Komentari na vest

KRAJ: Javor – Crvena zvezda 0:3 (VIDEO)

P

Potomak Tarabića

pre oko 1 mesec

Ovo je KRAJ, ali fudbala u Srbiji! Zar je neko oćekivao bolju igru Zvezde sa ovim hibridnim trenerom i fudbalskim autsajderima iz Afrike! Vidi se da ovaj hibridni trener nema ono iz čega se ležu pilići, kada protiv ovakvog Javora, od samog početka nije stavio u tim Mimovića, Šljivića, Kneževića i Sremčevića! Sramota na kvadrat! Podnesi ostavku NEZNALICO!
D

Džaz

pre oko 1 mesec

Al se nalupeta.
r

riđobradi

pre oko 1 mesec

Napadač Javora krade Kangi loptu ide se u izglednu situaciju za postizanje gola sudija prekida svira faul na Kangom i daje žuti karton. Nijedan usporeni snimak arene sport koji moze da potvrdi sta se desilo a delovalo je da faul nije postojao. Penal igrac javora sasvim slučajno namesta rukom šansu koja se promašuje.Isto diskutabilno jako. Zatim start Šljivića nad Tojčićem. Uglavnom sve teže utakmice ovog proleća su dobijene uz veliku pomoć sudija. Lakrdija od lige.
D

DrvoMama

pre oko 1 mesec

Vi ste onaj klub koji prica nesto grobarima za 2mil a vi pored 50mil 4.5 preko kks pozajmica od zvonka zvonice 8mil A da ima tu i malog koji ozbiljno pomaze Drzavni projekat kk penal zvezda
R

Raffa

pre oko 1 mesec

Do punolestva brojite bez titule,upamti to.Plakanje se nastavlja...
T

Tuneki

pre oko 1 mesec

Posle sjajne igre Knezevica protiv Zenita Kao nagrada klupa, i na 3 0 uvodi djeda
G

Gnjatic Paviljoni

pre oko 1 mesec

Miloj je ponosan. A i to je nesto. Igrace kad senatori odu u penziju pod uslovom da ne dovuku opet neke fudbalske znalce kao Dion-a, Kulinbana, Nedajega... Iz Marinovog teftera. Usput da pomenem da Miloj igra rapsodiju od fudbala, kako je samo preporodio ekipu, uradio rekupuraciju (Serif je eksplodirao) i podigao ih na nivo da nam je nebo granica. Samo da Djeda i Rodu, Kangu zaobidju povrede, nista ja tu ne bih dirao. Spremni smo za jos jednu LS, uz neki osecaj da ce ovoga puta biti bericetno, cetvrt-finale minimum (Miloj je sticao iskustva po inostranstvu, sve prsti od inter-znanja).
J

Just

pre oko 1 mesec

3 0 vodis i uvodi Milunovica umesto mladog Knezevica
G

Goust

pre oko 1 mesec

Zalostan je ovaj nas fudbal. Razresiti ligu i klubove i sve ispocetka
U

Ububu

pre oko 1 mesec

Ma od unazad
b

banence

pre oko 1 mesec

I STA KAZES MILOJEVICU HIBRIDNI NAPADI.....BUCKO SA KACKETOM OKRENJ SE OKO SEBE I POGLEDAJ KOLIKO SE ULAZE I NAMESTA DA BISTE POBEDILI BILO KOGA..NAMA UVALISTE UPRAVU I DULJAJA ALI NI TO NE POMAZE..VI STE NAJVECA BRUKA ISTORIJE OVE FUDBALSKE IGRE...A NAVIJACI KOJI SAUCESTVUJU SA VAMA SU TEK BRUKA I STADO BEZ PASTIRA..IMA LI IJEDNOG MECA GDE VAMA NIJE SVIRAN PENAL ILI CRVENI KARTON ZA VODJSTVO...
N

Nezainteresovan

pre oko 1 mesec

Momak polako, probi uši galamom.Zapamti najvažnije je da sačuvaš mir i zdravlje a ti to izgleda ne radiš.Sve ostalo prepusti pametnijima
S

