Komentari na vest

Kraj ciklusa Stefana Piolija, 25 povreda za četiri meseca nije normalno

O

OOiO

pre 5 meseci

Mirante, Florenci, Tomori, Adli, Rajnders, Pobega, Romero Ziru- samo se oni nisu povredili, a nije ni decembar mesec.
u

uun

pre 5 meseci

Meni se čini da je i florenci bio odsutan par utakmica
R

Replika

pre 5 meseci

Nije se povredio u ovoj sezoni.
O

OOiO

pre 5 meseci

Malick Thiaw Left thigh flexor Injured since: November 28, 2023 Estimated return date: TBD, but not before January 2024 Noah Okafor Hamstring of the right thigh Injured since: November 21, 2023 Estimated return date: Around one week Rafael Leao Biceps femoris of the right thigh Injured since: November 11, 2023 Estimated return date: Around 10 days Pierre Kalulu Patellar tendon Injured since: October 29, 2023 Estimated return date: March 2024 Marco Pellegrino Compound fracture of the calcaneal bone of the left foot Injured since: October 29, 2023 Estimated return date: January 2024 Simon Kjaer Muscle fatigue Injured since: October 28, 2023 Estimated return date: in about a week Marco Sportiello Medial twin of the left calf Injured since: October 19, 2023 Estimated return date: January 2024 Mattia Caldara: Right ankle, required surgery Injured since: September 2023 Estimated return date: January 2024 Ismael Bennacer: Post-traumatic lesion of the cartilage of the lateral femoral condyle of the right knee, required surgery Injured since: May 10, 2023 Estimated return date: Around 10 days Other injuries during the season Mike Maignan: Left thigh flexor strain Theo Hernandez: Bruised ankle Davide Calabria: Left thigh flexor Rade Krunic: Adductor Ruben Loftus-Cheek: Pubo-adductor discomfort Christian Pulisic: Muscle fatigue Samuel Chukwueze: Biceps femoris of the left thigh Luka Jovic: Muscle fatigue These players have recovered from their respective injuries and are currently available.

Pjanić sa tri žutaa

pre 5 meseci

Kako je tebi doooobro... 😂
L

Lektor

pre 5 meseci

Nije proslavio 5 godina nego cetiri godine, dosao je 2019. Ni u ludilu ovo nije najjaca grupa u istoriji LS, u ovoj grupi postoji samo jedan gigant (ni po snazi timova nije najjaca sigurno), vec sam naveo primer iz 98/99 kada su zajedno u grupi bili Bajern, Barsa i Junajted, a svi znamo i ko je te sezone igrao u finalu. Prokockali smo pobedu (takodje je bila prednost dva gola 2:0) i u Leceu, ne samo u Napulju. Ovo je mozda cak i 30. povreda od pocetka sezone, nije ovo 20. nego 18. povreda misica. Doduse, cifra 18 se sad vezuje za taj ukupan broj od 27, ali, ako su statisticari vec pogresili za 27, mozda su i za 18 tako da mozda ih je cak i bilo 20 misicnih. Malik ce izgleda biti odsutan 2 meseca i ta povreda ne samo da je i za upravu vec sama po sebi i vise nego dovoljan i potpuno opravdan razlog i motiv za urucenje momentalnog otkaza ovom treneru nego bih ja jos zatrazio da on plati i odstetu klubu za toliko povreda.

Pjanić sa tri žutaa

pre 5 meseci

Koliko pogresnih informacija u jednom tekstu. Prvo, ne znam kako je ovo bila MEČ lopta za prolazak dalje, drugo, pogresne godine u nabrajanju sta je sve Pioli uradio ili nije, dalje ide opet smehotresna tvrdnja, ovog puta pretpostavljam od istog "novinara" da je to VEROVATNO (prvo je bila SIGURNO 😂) najjaca grupa u istoriji LŠ...da ne idem dalje. Stvarno ne znam kako se kvalifikujes da budes novinar na Mocartu...
G

Gost0007

pre 5 meseci

Dobro je Pjanicu, aman. Shvatili smo da si najpametniji, najmudriji, da su novinari losi, itd. Pusti ljude covece, idi trolaj na drugim sajtovima.

