Komentari na vest

KRAJ: Crvena zvezda – Fenerbahče 3:1

F

FkpCascais

pre 10 meseci

Cestitke Zvezdi od Grobara. Tako se stvara jak tim i tako se stvara jak imidz i zaradjuju pare u Evropi, a ne sa decom i njihovom prodajom, to je najbedniji nacin i treba da bude sramota sve one koji su ga branili.
g

gorostas.ateista

pre 10 meseci

Otisao Madar h zeljkogluov Fenerbahce. A igrao iz ljubavi prema jugoslovenskom Partizanu. Jel si se krstio? Kad ce Dzaka kao Vokri u Partizane?

JF

pre 10 meseci

Peti sastav Fenera i ovi se nafurali.Biće kanta za nabijanje kao i uvijek
@

@JF

pre 10 meseci

Idi plati struju decko

bradic82@gmail.com

pre 10 meseci

Uz duzno postovanje, najvise volim komentare tipa zenit i fener igrali s pola snage i slicno. Da se razumemo ja bih voleo da smo ih pregazili sve sa po 6-0 pa neka posle pricaju da se nisu trudili. Isto tako smo mi mogli reci iako je bajern bio jaci deset puta u LS da smo ih namerno pustili da nas pregaze 6-0 u bgd, cuvali smo se za mec sa Oly, ali svi znamo da to ne ide tako. Zenit i Fener su se itekako borili, pa njihovi igraci su bili poprilicno nervozni zbog nemoci u vecem delu tih utakmica, zenit doduse nesto manje, ali fener je ugusio drugi deo meca protestima i valjanjem na svaki kontakt prvenstveno zbog bezidejnosti kako parirati zvezdi (za sve koji misle da nije tako, pogledati Dzekov dres i znoj na licu kod izmene a nije se ni video na terenu) . I bas je zvezda ta koja je spustila gas lagano i igrala taman koliko treba, cim su nam ubacili frljoku odmah smo im srtrpali gol i vratili prednost 2+ za siguran kraj. Ok slazem se da ne treba leteti sa hvalospevima ali mozemo bar da uzivamo zar ne. Zvezdina igra u vecem delu turnira tecna, sigurna cak i kad nema presinga brzo se osvaja lopta, ide sigurno do igraca bez napucavanja napamet, napad krece iz zadnje linije, a pokusaj kontra presinga protivnika resava se sigurnim, kratkim i brzim dodavanjima uz promenu mesta igraca na terenu. Zato i deluje da zvezda ima igraca vise. Bahar je uradio mnogo, ali ima tu jos elemenata za napredak. Ako ovako nastavimo, napadac nam nije ni potreban,vec imamo majstore napred. Mislim da ce ovo biti lepa crveno-bela jesen, a verovatno i prolece:))
T

Toto-ko-tunjo

pre 10 meseci

Posebno oduševljava tranzicija, koja je sjajno funkcionisala i sa "drugom" postavom, divne kontre, brzo oslobađanje lopte, i kako lako klizi lopta na prvu i dolazimo do šanse za gol. Trčanje perfektno. Agresivnost, borba za svaku loptu. Možda 10 minuta sve ukupno nismo igrali presing ispred njihovog šesnaesterca. Ranijih godina to smo mogli samo da sanjamo. Prosto, trenerski pečat. Uz sjajne klince koji rešetaju i igraju kao matori. I izvanredna izdanja oba golmana. Neka nova Zvezda, ljudi! ❤🤍
C

Che t

pre 10 meseci

Za sada ovo izgleda jako dobro. Konačno se prepoznaje identitet igre, trenerska ruka,dosta kvalitetnog trčanja ...Još je rano za hvalospeve... Podrška Baharu.. Stambeni otkrovenje.. Dragović, Mitrovic, Sljivic, Nedeljković, Miailovic,Glazer, Bukari, Olajnika, Kraso, Mijatovic dobri..
G

Gostqwerty

pre 10 meseci

Za sve suzeronce na zvezdinim vestima; "grobari jel nas čujete,grobari vi ste p..ke najveće"... Ponavljam,samo vi ovde kukajte i nabrajajte ko je kriv i verujte izvrnutoj realnosti i istini..
P

Polo

pre 10 meseci

Bili i ostali pič.e usta..e
T

Tinćupa

pre 10 meseci

Ovo nije taj Fener ovo je trećeligaš. Naze.
d

donator

pre 10 meseci

Doniramo propalom komsiji 50k eura za struju
Н

Нек се угасе

pre 10 meseci

Ни динар жути

Звездаш

pre 10 meseci

Драго ми је што смо тукли турке…у сваком смислу!

martinovicnebojsa62@gmail.com

pre 10 meseci

Zvezda igra kao barselona a fener ne moze to sportski da podnese,nije mi jasno zasto😀
D

Don Vito Corleone

pre 10 meseci

Ma dobro, neko igra sa Zenitom, Fenerom, i pobedjuje ih. Neko uskoro na punoj Marakani igra sa finalistom LK. A neko drugi igra sa amaterima Desnicom i Stavom. Ali i to je ok, svako po svojoj meri.
J

Jer to

pre 10 meseci

Šta glume ovi Turci? Hoće da izadjemo sa terena da im se upiše službeni rezultat? Sve im smeta, kao deca majko mila. Ako si nemoćan, pruži ruku boljem i gotovo, a oni bi da im izgleda sudija uzme loptu i on je unese u gol, ne razumem šta hoće.
P

Partymaker

pre 10 meseci

Zato što su tako navikli u Turskom prvenstvu, vrše pritisak na sudije itd najodvratniji klub u ligi. Ogromne novce sipaju a rezultati nigde
G