Ssl

pre oko 1 mesec

I još nešto za sve koji osporavanu penal: - po pravilima još od 20/21 ne postoji “namera”, ako lopta udara igrača u ruku, a on je u položaju koji uvećava obim tela (neprirodan položaj), dosudjuje se kazneni udarac - nema veze da li je lopta direktno iz šuta, odbitka, dotakla zemlju ili ne, pravilo se primenjuje jednako. Jedini izuzeci su momenti gde igrač pada i u padu pokušava da se zaštiti od posledica udarca i nehotično dodiruje loptu, ili u sličaju da pri kontroli lopte dodje do nenamernog odbitka (noga - ruka), ali opet, ukoliko je ruka u položaju koji čini telo neprirodno većim, svira se kazneni udarac. Eno pravila na internetu, 2022/23, objašnjenja i dijagrami, koga ne mrzi da osporava čist penal neka ide pa neka traži.
g

gunđalo

pre oko 1 mesec

pa kako onda, baš zbog toga, nije sviran penal pre 2 godine u derbiju kad je Erakovića pogodila lopta u ruku nakon odbitka od zemlje?
F

Free spin

pre oko 1 mesec

Pogledaj opet snimak pa se javi.
O

Ovaj mali

pre oko 1 mesec

Dolmagić što je ušao pred kraj ima 120 kila!Sramota da je uopšte prošao mlađe selekcije a da nije pokušano da mu srede građu tela!
V

Visente Del Boske

pre oko 1 mesec

Ako je sviran penal i treba da bude,od 3,2 miliona koji vam je dat juce 2,5 miliona je placeno od naroda koji navija za zvezdu,jos jedan nepostojeci treba da nam se svira.
P

PD

pre oko 1 mesec

Ako koje sarkazam u pitanju a izgleda da nije, onda se dobro zamisli u kom si ti stanju sa takvom logikom kaoninistali koji su ti dali plus
B

Brine

pre oko 1 mesec

Bravo ZVEZDO gazi redom
A

Ali o

pre oko 1 mesec

Ova objašnjenja, nije igrao namerno rukom, pa kakve to veze ima, pratite li vi uopšte fudbal. Pa koji to igrač namerno igra rukom u svom šesnaestercu, ovo je za verovali ili ne.
S

Ssl

pre oko 1 mesec

Kakve veze ima da li je namera postojala ili ne, čovek u raširio ruke kao orao, naravno da je uticalo na igru. Jesu ovakve penale svirali protiv Zvezde svako malo po Evropi, Rendzers, Milan, Braga, ne znam više ko ne sve. Razumem ostrašćenost ali niste slepi valjda.
M

Meklood

pre oko 1 mesec

Miloje, otimaj namestenu titulu!
H

Hersonisos

pre oko 1 mesec

Bez obzira što je igrač Javora bio okrenut leđima i nije vidio loptu ona ga je udarila u ruke,klasičan jedanesterac :Zdravko Jokić...Bijedno i perfidno suđenje koje se po pravilu odbije o glavu u Evropi..Imate ekipu Milanović,Nikolić,Šegrt,Radaković Ivković koji su spremni odsvirati penal za Zvezdu šta god da se dešava u šesnaestercu,da ne govorimo o Iliću koji je više nego perfodno odsvirao derbi i svi oni pokriveni Santračem koga je Terzić doveo na čelo sudijske komisije.. Odgovorno tvrdim da u ovakvoj Srbiji Manchester City ne bi bio prvak..namjestili bi ga..
T

Taj isti Ilić

pre oko 1 mesec

je namestio da ne izlazite iz peterca u derbiju i da imate 20% posed lopte koji ste imali pri prekidima i zadržavanju vremena!
С

Сд14

pre oko 1 mesec

Пенала видело није, ово је срамота. Јесте рука и јесте у казненом, али лопта се од земље одбила у руку. Никаква намера није постојала а није много ни утицало на игру. Срамота каква нам је лига и друштво. Да има ико овде кичму напустио би лигу и оставио титовим близанцима да једини играју. Па можете дерби сваке недеље.
T