Pjanić sa tri žutaa

pre 5 meseci

@Gost0007 Niti sam najpametniji, niti najmudriji. Ne trolam, ako uopste znas sta to znaci. Samo mrzim kad ljudi ne rade svoj posao kako treba. I nije Milan u pitanju, isto bih napisao i za Inter. P. S. Budi dobar, ne svadjaj se. Ok si lik, nema potrebe da se prepucavas sa mnom. Pusa za tebe. #nohomo 😂
H

HMMM

pre 5 meseci

zar legendardni Andreja Milutinović nije tamo zadužen za fizicku spremnost igraca ?
S

Samo da kazem

pre 5 meseci

Informacije kruze da Pioli ima i dalje punu podrsku uprave,hvala bogu nedaj boze otkaza.......
c

covek pogubio konce

pre 5 meseci

Jes to glasine da ne poremete odnose u svlacionici. Pioli je dobio otkaz samo ce biti urucen tek na kraju sezone. Covek ne ume da odmara igrace. Kad se zalepi za jednog igraca ne menja ga ni za zivu glavu. Ja sam ga branio do ove godine jer sam mislio nema kvalitetne izmene ali evo sad npr. Pulisic poceo da igra pokazao da je dobar i svaku utakmicu udri sa njim. A sinoc smo vodeli da je ovaj cukvuze isto kvalitetan kao pulisic samo nema dovoljno minuta. U veznom redu da ne pricam adli mu prosle god celu sezonu sedeo na klupi. Sinoc pravi gresku ko da je tek poceo sa trenerskim poslom svaka cast krunicu ali umesto da prebaci calabriju na c.beka i florencija ubaci u igru (sto bi svaki normalni trener uradio) on stavlja krunica koji ne zna sta da radi u odbrani. Isto uradio sa musom pre neku utakmicu.

milosmaric971@gmail.com

pre 5 meseci

Biti jedan od najvećih klubova na svijetu pritom u sastavu ne imati ne reprezentativce nego uopste igrače iz Italije,dovesti tuce ovih nesretnih Afrikanaca sa raznim pasošima i očekivati rezultate.Ko misli drugačije neka pita Bepea Marotu koji je od intera napravio Italijanski klub!
b

bardamk

pre 5 meseci

Ništa me ne zanima,želim samo da mu vidim leđa.Baš je preterao sa svojim idiotlucima u poslednje vreme.
g

gost gostic

pre 5 meseci

Kada je Mancini osvojio nekoliko titula u Interu dobio je otkaz jer ekipa nije mogla da napreduje. Sta cekaju ovi u Milanu? Previse eksperimentisanja, premalo dobrih stvari. Kada neka ekipa ima toliko povreda treba se zapitati sta to nije u redu. Nekada je Milan imao u ekipi Pirla, Sedorfa, Inzagija, Zambrotu, Gatuza, Nestu...ne govorim o kvalitetu igraca sa kojima ovi ne mogu da se porede vec o njihovim godinama, svi im se smejali da su dede ali povredjeni nisu bili. Danas ova ekipa ima prosek 25 godina i u njoj se jedan golman povredjuje svaka tri meseca. Pojacanja koja su dovedena su dobra da se pipuni broj, sirina ekipe, ali to nisu igraci koji treba da igraju svaku utakmicu. Spic pod hitno, klasicna desetka pod hitno, desno krilo obavezno, desni bek i dva stopera moraju da se kupe. Ziru je istrosen i on mora da ode na kraju sezone, nije cak ni za izmenu u 80om min. Golman, Teo, Leao, Benaser i eventualno Lotus Cik, ostali za izmene ili za prodaju. I nov trener pod hitno. Maldini je pravio greske, zato je i najuren, nije bez razloga, ali i Pioli je isto tako kriv. Pokusati zgrabiti Alegrija na leto, mozda on moze nesto uraditi sa ovim igracima.
V

Vare

pre 5 meseci

Ti nabroja da treba da kupe 7 igrača pod hitno koji ce biti dobri.ne znam samo od kojih para.pa dobri igrači koštaju a Milan nema za kiflu.
s

s1

pre 5 meseci

Alegri je vec jednom upropastio Milan. Najgore moguce resenje
K

KIMI 85

pre 5 meseci

Covek na konferenciji za stampu trazi alibi u povredama. A ne sme da kaze u cemu je problem sto se igraci toliko povredjuju, i toliko odsustvuju. Milan vec godinama ima problem sa medicinskim timom ili sefom medicinskog tima za koga se suska da ce dobiti otkaz. Fizicka sprema igraca je jako upitna. Prvo Kjaer 6 meseci, Benaser 6 meseci, pre toga Kalabrija 6 meseci, Florenci, Kalulu po 4 meseca, Pelegrino prva utakmica i odmah ozbiljna povreda?! Sportijelo, Manjan! Covek cuti, kao da nije glavni trener vec neko levo smetalo. Nista ne menja. Svadja sa kapitenom, Ziruom, Leaom, tu je pokazao "strogocu".. Posle odlaska Maldinija, tacno se vidi kako se neke zvezde ponasaju, lezerno, ni trunka one borbenosti dok je on tu bio. Kao sto sam rekao, Ibra i Maldini su drzali ovu svlacionicu. Kako su oni otisli, raspad.. Uspevaju na indvidualni kvalitet Leaa, Zirua, Manjana, Tea ponekad. Oni gaa jos drze na klupi.
T