GostB

pre 10 meseci

Oooo Turci!
r

realno85

pre 10 meseci

pune oci ove nase zvezde. prvi put posle ne znam ni sam koliko godina igra se moderno, s puno tempa. milina. deca nam igraju. zna se sta svako na terenu radi. pojacanja odlicna. trener vrhunski. ovih par utakmica stvarno puno obecava
a

anonimo97

pre 10 meseci

Sve 5, ali fali nam opet desni bek za ls
D

Djinobili

pre 10 meseci

Gazi Zvezdo turci nervozni hahahaha kidamo!!
d

deki maky

pre 10 meseci

Iznenađujuce dobra igra u prvih 45.posle je vec bilo izmena.... Pop i Micko otkrovenje,uz Nedeljkovica rad Albaharija...
k

kakviii

pre 10 meseci

smo kakviii,el izuvamo turkeee,ocel biti ove sezone prskanjaaaaaa
D

DidierDrogba11

pre 10 meseci

Igraju i Zvezdina deca!!!! Ajmo!
m

moli.

pre 10 meseci

sve ovo izgleda pristojno i pono se vidi koliki je bio promssaj zadnje dve sezone gurati utimu isluzene matore igrace. i zvezdi ne trebaju igraci u klubu duze od 3 sezone da igraju kao ni matori stranci ili matori polomljeni domaci povratnici. ali to je sada se vidi bio problem u trenerima koji nisu imali srca da borjanu kazu da mnogo kiksa dy kataiju poruce sko nrce da bude konstantan i da igra u obadva pravca da ide, da kangu posylju negde drugo sy njegovim kiksevima rofica u pdnziju ili u klub veterana i tako redom alli... nikad nije kasno pa mi samo kady xm9 se oslobodili pesica imamo sada 11 igraca na terenu protiv svskog protivnika.
Č

Čikago

pre 10 meseci

Ušao Kanga i namestio gol... Za Fenera.
д

дуда

pre 10 meseci

као пчелице нападају ....а Бахари стално :ГО ГО..Чак и Родић трчи ...чудо чудо
r

rsczz

pre 10 meseci

Prisustvujemo radjanju jedne sjajne generacije srpske reprezentacije Sljivic,Lucic,Mitrovic,Nedeljkovic,Erak,Mijatovic i ostali ,ovako se prave igraci za drzavni tim ova igra Hrvatske zadnjih godina je sve plod Mamicevog Dinama.
D

DidierDrogba11

pre 10 meseci

Koja nemoć Turaka, jadno ih gledati, nizašta nisu. Da im nije stranaca, ni u jednom sportu nisu talentovani.
G

Goust

pre 10 meseci

Ali Rodic koji posle 5 minuta ne moze vazduh da uhvati. Kako mu to uspeva kao profesionalnom fudbaleru, niko ne zna. 😁
E

Erik Djemba Djemba

pre 10 meseci

Otkricu ti...Crveni marlboro 100's
p

pehar_bahar

pre 10 meseci

Ovo je samo dokaz da tesko vise srbin trenira zvezdu. Kad englezi ne treniraju njihove klubove nema dalje. Ako hoces stranac mora. I da ne slusam ono jadno mister mister kao za piksija i stankovica. Em ne ide,em tesko lizanje gde ne treba. .

Delija

pre 10 meseci

Kalcopolista, sakur, mop, Bibras zeks pantic i jos nekolicina na VMA ..... navodno zbog vrucine!
i

iron

pre 10 meseci

Fener ima utakmicu 27 jula u kupu konferencije a bukvalno ga je zvezda pregazila koja tek polovinom septembra stupa na evro scenu...zvezda ovako dobro nije izgledala poslednjih desetak godina i pored dominacije u srpskoj ligi..
S

Skauting Služba

pre 10 meseci

Mali Stamenić je stvarno stamen! Covek je novi Grujić. Prodajemo ga u Premijer Ligu za 35 miliona posle dve godine. Mozda je i to malo!
G

GostRadan

pre 10 meseci

Imam utisak da Zvezda igra punom snagom, a ovi, pa i Zenit, ne bas, ili su slabi. No nema veze. Nesto drugo hocu da naznacim. Kao prvo, gleda li Duljaj ovu utakmicu? Da vidi kako treba da izgleda tim na terenu. I drugo, Dzeko dosao ovog leta i kapiten. Znaci turcima nista ne znaci da im kapiten bude neko ko je pocinjao u Feneru.Nego najbolji, najskuplji i najbolji igrac kapiten. Kod Zvezde takodje, Dragovic. E sada vidite koga imamo mi za trenera. A doveli ga ovi sto ih vas vodja cuva. Pa zamislite da imate nekog na klupi kao sto je Duljaj, a da ne mozete da ga oterate.
4

4

pre 10 meseci

Omasio si vest, pozdrav
@

@radan

pre 10 meseci

Pa i vi ste igrali protiv Bohemijansa punom snagom ali bila je lagana metla! 🧹🧹🧹
3

3212132

pre 10 meseci

ti si devojcice sve pobrkala. Ajde lepo popij caj, razmisli o zivotu i iskljuci net.
a

a sto je ovo

pre 10 meseci

kao Maksim po diviziji...ne znas ni sam sta si rekao
N

Nenad1246

pre 10 meseci

Porediš kapitenstvo Dragovića u klubu u kome je treću sezonu i koji voli naspram Džeka koji je juče došao i kažeš isto je. Nisi ti čist.
t

torbicis

pre 10 meseci

Druze,Duljaj je bio top igrac a kao trener je isti kao Petric, Mirković,Milosevic,Rasovic ili Zvezdin Stanković,Milojević mladji..Srpska trenerska skoka je sprdnja i zato sto pre da se okrenemo stranim stručnjacima koji bi ovde radili u kontinuitetu!!!
А

Армата

pre 10 meseci

Красо је џекпот, можда није лепршав као Тадић, али је једнако ефективан. И што је најлепше од свега, имамо најзад играче који су сви способни да одиграју високи пресинг, од Олајинке и Красоа, па до Митровића, Иванића и Букарија.
V

Vinnie Jones

pre 10 meseci

"Uprava je vredna, trener taktičan, golman brani ko da nije normalan, nigde nema tako čvrste odbrane, napadači brzi daju golove!" 😂
D

Don Vito Corleone

pre 10 meseci

Ne vezano za ovu vest, stalno padnem u komu kada vidim tvoj Nik. Odmah se setim kada sam jedno 100 puta na YouTube gledao skraćeni snimak grubih startova Vinčija Džonsa, to je padanje u nesvest😂😂😂 Šta je čovek radio ono je da se krstiš. Onaj start nad Kantonom, ono je za doživotnu robiju 😂😂😂
П

Петровград

pre 10 meseci

@Дон Вито: А притом за већину тих стартова без жутог картона, баш оно кад поцепа неког онда добије картон 😂. У данашњем времену би за сваки његов старт био директан црвени и минимум 5 мечева суспензије 🤣🤣🤣
V

Vinnie Jones

pre 10 meseci

Znam tacno na koji start mislis, to je bila kup utakmica... Kantonu je odvalio, Kina takodje...cak je na Kina startovao glavom! 😂 Danas kad pogledamo te startove, bar za 3-4 bi zaradio isklucenje...a to je samo sa jedne utakmice 😂
!