Ti

pre oko 1 mesec

Druže pojma nemaš, može se od biti od sunca gore, ako ga pogodi u ruku, penal je. Čuj od zemlje ako se odbije nije penal, vi ste komedija.
J

Joksa1986

pre oko 1 mesec

Ajde ne lupaj, kakve veze ima nesretnice odakle se odbila lopta 🤦 Luka nije u prirodnom polozaju, lopta udarila u ruku, cist penal kap suza. Penal se ne sudi kad lopta prvo udari igraca o glavu pa u ruku koja je u prirodnom polozaju sto ovddje nije slucaj. Cist penal.
g

glogov kolac

pre oko 1 mesec

Da bi gledao i komentarisao fudbal,moras da naucis pravila.
P

Prti

pre oko 1 mesec

Postoji pravilo da od zemlje u ruku nije penal ? Ovo je svuda na svetu penal sem kod navijaca drzavnog mezimceta gde im drzava svake godine u prolece i jesen pokloni 5-6 miliona eura koliko Zvezda nema ni od Gasproma. A rezultati na nivou Javora. SRAMOTA!
A

Ali k

pre oko 1 mesec

Kakav anti fudbal forsira ovaj Čurčić, i tako već godinama. To je prosto neverovatno.
B

Bršcz

pre oko 1 mesec

Ma koliko se trudio nije ni bizu Vladanu Milojevicu
1

1100

pre oko 1 mesec

Kad god neko kaze C.Zvezda i Delije..ja se odmah uhvatim za dzep da vidim da li mi je novcanik jos uvek tu...
D

Dzi

pre oko 1 mesec

I mi se odmah uhvatimo malo juznije kad cujemo za vas.
B

Brine

pre oko 1 mesec

A šta će ti novčanik kada je prazan 🤣🤣🤣
I

Ibububu

pre oko 1 mesec

Drž se ti dobrooo...
c

cv

pre oko 1 mesec

ja sam zvezdas pa ne zelim da gledam ovu nasu ligu sve vam je onda jasno
B

Brine

pre oko 1 mesec

Ti nisi zvezdaš ti si izrod
M

Mauro Tasoti

pre oko 1 mesec

Nije problem što je sviran penal za Zvezdu već je problem to što takav penal ni u ludilu ne bi bio sviran protiv Zvezde.
B

Bida

pre oko 1 mesec

Igrac javora okrenut ledjima napucsga lopta i toje penal xaxax
?

??

pre oko 1 mesec

Kakve veze ima gde je okrenut i jel napucana? Pa nije ti to fudbal na ulici
D

Dzi

pre oko 1 mesec

Ko okrece ledja na sutu u svom petercu? Da je bocno uklizao, da je nesto...okrenuo ledja i moli boga da ga pogleda Sreca. A i da nije penal, oni jesu filijala.
O

Ovde

pre oko 1 mesec

Ljudi pojma nemaju. Nema veze gde je okrenut, o čemu ti pišeš, može da dubi na glavi, ali ako igra rukom penal je. Takva pravila je uefa uvela. Pogledajte penale širom evrope, čim je malo ruka odmah penal.
U

Ubuz

pre oko 1 mesec

Napucana? Imal i ,,bekovska" i ,,enac"?
P

PITAM SE

pre oko 1 mesec

Do kada ce ovaj bot Angry Chainsaw da glumi navijaca zvezde kada je jasno da to navijac zvezde nije?
U

Ujka Zitko

pre oko 1 mesec

Kad ce neka pobeda na JNA,alo sampioni?😂😂😂😂
D

Daj faul

pre oko 1 mesec

I bez nje ste zaledjeni, kad budete bili malo blize i kad zatreba, ima da vas otresemo i u lavoru…
1

1912

pre oko 1 mesec

Trebaju da vam daju neki pehar za "jesenju titulu", može i za pobedu u derbiju na JNA. Jesenji šampinjoni!!!🤣🤣🤣🤣🤣
H

H h hbub

pre oko 1 mesec

Smeješ se od muke...deda Dino?
B

Bršcz

pre oko 1 mesec

Najmrtvija igra u istoriji fudbala! Ko li ovo gleda lopta plače a mozda i pukne od muke. Pored toga Vladan Milojević nikada nije napravio mladog igrača a tako ce i ostati!
B

