira trenere meni nije jasno, pa bolje Lalatovića da su uzeli od ovog Enrikea.
D

DidierDrogba11

pre 13 dana

Ovi što misle da PSG ima šanse uopšte da prođe očigledno ne znaju šta je Barselona. Isto se odnosi i na ove što podržavaju mrljavi Arsenal.
9

999

pre 13 dana

Bravo strucnjace😂😂😂😂😂ti eto znas hahah
B

Biciklista

pre 13 dana

Da pogodiš i za sutrašnju kao što si i ovu!
l

laker

pre 13 dana

velika greska sto zapocinje Pedri
B

Barcaa

pre 13 dana

PSG - nerešeno, Dortmund - Atletiko - produžeci i prolazi Dortmund.
g

gunnersi

pre 14 dana

Barsa puna igraca od 16 do 20 godina, cetvrtfinale lige sampiona, samo u nasem fudbalu se to smatraju nedovoljno zrelom decom da bi igrali, a oni od 23 se nazivaju mladim i perspektivnim talentima. Gledam sada Pedri ima 21 godinu, a vec 4 seniorske sezone u Barsi i to ne kao epizodista nego bitnu ulogu ima. Mali Jamal 16 godina, igra svaki mec. Tako se prave igraci i pare.
l

lele3

pre 13 dana

Ali kod nas su ti mladi igraci precenjeni tatini sinovi tipa Stefan Mitrovic. Decko prosecno krilo koje nema samopouzdanje za dribling i sut a izguran da odigra celu LS i jos u reprezentaciju ubacen da ce mozda biti u timu za Euro! I evo ga sada u Seriji A... Ne mozes Spaniju i Srbiju da uporedjujes. Kao da ne znas sta su glavne bolesti naseg fudbala.
G

Gostgost

pre 13 dana

Ne izlupavajte se vise kad ne znate o cemu pricate. Kao da je to tako, imas klinca, pusti ga da igra. I kao da se do Barsinih prvih 11 dolazi lako. Samo jeftino skupljanje lajkova. Stefan Mitrovic igra, ali zato "supertalentovani" i "4 miliona" placeni Ilic jos uvek ni minut.
s

salas

pre 13 dana

Barsa se "proslavila" sa transferima Kutinja, Grizmana i Dembelea, izmedju ostalih, ima dug 1.5 milijardu evra, pa sad moraju toliko dece da guraju u startnu postavu.
Š

Šuplja prica

pre 13 dana

Ter Štegen, Kunde, Cancelo, Sergi Roberto, Gundogan, De Jong, Raphinja, Lewandowski.. sve sama deca 😂
S

Stranac1

pre 13 dana

@gunnersi uporedjujes Barcelonu i nasu Ligu ? Jel si realan nasa mlade Reprezetacije su gore od Seniora tri puta. Ne zna se ko je gori, Mamini i Tatini sinovi. Normalno da jesi mladi i perspektivni sa 23. Pedri jeste da ima 21 ali taj Pedri je kupljen bio sa 16 godina od Las Palmasa, taj Yamal jeste da ima 16 i vanserijski Talenat ali da nisu Looseri Feran Tores,Joao Felix Raphinha tako losi mali nebi ni dobijao sansu. Nekad su Barsini krilni napadaci bili :Pedro,Sanchez,Messi,Neymar i bez problema su imali po 20 golova . Pa nebi bas reko da je Barca poznata po pravljenju pare bas naprotiv bila je prica da ce bankrotirali ali ipak nisu jer su njihovi igraci poput Messia,Buswueta,Albe i Piquea hvala bogu otisli.
@

@gunnersi

pre 13 dana

Visim da Barsi odlicno ide sa klincima
0

0202

pre 14 dana

Psg za ovom postavom daje lagano 2-3 gola
A

Aleksejko

pre 13 dana

Mislim da moze da da 2-3 gola, pitanje je koliko ce da primi kad se bude otvorio, a ovo jeste vrlo ofanzivno od Enrikea.