!!!

pre 10 meseci

Grobari. Ovaj Fenerbahce je valda malo bolji od onih CEHA sto su vas razneli. A Zvezda ih prvo poluvreme ZGAZILA ko plitak potok. Bahar je pravi trener a ne Stankovic i COKNA. MISLITE O TOME...
P

Pera iz Osredaka

pre 10 meseci

Kako je Bahar skocako ovo treba mu dati oredn . Čovek više uradio nego svi predhodni zajedno . Ovo je milina da gledas . Konacno se lopta ne vraca golmanu , konacno igraci trce . Zvezda ima igru ljudi . Neko ce reci pa ovo je prijateljska , nema veza ali pobediti jedan Zenit i Fener nije bas tako lako . Odlično !!
D

Džigerica

pre 10 meseci

Ljudi, od ovoga može da se rikne.
:

:) :)

pre 10 meseci

Gde su internet stručnjaci koji su pisali da treba da se otera Mijailović?! Najbolji štoper u zvezdi, ispravlja sve greške Dragovića i kilavog Eraka
X

XD

pre 10 meseci

Neće se Stamenić, nažalost, dugo zadržati kod nas. Fudbal se za poslednjih trideset godina mnogo promenio ali je jedna stvar ostala ista. Zadnjeg veznog sa tom visinom i snagom i sa takvom tehnikom svi žele u timu.
Š

Škrabotina

pre 10 meseci

Jasno. Mali je zver. Ali zašto opet gubimo vrhunske igrače drugim zemljama? Pitam na Mozzartu s obzirom da su partneri FSS-a.
N

Nedeljko Kokot

pre 10 meseci

Hvala preCedniče
L

LukeCage

pre 10 meseci

Ponavljam - eventualno 1 bod u grupi LŠ, žestoki porazi, odvojena titula i Bahat neće dočekati kraj sezone.
@

@luk crni

pre 10 meseci

Nikoga ovde ne zanimaju tvoje fantazije, bez obzira sto ih pises kroz suze! 🤡
S

STEVA103

pre 10 meseci

I šta je bilo kad si se probudio?
K

KrstoM

pre 10 meseci

Ponavljaj ti sta god zelis ali istinu vidimo svi. Brigaj ti svoje brige a sta ce reci veterinar javi nam
n

nemanja1512

pre 10 meseci

ZVEZDA IGRA TOTALNO DRUGACIJE OD DRUGH!!
G

Gost9

pre 10 meseci

Igra Zvezda,danas pravi lom.....
R

Rajkez

pre 10 meseci

LS spremi se
з

зики

pre 10 meseci

Oдличан приступ и након првог постигнутог гола,а томе је сигурно заслужан Бахар.Мислим да је овој екипи вишак Митуљикић и Лучић и Милуновић.Треба нам централни везни који би играо испред Стаменић а,а заммјена Кангва.Морао је постићи погодак код оне шансе.Мислим и да ће и мали Мијат имати малу минутажу без обзира на борбеност.Треба три појачања централи везни,голгетер и један одбранбени
G

Gosthjk

pre 10 meseci

Igramo protiv Fenera a imam osecaj da igramo protiv Vozdovca. Bravo momci, bravo treneru!
U

Usput

pre 10 meseci

Bićemo nagazna mina ove sezone u LS. Tim bez imperativa sa ovakvim presingom na punoj Marakani će da bude za izbegavati, jedva čekam. Nego, ko je ovaj što nosi Dzekov dres, Edin reče da odbija da putuje u Rusiju ccc jadno.
S

Srbija Majka

pre 10 meseci

Sta reci...Fenerbahce nije sutnuo na Zvezdin gol do pred sam kraj prvog poluvremena...tako da izgledaju kao neki nizerazredni klub, a dobro vidimo koga imaju u ekipi. Sjajna Zvezda i pokazatelj da se kuca pravi iz temelja...trener je ocigledno postavio neke nove standarde u igri i pokazao kako izgleda moderan fudbal. Bravo Bahare...mi smo protiv ovakvih ekipa kao sto su Zenit i Fenerbahce prije igrali bunker, pa ako uspijes iz kontre nesto to ti je to. Sada gledam svojim ocima i ne vjerujem da jedan Fenerabahce ne moze preci centar igralista i napraviti iole kakvu smisljenu akciju...jer ih Zvezda davi kao zabu.
Г

ГОРАН НОВИ САД

pre 10 meseci

Не доводите кафе Латеа молим вас.Момци су од старта заједно на припремама а овај мало јачи кафе Лате нам не треба ни за клупу.Имамо наше дете нашег Мијатовића а имамо још клинаца који могу да играју јер уз овакву брзу игру и енергичну иза себе и кадет неки би давао голове у нашој лиги... Ја нисам ни сањао да могу доживети да гледам висок пресинг брзе нападе и константно трчање!!!БРАВО БАХАРЕ!!! Нападајте овако сваког и без лопте и са лоптом и неће никођ бити жао да нам неко да 5 комада у ЛШ а НЕЋЕ.
T

Toto-ko-tunjo

pre 10 meseci

Nisam ni znao zašto ovaj njihov protestvuje. Pre toga bio je faul za nas.
S

Sashki85

pre 10 meseci

Ljudi moji, jel ovo zvezda igra protiv surdulice? Kakav je igrač ovaj stamenić, bukari i Kraso. Mijailovic novi vidić jbte! Ostali isto čista desetka. Popović na golu, ja celo vreme mislio Glejzer. Čitava ekipa igra za 10! Milina gledati. A kako će tek biti za 2 meseca.
Ј