Brine

pre oko 1 mesec

Što se javljaju oni što im država daje novac za dugove i licence ,a posle govore da nisu državni projekat
S

SRAMOTAAAA

pre oko 1 mesec

a vi niste dobili...milione, milijarde...oprošteno vam je sve što je moglo i što nije moglo da se oprosti....
B

Bida

pre oko 1 mesec

Dovoljnoje reci samo sponzor cz matiz vec godinama
N

NKP

pre oko 1 mesec

Baš je zazimelo.
C

Chivas

pre oko 1 mesec

Isti ovaj sudija je jesenas dobio negativnu ocenu za domaćinsko suđenje na J.N.A. Neki bolje da 🤫...
B

Brine

pre oko 1 mesec

NARAVNO DA ĆE SVIRATI PENAL ,NEĆE ZA ONE KOJI NA UTAKMICE DOVODE ONE KOJI VELIČAJU PROGON SRBA I ŠTO SU BILI PRVI NA KNINSKOJ TVRĐAVI
R

Romi albanjerosi

pre oko 1 mesec

Nismo razumeli, Robert Prosinečki je bio na tvrđavi
d

donca19888

pre oko 1 mesec

kakve navijace ima zvezda pokazalo se u onom razgovoru 100h evra za pomoc da bi se malo smirili.takvi su navijaci zvezde.postali gradjevinci grade celu srbiju sa vesicem i ostalom bagrom.unistili partizan uspeonsi vucicu.sojic ti nije ravam,..
5

5.000.000

pre oko 1 mesec

Od Drzave
p

pčelar

pre oko 1 mesec

Nema više svrhe gledati a igrati pa to je smešno...
P

Pozorište u kući

pre oko 1 mesec

Specijalitet kuće: Penaltik pri rezultatu 0 : 0, pri jalovoj i bezidejnoj igri. Kada se protivnik otvori posle je nevažno da li je i 8 :0. Penal na 2,3,5 : 0 nije isto kao izmišljen penal na 0 : 0. Kako je nesretni delatnik u žutom otišao lako do ekrana i veselo poskakujući pokazao na penal nakon "gledanja" snimka. Loša gluma. Mora ovo Bog kazniti kada dođe vreme. Ima ona izreka: Božja kola se polako voze. Nije mi jasno ta potreba za krađom. Partizan je arhiviran, sklonio se i danas će igrati nerešeno. Niko vas ne ugrožava, a vi i dalje otimate. To je valjda upisano u DNK, još od Krcuna.
!

!!!

pre oko 1 mesec

Sto volim kada ovako placete uzivam
1

1912

pre oko 1 mesec

Nije izmišljen penal kad je igrač Javora igrao rukom. Što se tiče Božije kazne stigla vas je za sve krađe iz osamdesetih, devedesetih i vremena onog vašeg Al Kaponea. Da se dogodio Kalčopoli u našem fudbalu vi bi godinama igrali u nižim rangovima takmičenja kao nekad Juventus.
D

Dorcolac

pre oko 1 mesec

Zar vi niste prestali da pratite fudbal proslo kolo?
I

Idi

pre oko 1 mesec

Pitaj navijače Vardara ko je lopov, sve će ti biti jasno.
B

Bibib

pre oko 1 mesec

U čijem je DNK upisan ,,penaltik"?
D

Dastin

pre oko 1 mesec

Sta bi bilo da je Sljivic dao gol? A nikakve namere za igranje rukom nije bilo.
v

v1ad

pre oko 1 mesec

Pa sad, odrucena ruka jeste penal, mada je isto tako mogao da svira i faul Sljivica pre toga.
m

mmx

pre oko 1 mesec

Bitno je Milojeviću da tebi ne trebaju krila. Ni desno ni levo. Doduše u pravu si kada igra Bukari kao i da ne igra jer nikakve vajde od njega na krilu.
D