Tema dilema

pre 5 meseci

Ne (toliko) medicinski tim i doktori koliko kondicioni treneri.
L

Luka muka

pre 5 meseci

Bahar bi im dobro legao :D
B

Budite realni

pre 5 meseci

Ekipa Milana je sklepana ekipa, ovi rezultati su odlicni u odnosu na to kakav tim imaju. Neka preuzme bilo koji trener ovu ekipu, ima da se vrte oko 7. Ili 8. Mesta. Imaju srecu sto su uboli sa pojacanjima, nema skupih igraca. Jedan Jovic poluprofesuonalac je zamena prvog spicu Ziruu od 37 godina. Otisao Tonali, krila katastrofa, vezni red se raspada. Rade Krunic igrac fazona Grujic-Racic max nivo. Jedino sto ovde ima neku vrednost su Menjan, Ernandez, Tomori, mozda Loftus Cik i Pulisic i to veliko mozda.
K

KIMI 85

pre 5 meseci

Ova ekipa je dobra, indirektno pravdas Piolija. Pogledaj poziciju Bolonje koja ima 5 bodova manje, a duplo losiju ekipu od Milana. Milan ima 8 reprezentativaca u prvoj postavi, znaci nije sklepana ekipa, mozda nisu svetska klasa ali nisu ni za sredinu tabele. To sto je Pioli napravio ekipu mediokriteta, usadio im takav mentalitet da igraju kukavicki, brane 1:0 , bunkerisu, to je apsolutno do njega. Covek je celu karijeru vodio ekipe koje se bore za opstanak, kratke epizode u Interu i Laciju su pokazatelj kakav je trener. On nije autoritet pod broj jedan. Coveku su dovodjenja pojacanja bez njegovog zahteva. Pogledajte postavku igraca kod drugog gola Borusije, smejurija. Prosla utakmica Musa desni bek, sada Krunic stoper. Covek ne zna gde bije vise. Od tolikog kukavicluka se pogubio u formacijama.
g

glibulja

pre 5 meseci

Nemaš ti druže veze sa životom.
m

moni

pre 5 meseci

vreme je da ode...gubio je dobijene utakmice, vršio je izmene samo iz njemu znanih razloga i naravno gubio već dobijene utakmice...u tranziciji Milana i vraćanju na prave staze vreme je za novog trenera i prelazak na viši nivo fudbala...
i

iskrenjo

pre 5 meseci

Pioli,a sa njim i Milan, su propali onog trenutka kad su poterali Maldinija i dali Pioliju odrešene ruke i sva ovlaštenja po pitanju ekipe,od tad svaki potez koji vuče to ne bi dete od 5 godina radilo,više mi se sviđao dok je samo klimao glavom.
G

Gost0007

pre 5 meseci

Povreda za povredom i tako iz meca u mec. Ne secam se kada je Milan igrao sa najboljih 11, zaista uzasno ovo izgleda. Najrealniji ishod ce svakako biti cetvrtom mesto u grupi (sto bi bilo dobro, nego da u slucaju nekog ludila odu u LE kao treci), borba za top4 u ligi i otkaz Pioliju na kraju sezone. Cak i da mu daju posle Njukasla (u slucaju loseg rezultata) ko ce sesti na klupu u sred sezone? Niko. A na leto remont, napadac pre svega. Opet postoji ta kalkulacija za prolaz ali nah, izdominirali su protiv Njukasla, odigrali super protiv Borusije u Nemackoj, i sve prosuli protiv iste kod kuce, previse ispustenih bodova…
r

red_lion

pre 5 meseci

Svi su bili zdravi protiv Intera, i obrukali se...
G

Gost0007

pre 5 meseci

@Lion, Tada nije igrao Tomori, mislim zbog kartona, ne umanjujem uspeh Intera svakako. Benasera ni ne pominjem, za njega Milan trenutno nema zamenu, srecom vraca se za par kola.