Јосиф

pre 10 meseci

Тиси мислио на голу ко? Аха, ваљда малком глејзер, овај газда јунајтеда! Аха, аха, сад те разумем и зашто је овај видиќ!
J

JosiPe

pre 10 meseci

Piše se "ti si" i koristi se Ć. Ti si poslednji na ovom sajtu koji bi trebao da komentariše gramatičke greške.
N

Nikola10101

pre 10 meseci

Jao, samo ako se ovako nastavi, mislim da možemo po prvi put nakon 30 godina i u nokaut fazu LŠ. Zvuči šašavo ali evo po prvi put verujem da je moguće. Ako završimo treći (što je po meni najverovatnija opcija) ja mislim da možemo bar do četvrtfinala LE. Ovo što je Bahar uradio za ovako kratko vreme je šokantno, onaj Zvezdin tim iz maja bi na poluvremenu gubio 2:0 od ovakvog Fenera. Marinu za ova pojačanja na kraju sezone dati povećanje plate za bar 50 posto, više je nego zaslužio.
D

Danilo 91,1

pre 10 meseci

Ne lozi se, oprosteno ti je ako imas 12 godinica...
D

Don Vito Corleone

pre 10 meseci

Čekaj bre, otkud igraju Fener i Bajern??? Kada igraju Fener i Zvezda??? Zna li se šta???
n

ne treba. ..

pre 10 meseci

...previse da se lozimo. Ali ovo je najbolja Zvezda u poslednjih 20god. Bahahaha tako da je nemoguce ne loziti se. Ova meljeeeeee
J

Joy393

pre 10 meseci

Kaze se " mleje,mleje,mleje"... 😁
p

puno mi je srce

pre 10 meseci

Nema nijedan turčin u ekipi, ima jedan Džeko, znači nisu "livadići". Jedina šansa u 45-om minutu, i to rešava golman kakav nam treba - jedna šansa i jedna odbrana. Napisao sam već da smo ovo čekali godinama, igramo izuzetno za ovaj period, a biće još bolje. Kad pomisliš da ne može bolje on stavi Bukarija na beka, Kraso je Kanga i Katai u jednoj osobi, znalac fudbala. Stamenić, Ivanić i Kangva haraju sredinom. Za špica pisali da je primašaj, a on čovek dao oba gola? Dugo, dugo smo čekali na ovakvu igru i zalaganje. Na žalost Kanga u ovom sistemu nema mesta, a kada se još malo uigraju biće ovo ekstra. Neko će nas opaliti po ušima u LŠ? Pa šta? Ako ćemo ovako igrati neka izgubimo sve do jednog, ali Zvezda ponovo igra fudbal!!!!! Pravi fudbal!!!
S

Sf

pre 10 meseci

Izveli jacu ekipu nego protiv Zenita

Jordi Zuckerman

pre 10 meseci

BezmudIvanic i Kangva haraju sredinom? Sta ti gledas, svega ti. Kanga je za njih tata mata, bez njega nista. Zna Barak vec sta znaci Kanga pa ga i ne testira vise, ovo je da se vidi sta Ivanic i Kangva mogu ili ne mogu da odrade
u

u ovoj

pre 10 meseci

formaciji sa jednim zadnjim veznim Kanga je mnogo kreativniji ako prestane sa rizicnim gubljenjem lopte na nasoj polovini igra on garantovano... nije Kangva los ali mi je malo nedorecen mozda sa vise minuta i on prodise...
S

Sale555

pre 10 meseci

Samo udri Bahare!
R

Rubikova kocka

pre 10 meseci

Gdje je Dzeko jel igra 😅😅😅... Bravo momci 👏👏👏❤️🤍❤️
c

cv

pre 10 meseci

samo se vi palite u ligi sampiona ce igrati maksimalno ozbiljno
F

Fenerjajce

pre 10 meseci

Fener ce da igra ligu konferencije kao i Partizan... Ako prodje kvalifikacije
G

Gost9

pre 10 meseci

Jel si nam cetvrti?Hahahahaha
S

Sf

pre 10 meseci

U ligi šampiona, to je kljucna rec. A ne u kupu Mitra Mirica sta je sa mozgom?
G

Gost "

pre 10 meseci

Želimo vama i njima da svake godine igrate Ligu šampiona kao ove godine...
k

kup

pre 10 meseci

Jel debituje Madar? Jaki ste, realno...valjda vam sada neće morati da pomažu po našoj ligi...
S

Sf

pre 10 meseci

Pomazu i TSCu i Čuki jel tako? Moze neko da ti pomogne za 5, 6 neka bude i 8 bodova ali mi vas ostavljamo 30 bodova vise. Imate li bar malo obraza.
j

james23

pre 10 meseci

Koja razlika u igri kad kanga ne igra,nebo i zemlja,pa i za hemiju u ekipi je bolje sto ne igra!
B

Bas

pre 10 meseci

Koliko smarate sa Kangom i kad ne igra.
d

duduk

pre 10 meseci

To kazem vec dve godine.
k

krupanj

pre 10 meseci

ono sto su delije pricale godinama sad se tek vidi. TRCANJE TRCANJE I TRCANJE I PRESING. a ne povedes 1:0 i igras sa jednim igracem u napadu. Sad milina gledati kad se otvori kontra a pridruzi se pet igraca onom ko vodi loptu. BRAVO ZVEZDO!
S

SD

pre 10 meseci

Olajinkin drugi gol. Ivanić je trebao da je zagradi samo.
F

FANTASTIČNO

pre 10 meseci

45 minuta u turbo brzini.
Z

Zvlat BG

pre 10 meseci

Bravo momci! Bravo Bahar!
G

Gostivoje

pre 10 meseci

Ovo je Zvezda! Ovo je fudbal!
T

Toto-ko-tunjo

pre 10 meseci

Iskreno, nakon Zenita nisam bio preterani optimista. Ok, ubačeni mladi, sjajan golman, ali sve je bilo nekako sporo. Pretrčavali su nas samo tako. Da sad ne poletim, ali ljudi, ovo je rapsodija u crveno-belom!!! 🤗🔴⚪
L