Deka PG

pre oko 1 mesec

Ja bih dao penal za 3,2mil €
e

ej

pre oko 1 mesec

U 16 veži ruke pozadi. Inače će svaka utakmica biti penal.
С

СРБ

pre oko 1 mesec

Значи несме да се свира пенал Звезди па макар и руком играо противник.Ћурчић навико код Толета да ради посо за њофре али више се неможе зато сад пени на полувремену. Одзвонило вам је за увек лопурде. 🤣🤣🤣🤣🤣
R

Realni Arth

pre oko 1 mesec

Uz duzno postovanje svih timova u JSL, ali sa toliko pojacanja, sa toliko istrosenih para, da nismo u stanju bar malo da uzivamo carima fudbala, to je za analizu! Najlepsi fudbal smo igrali u vreme Prosineckog, a samo zamislite kakve igrace imao Prosinecki (Kasalica i drustvo) a koji su ovo sad milioner do milionera, i zalosno ali zalosno je ovo gledati! ALi, zivimo u ovo vreme, i nema sta, ako hoces gledaj ako ne batali. Nama starijima je malo tesko, jer smo imali prilike da vidimo carobnjake u kopackama, Dzajica, Savica, Pizona, Santraca, Vukotica,Zungula, Jerkovica, Mancea, pa posle one zlatne momke Savicevic,Piksi, Pancev, Prosinecki, Mijatovic, Bogdanovic, Stevanovic...itd. Koga sada da glemao: Ndiaje, Saldanja, Kalulu, Kanga, pa kukamanga pa u pm. Od nasih Katai ok a vecje proslost, Ivanic sporedno, Dragovic, u Partizanu zadnji koga sam hteo gledati je Ilic legenda, pravi sportsman. Zato, sada, u ovo vreme, ovakva razlika u kvalitetu, u parama, izmedju Zvezde i ostalih i ja kao Zvezdas zaista ne mogu da budem ni zadovoljan ni srecan. Hvala Bogu nekako smo se domogli prvog mesta, ne zato sto miigramo dobro nego zato sto Partizan ima najlosiji tim mozda zadnjih 10 godina, TSC je ok, Cuka donegde, ostalo odvratno! Isti ko ovaj jeb.. Javor, igraju ispred gola i za njih je uspeh da otkinu neki bod Partizanu ili Zvezdi, ali igraju sa 11 igraca na 16m. Alo bre, pa pogledajte kako igra poslednji plasirani tim protiv Reala, otvoreno, napada, pa ponekad i zabiberi, ali ne dekadencijom fudbala, nego lepim akcijama, energijom sutevima. Pozdrav!
D

Duduk

pre oko 1 mesec

Bravo brate..ja sam izrastao sa Dzajiceve prve godine kad je poceo I samo to gledao sam dve utakmice uzivo 8 I 10 onda Kanada dolazim poslednih 30 god da gledam evropske I derbi I sve sto mogu...ovi mladi to me razumeju kad gledas takve majstore I ovi danas neuporedivo...
s

spiritus movens

pre oko 1 mesec

Curcic igra antifudbal sa Javorom. Odakle mu onoliko drskosti da se dere i preti sudiji? Moze samo da se ljuti na svoje igrace koji za 45 minuta nisu pokazali nista od onoga sto fudbal cini lepom igrom.
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Raspravite vi to sa UEFA zašto je ovo penal.
X

Xaxaxaxa

pre oko 1 mesec

Koje penal po redu ove sezone? Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
B

Broj 1

pre oko 1 mesec

I smejem se,smejem se,smejem se a plakao bih...
D

Daj faul

pre oko 1 mesec

Znaci kad igra Zvezda ne sme nikako penal da se svira pa cak i ako jeste bio penal… samo da vi ne biste mnogo suza prolili… imate jos sansu za plej in, bolje to pratite, nije fudbal za vas…
U

Ujka Zitko

pre oko 1 mesec

Evo su ovi sampioni,sto nas nisu dobili u dva prethodna derbija😂😂😂😂 a ne mogu da nas dobiju ni na JNA vec 8.god! Cestitke sampioni!😂😂😂😂
T

Tarantula

pre oko 1 mesec

E moj žitko,a znam neke što su primili od Tvezde 4 a od Hajduka na jna 6 komada pa onda slavili titulu...Hahahhahhahah,pusti molim te.
A