Lord Lukan

pre 10 meseci

Mislim da je onaj SAKUR na aparatima😂🤣
T

Taj

pre 10 meseci

Će promeniti nik, kao i oni ostali. Arsenije, Kalčopolista, itd.
7

7282

pre 10 meseci

Kakva EKIPCINA !!!!! STA ZNACI TRENER AU. Ovo ce biti sezona za pamcenje
N

Nebitan10

pre 10 meseci

Voleo bih da vidim ijednu slicnu grupu ili ekipu ovog ranga da je Partizan pobedio, znaci nikada pa ni u novijoj istoriji de nece desiti. Tucemo jedan Fener drugi najjaci tim Turske a vi palamudite tu nesto kao da nisu nista posebno. Vi niste uspeli ni Fener ni Nefci da dobijete ranije zato su vam sada merilo treceligasi iz Slovenije
o

oni igraju da

pre 10 meseci

sebi ravnima - Dravom. Trećeligašem u Sloveniji. Molio bih navijače "kluba na drva" da se ne mešaju u naše oduševljenje.
S

Sf

pre 10 meseci

Pored ostalih igraca odusevio me Bukari. Covek trci kao navijen, krade lopte , vuce kontre svuda ga ima. Kod Cokne bio polumrtav i zakucan uz aut liniju.
l

lol12

pre 10 meseci

Odlican potencijal samo da bude malo manje sebican kad ima opcija za dodavanje
G

Gost Djape

pre 10 meseci

Dobio covek srpsko drzavljanstvo pa mu i srce zakucalo u tom ritmu. Salu na stranu, ova Zvezda ima cemu da se nada, presing je celo poluvreme, ovi turci ne znaju sta ih je snaslo. Napred momci, svaka cast.
t

trn

pre 10 meseci

Pa buraz kod cokne su svi polumrtvi bili. Dragovic je kod njega licio na Sanicanina
M

Mutommbo

pre 10 meseci

Ovo je milina za gledanje. Sa ovim.stilom igre Zvezde nije strašno i gubiti od najjačih ekipa u LŠ. Ali biće i velikih skalpova ove godine. Dve ekipe će kao Liverpul ostaviti kosti na Rajku. Možemo se nadati trećem meatu a onda u LE da nabijemo koeficijent i budemo iz grupe prvaka od 11 do 15 pozicije sa najboljim koeficijentom za sigurno mesto u LŠ.
d

duduk

pre 10 meseci

Ovo se zove timska igra
P

Pedja1974

pre 10 meseci

Nema sta, igraju ljudi, lepota za gledati. Pozdrav od Grobara Novi Sad.
д

дуда

pre 10 meseci

таман сам помислио нема човека преко пута..кад оно..свака.част
D

De jàn

pre 10 meseci

Okosnica ove ekipe je od prosle sezone, samo kazem, pa neka se vidi do koga je.
T

Toto-ko-tunjo

pre 10 meseci

Zdušno navijamo da i vi zadržite okosnicu. 👍
D

De jàn

pre 10 meseci

Ne kontas. Ja sam Zvezdas, kazem da je okosnica tima od prosle sezone, znaci do trenera je...
d

duduk

pre 10 meseci

Znamo da je pripremni period Ali igramo viktorija protiv sulejmanija..samo sto nam fale kanga,rodic I pesic🤣
G

Gost Rider

pre 10 meseci

2-0 kako igramo ja ne verujem
D

Dajte Siti

pre 10 meseci

Da se igramo...
G

Gost99

pre 10 meseci

Igra li dijamant margarin?
d

dzekson moralista

pre 10 meseci

jel realno da ovoliko zvezda dominira svaka im cast
E

Erik Djemba Djemba

pre 10 meseci

pozdrav za dzeka uz pesmu BOSNOM BAHAR PROBEHARAO HAHAHA
u

upisah se od smeha

pre 10 meseci

Jbt odavno se ovako nisam ismejao, jel drzis negde mozda stand up show da dodjemo da te gledamo jer ovo je urnebesno , daj jos neku foru plsss
С

Сотир Ђубре

pre 10 meseci

🤣🤣🤣🤣
p

prti

pre 10 meseci

Sta god bude u LS konacno imamo pismenu ekipu koja zna da igra fudbal da se igrac ne muci sa prijemom i kondicijom..
G

Gost 007

pre 10 meseci

Jel igra Madar?

Jordi Zuckerman

pre 10 meseci

Evo nekih 25-30 minuta protiv Fenera, Bukari veoma dobar u ofanzivi/defanzivi, ali brate on i Mitrovic ne znaju kontrolisati loptu pa to ti je. Elem, BezmudIvanic kao i Kangva totalno inferiorni to nam samo pokazuje kakvi ce biti u ligi prvaka. Kanga je nas najjaci igrac na sredini terena. Olajinka fantastican, odbrana i Stamenic isto tako. Kraso lijep potez kod vodjstva, sve u svemu ne tako jak presing kao u prve dve ali raduje me Bukari u defanzivi.
@

@Jordi

pre 10 meseci

Placi jos glasnije, znam da mozes!
Š

Škrabotina

pre 10 meseci

Bukariju se lopta lepi za nogu. Probaj oči da koristiš.
N

Nislija91

pre 10 meseci

Stamenic! Odlicno pojačanje!
ц

цане

pre 10 meseci

Морао је доћи странац да поћера срниће, гобељиће и сличне полу играче, неби ли звезда коначно заиграла озбиљан фудбал... Браво момци, одлични сте!
S

Sf

pre 10 meseci

Gde je onaj naucnik koji pisao nebuloze o Olajinki kako ne moze gol da da. Protiv Nefcija nije imao srece. Valjda je bolje da covek ulazi u sanse nego da je jalov kao neki pre. Nisam ni sumnjao da ce golovi doci. Samo takve neznalice mogu da pricaju da pojma nema ni on ni Kraso. Ili je grobarski bot prikriveni.
g

gost89

pre 10 meseci

Logitech | Pa taj Ludogorec juce popio 2 komada od tima sa Kosova u 1 kolu kvalifikacija.... nemoj da si smesan.... 12.07.2023. U 12:39 Videcemo tog doktora protiv (malo) jacih ekipa poput Ludogoreca, Lensa, Dortmunda, Arsenala...
D

Don Vito Corleone

pre 10 meseci

Šta je bre ovo, otkud da Fener igra sa Bajernom🤭🤭🤭 Grobosi gledaju u neverici. Auuu kakav presing, kakvo trčanje, kakav siguran pas. BAHARE OSTANI VEČNO U ZVEZDI.
6

6754

pre 10 meseci

Sta je ovo fudbalska utakmica ili RAT? Ovo navijanje kao da je ratni film u pitanju... I koju K.. vredjanje??? Dno DNA.....
E

Erik Djemba Djemba

pre 10 meseci

pozdrav za dzeka uz pesmu BOSNOM BAHAR PROBEHARAO

VecaBg1971

pre 10 meseci

Posle 24 sekunde ali nema veze, vi iz Mocarta ste navikli da nipodistavate Zvezdine rezultate i dostignuca.
G

Gladiola

pre 10 meseci

Samo ću reći BRAVO! Ovo je pre 5 godina bila misaona imenica
N

Nislija91

pre 10 meseci

Ova ekipa Zvezde zasluzuje mininum 30k ljudi na domacim utakmicama
g

gost1978

pre 10 meseci

ovakve asistencije ne prolaze vise ni u beogradskoj zoni, amaterske prijateljske utakmice za popalu
С

Сотир Ђубре

pre 10 meseci

Је л' ти мука?
G

Gostyyy

pre 10 meseci

Gde su Olajinkini pljuvaci sa prosle utakmice?
G

Gostyyy

pre 10 meseci

Gde su Olajinkini pljuvaci sa prosle utakmice?
d

doota

pre 10 meseci

Kakva dva krilna beka Bukari i Mitrović !
S

Sudija33

pre 10 meseci

Шта је ово људи моји, фенер 15 минута није прешао центар. Какав џеко какви бакрачи, дајте Реал и Сити одма бре!!!
F

FK Senegal

pre 10 meseci

Ima li neki domaci igrac u Zvezdi?
@

@fk

pre 10 meseci

Vi ste nasa Severina! 🤡
B

Bane1989Ns

pre 10 meseci

Zvezda je u nasoj ligi za sve klubove Psg.
D

Daktilografi sever

pre 10 meseci

Ovde u timu Zvezde samo Mijailovic i Mitrovic od domacih igraca, s tim sto Mitar ima i kanadski pasos, a Kanada nije u EU, znaci decko je sad stranac hihihihi. Dzabe su uvodili pravilo da se EU igraci ne vode kao stranci. Terzic je opravdao nadimak Terza madjija hihihi.
@

@dak

pre 10 meseci

"hihihi"??? "Hihihihi"??? Vidi se da si isao na privatne casove kod djembelog Vuletica!
Z

ZOKI TOCILO Šarove

pre 10 meseci

I ovde si poceo da lecis frustracije i da lazes. Sestorica Srba a ti cmizdri. U KK KAMERUN PRVA PETORKA SVI DO JEDNOG KAMERUNCI. Toliko o tvojim lazima.
d

dejanera

pre 10 meseci

Ti nisi pri sebi! I jos ti nesto smesno?! Popovic, Erakovic, Mitrovic, Mijailovic a Srbi su i Dragovic, Stamenic i Ivanic. Znaci 7 Srba u startnoj postavi bez obzira cije drzavljanstvo imaju. A igrali su jos i Spaic, Nikolic, Milunovic, Nedeljkovic, Lucic, Sljivic, Mijatovic i Rodic. A sto se tice pravila o strancima.....u nasoj ligi domacim igracem se smatra svaki igrac koji ima pasos Srbije (ako ima jos neciji nije bitno) i svaki igrac koji ima pasos bilo koje zemlje clanice EU! U Zvezdi su stranci: Azarov, Vigo, Kangva, Olainka i Ado jos koji dan. Na terenu mogu da budu cetvorica u isto vreme....mi problem nikakav nemamo!
g

gzd bio 10%

pre 10 meseci

Fenjer je jaka ekipa ali nisu mavikli na klimu
D

Djape45

pre 10 meseci

Au, kakva Zvezda strasna Zvezda! Na Marakani nece biti lako nikome.
N

Nebitan10

pre 10 meseci

Najjaci likovi sto osporavaju kvalitete timova koje dobijamo a oni mukice jedva izadju na kraj sa treceligasima iz Slovenije
Z

ZzzRrr

pre 10 meseci

Sve ispod 20 razlike u odnosu na Zvezdu je uspeh za Partizan. Ovo za sada baš obećava
Z

Zack LeNight

pre 10 meseci

Zasto za Partizan? Tsc ce vam opet biti konkurent za titulu, ako se moze reci konkurent, jer ce biti drugi.
Z

Zeleznik

pre 10 meseci

Sve ispod -100 miliona duga na kraju ove sezone je dobro po vas. Ali nema brige, dokle god je tu država i doktor Terza.
Z

Za nik Zeleznik

pre 10 meseci

Druze samo se ti tesi! Zvezda nema dug...a to sto ste vi glupi i nepismeni je vas problem! Tek cete narikati samo polako...sve ce doci na svoje...vratice se Zvezda na pravo mesto koje joj pripada i uzdicice se iznad svega sto ste joj vi grobarski smradovi radili decenijama...krali ste i muljali sve i svasta...gledaj i uzivaj kako sve dolazi na svoje! Obraz ti je DJON!
G

Gost555

pre 10 meseci

A Fener malo jaci od kisele vode.
p

pancevac992

pre 10 meseci

ovaj fener bi partizanu dao minimum 5 do 7 golova,minimum
G

Gost2023

pre 10 meseci

Nemoj da plačeš.
G

GostPlačljivko

pre 10 meseci

Kmee,kmee daj mi cesmusu jaka mi kisela kmee...
d

da da da

pre 10 meseci

Tu su negde, slabiji od bohemijansa, bohemijans je ipak sila, ali su bara-bar sa pesnicom.
G

Gost555

pre 10 meseci

@pancevac Onda bi tvom Zeleznicaru dao preko 15 golova, posebno jer su doveli Voju Stankovica.
D

Dzo Black

pre 10 meseci

Pancevac992 ahaha ajoj Partizan vam.je opsesija.bas mi.je drago.sto.tako.razmiljate cak i.kada.smo tako slabi...
R

Realno123

pre 10 meseci

Hahaha pa ljudi doveli startnog spica intera koji je igrao finale ls imaju ovog bacusaija ili kako se zove imaju dobar tim ali baharov presing radi poso i djeluje da su kraso i olajinka ekstra pojacanja uz stamenica naravno
S

Sf

pre 10 meseci

Ma i Zenit, Nefci takodje, samo Bohemijans sila. Igrate sa petoligasima i treceligasima iz Slovenije i ti bslavis nesto. Jel vam dosla struja to ti brini i za Severinu
d

d. g.

pre 10 meseci

Zato su slovenački trećeligaši top.
L

Legolass

pre 10 meseci

Miriše mi komentar na Milojka, Simu, Kalčopolistu...
Л

Лукаку 98

pre 10 meseci

Красо у стилу Кампаца!
V

Vuk 981

pre 10 meseci

Kraso doktor!
L

Logitech

pre 10 meseci

Videcemo tog doktora protiv (malo) jacih ekipa poput Ludogoreca, Lensa, Dortmunda, Arsenala...
s

sta pise kralj

pre 10 meseci

Ludogorec mico nece nigde posto su ih sipci juce tukli 2:0...a ti ostali neka dodju, nego da vidimo mi sa kim cete vi da se takmicite....
g

gosto

pre 10 meseci

Спомене човек "мало јаче" и онда наведе Лудогорец који је јуче изгубио од тима из наше јужне покрајине...
h

hahahahahahaa

pre 10 meseci

ludogorec pa njih bi oprali kako god okrenes
N

Nenad1246

pre 10 meseci

@logigigi Misliš na ovaj isti Ludogorec što ga je isprašio prvak naše južne pokrajine?
@

@logitech

pre 10 meseci

Mislis protiv ovog mocnog ludogoreca koji je izgubio od Balkanija, mani se fudbala
a

a jooooooj

pre 10 meseci

0:1 prvi minut...hahahahaha jao kako cemo da lomimo ove godine
G

Gost555

pre 10 meseci

Neka se plase Zeleznicar Pancevo, Cuka sa Nikolom Stankovicem i Vuletom Jovanovicem, Radnicki Kragujevac sa Mituljikicem i Vosa sa Andrijom Radulovicem.
M

Maestro44

pre 10 meseci

Videcemo kad vam AV ode sa vlasti..
@

@maestro

pre 10 meseci

Sta ce onda biti sa tvojim KK?
A

Aksel

pre 10 meseci

I šta kažete Džeko odbio da igra u Rusji??? Znači ovo je Edin u postavi Fenera.
r

reall

pre 10 meseci

kada bin Bukari odigrao barem pola dobro u defanzivi bilo bi odlicno ali mislim da nece moci. Erakovic ce imati mnogo posla.
d

doota

pre 10 meseci

Već ti je čovek sve odgovorio !
S

Sf

pre 10 meseci

Jel gledas utakmicu ti. Bukari je oteo toliko lopti, i toliko pomagao odbrani. A sad za prvi gol kakva majstorija Krasoa i kakvo kretanje i otvaranje za asistenciju Olajinke. Poezija.
S

Saturn

pre 10 meseci

Pa zato i igramo sa 5 nazad jer ova trojica kompetuju defanzivu bukarija i mitrovica
k

khg

pre 10 meseci

Ovaj Stamenic je top igrac, siguran jak visok...
g

gott

pre 10 meseci

Tako je bre,svi u napad svi u odbranu ako ne možeš tempo da izdrzis nemas šta da trazis kod Bahara ni u LŠ.Mozda nas ovi i pobede ali mislim da nas natrcati nece ni nadigrati.
A

Aca LJotic

pre 10 meseci

Dobro je dve pobede idemo na trecu taman da se stvori odlican tim pred Prvenstvo Kup i Ligu Sampiona.

FicaKg

pre 10 meseci

Потање за редакцију зашто на резултатима пише да играмо у петак у 17 против француског друголигаша Quevilly Rouen? Где то играмо, у Русији или је нека грешка, можда су нас помешали са оним француским друголигашем Ред Стар
1

11223344

pre 10 meseci

https://www.flashscore.com/match/hdhNqazA/#/match-summary
M

MM003

pre 10 meseci

Greška je verovatno. Pogledao sam na sajtu Red Star-a, piše da u petak igraju sa tim timom od 17h. Verovatno su nas ovi sa Flashscore-a pomešali i stavili nama tu prijateljsku.
S

Saturn

pre 10 meseci

PRENOS IMATE NA OFICIJALNOM KANALU CRVENE ZVEZDE NA JUTJUBU
d

delija02

pre 10 meseci

Prema Popu imaju neku obavezu cim mu daju novi ugovor u 36 godina ,i guraju ga i dalje ,a hoce da podmlade ekipu
M

Marinjo1

pre 10 meseci

Jel drugi golman da ima 19 god i sedi na klupi i brani kup samo? Uvek je tako da je drugi pred penzijom
D

Don Vito Corleone

pre 10 meseci

Pozdravljam ofanzivnu postavu Zvezde! Molim komentatore sa ArenaSporta koji inače prenose utakmice, da nas gledaoce poštede statistike i svojih razmišljanja o protivniku i nj. igračima. Nama je dovoljno da nam kažu kod koga dse nalazi lopta. ništa drugo ne tražimo, nismo mi gledaoci debili.
A

Ab

pre 10 meseci

Džeko je kao i većina Muslimana, Bošnjaka, kako se već zovu... Do podne jedno, od podne drugo😂😂😂
S

Saturn

pre 10 meseci

Dzeko je pre svega jedna ljudina , koji je donirao velike novce za vreme poplava . Koje veroispovesti i nacionalnosti nije bitno ako si dobar covek
l

lool

pre 10 meseci

Mora da je u medjuvremenu nasao svetog Iliju na tavanu
K

Kg

pre 10 meseci

Nema prenosa
К

Ко би рек'о чуда да се десе

pre 10 meseci

Пренос је на ТВ АРЕНА ПРЕМИУМ 1.... А вероватно ће пренос утакмице бити емитован и на ЗВЕЗДА ТВ, путем Ју-Тјуба.... Спортски поздрав! 🔴⚪
I

Ima

pre 10 meseci

Naravno da ima. Na Areni je prenos.
R

Rubikova kocka

pre 10 meseci

Po meni je ovo prva postava Zvezde, samo će mozda ako Degenek dodje da izvisi Mijailovic
r

rado vidjen gost

pre 10 meseci

Po svemu sudeci bice prodat Erakovic. Degenek dolazi umesto njega.
d

don vito c

pre 10 meseci

Pravilno : "Po mom misljenju"
l

lool

pre 10 meseci

Nadam se i Spajicu kad oporavi

FicaKg

pre 10 meseci

То је тренерчина какву нисмо ималу у овом веку. Офанзивно против свих, да дочекам једном само да накантамо јсд бар 3,4:0 што је и реалан однос снаге. Кад може динамо годинама да понижава ријеку и хајдук можемо и ми ове
D

Dzo Black

pre 10 meseci

@Fica kg Ma.hocete kako da ne, bas cete Partizana nakantati to pred svakog derbija govorite i.na kraju 1:0 ili 0:0... pustinsada te fore sada.smo.bolji trenira nas Bahar..
e

euforija udara u glavu

pre 10 meseci

ne preteruj...
m

molim??

pre 10 meseci

kad si ti video da dinamo ponizava hajduk???
A

Aca LJotic

pre 10 meseci

Fica Kg Da vidi se da je dobar trener kako redja pobede kako je odrstranio mnoge igrace vidi se da zeli da uspe za sad ide dobro nadam se ovako i u Prvenstvu Kupu i u Ligi Sampiona.
@

@Dzo

pre 10 meseci

Brate opismeni se malo, treba tumaca da angazujemo... A jel ovi tvoji i dalje "ponudjuju" novac za nekog igraca? 🤡
p

pitanje...

pre 10 meseci

Kakav dzeko zar on ne bojktotuje rusiju? otkud on?
7

7

pre 10 meseci

bosnjak je on, obraz đon
m

molim?

pre 10 meseci

Kakav dzeko zar on ne bojktotuje rusiju? otkud on?
R

Rubikova kocka

pre 10 meseci

Nikad nikom nisam reko da je Srbin Edin Dzeko 🇷🇸🇷🇺
G

Grajkula

pre 10 meseci

Dzeko u sastavu, veliki moralista nije hteo u Rusiju, zbog rata. Kaze ona stara, para vrti gde burgija nece.
z

zvegda uvek u srcu

pre 10 meseci

Ovo je 3-1-4-2 formacija...izuzezno ofanzivno ne samo fkrmacijski,nego i po tome sto su svih 10 igraca na terenu sposobni da povuku loptu napred.Cak i golman ima pas..skolski primer modernog fudbala.Bravo,kako god da se zavrsi
A

Ab

pre 10 meseci

Obožavam ovog čovjeka!!!! Pa gledaj sastava, gledaj ofanzive!!! Kakav ćemo fudbal peglati!!!
a

ahahah

pre 10 meseci

po 5 komada u Ls lagano!
a

aedad

pre 10 meseci

Dacemo svima po 5
o

odlicno!

pre 10 meseci

dobra postava za razbijanje turaka... Ja igrao na Zvezdu iz znaka i dva plus.
s

stolimebojko

pre 10 meseci

Na 20 dinara, vise nisi imao.
l

lool

pre 10 meseci

Pa nije sramota nemati ni toliko. Tvoj komentar je sramota
z

zvezdaooo

pre 10 meseci

Kako ce da igra evropski i svetski sampion ako ne ofanzivno. Barak Bahar novi zvezdin Ljupko Petrovic, Idemo po tu ligu sampiona
a

ahahahh

pre 10 meseci

Ljupko i ofanzivno ne idu u istu recenicu!
z

zvezdaooo

pre 10 meseci

nije u istoj recenici, svakako nije to poenta
c

cjepka123

pre 10 meseci

Sem ako se ofanziva ne odnosi na vinjak.
F

Fußballspieler

pre 10 meseci

@ ahahahh - Ljupkova Zvezda je igrala izuzetno ofanzivan fudbal i većini protivnika u KEŠ su davali po 2-3 gola u bar jednoj utakmici. Jedino je finale odigrao defanzivno. Posle revanša sa Bajernom je usledio derbi 3 dana kasnije a već posle 30 minuta je bilo 3:0 za Zvezdu a i bilo je dosta igrača u startnoj postavi koji su bili ofanzivno orijentisani!
Z

Zeze

pre 10 meseci

Ovo je realno najaci sastav koji imamo.. Pozz svim navijačima i srecno nam bilo...
а

аха

pre 10 meseci

Како да није.
1

1707

pre 10 meseci

Drago mi je da Bahar forsira Stamenica umesto Kange. Ne znam za vas ali mene je momak do sada odusevio sigurnoscu i cvrstinom. A i svidja mi se sto Bahar ne odustaje od svoje ideje ko god bio protivnik. Na taj nacin ce se mozda i desiti da nas neko i nabije u LS ali isto tako se moze desiti da mi iznenadimo favorita ofanzivnom igrom. Napred Zvezdo!
S

Salesman

pre 10 meseci

Haha samo jako Bahare! Svaka cast!
l

lol12

pre 10 meseci

Igramo jaku utakmicu sa 2 ofanzivna vezna,3 krila i jednim napadacem.Udri Baharee.
F

Felixx12

pre 10 meseci

Samo nemoj na Areni da prenosi onaj rostiljdzija sto nam u proslom kolu odjavio utakmicu pre kraja i koji ne zna pravila turnira