Alo covjece

pre oko 1 mesec

Mislis na ono sto su Zvezdini igraci bojkotovali Bahara pa namjerno izgubili da bi mu vidjeli ledja? U drugom derbiju ste svetski prvaci po negativnom psjedu i odbranjenim sansama i ti to navidis kao argument? A koliko ste vi pobjeda imali u poslednjih 10 utakmica u derbiju?
A

Ako j

pre oko 1 mesec

Je pravilo da se ne sme igrati rukom u šesnaestercu, pa šta je onda, nebitno odakle se lopta odbila, dal od zemlje ili od šuta. Pa pogledajte penale u evropi. Čim je malo ruka odmah penal.
P

Pitanje...

pre oko 1 mesec

Do kada ce ovaj bot Angry Chainsaw da glumi navijaca zvezde kada je jasno da to navijac zvezde nije?
F

Figaro

pre oko 1 mesec

Da li postoji i jedan pošteni navijač zvezde koji se stidi ovakvih osvojenih titula proteklih godina ili su svi isti..
p

pancevac992

pre oko 1 mesec

tri lige sampiona,4 lige evrope,3 prezimljavanja u evropi,evropa je dokaz i 34to mesto po uefa koeficijentu,sta ti nije jasno,lopta ga udara direkt u ispruzenu ruku,sta hoces,da ne svira penal?
r

realno1981

pre oko 1 mesec

kad tad mora puci i taj balon zvezdin.dzabe im titule i silni novci kad odu u evropu samo se sramote.bolje za te novce da daju deci za lecenje al to je realnost ,deca se lece preko novaca skupljanih sms a magico i predsednik trose nas novac na bruku i sramotu
M

Mi se

pre oko 1 mesec

U evropi sramotimo? Pa vi tu istu i neigrate.
D

Dragan Karaburma

pre oko 1 mesec

Ti i tvoji kopači raka ste pukli.Mi ,odosmo opet u ligu šampiona.Znamo da nemozemo da je osvojimo ,ali lepo je biti u tom drustvu.
U

Ujka Zitko

pre oko 1 mesec

Cekajte,igrac Javora nije uticao na igru svojim neopreznim startom rukom.Sta vec,namestio gol sansu sljivicu😂😂😂😂 i ovaj svira penal😂😂😂😂 srpska posla
S

SULTANAT

pre oko 1 mesec

Nikad ne bih pogodio kako je Zvezda povela...
1

1912

pre oko 1 mesec

Grobarske neznalice nije bio penal ako je rukometna utakmica u pitanju. Ipak se igra fudbalska utakmica u Ivanjici.
H

Hehiko

pre oko 1 mesec

A voleo sam je Bubamaru
S

Samo tako

pre oko 1 mesec

Milojevka radi punom parom A i miljenicino prolece
d

dr finansija

pre oko 1 mesec

ako si pustio prednost iliti dao Sljivicu cistu poziciju za sut na gol onda ne mozes zvati penal posle toga !!!
l

lupetas

pre oko 1 mesec

pa nije pustio prednost, penal je posle pregeldan varom
z

zaks

pre oko 1 mesec

Znaš li ti čemu služi VAR ? Glavni sudija je pustio akciju ali mu je nakon toga VAR sugerisao na penal.
P

Penzioner

pre oko 1 mesec

Kakav komentar, bravo! Sudija nije video igranje rukom i pustio je da se akcija zavrsi, zato je sledio poziv iz VAR sobe, gledanjem snimka covek je promenio odluku. Kako mislis sudija je zvao penal, objasni nama coravim neznalicama.

VecaBg1971

pre oko 1 mesec

Keve ti...a gde to pise u pravilima
H

Hahaha jesi realan druze?

pre oko 1 mesec

Koji ste vi stručnjaci? Ko vama daje uopšte da komentarišete? Ovo je svuda u svetu penal! Gledaš li ti fudbal uopšte u Španiji...Italiji...Francuskoj... Engleskoj...Holandiji...Belgiji... Argentini...Brazilu...itd? Svuda je ovo penal,moraš prvo da znaš pravila da bi komentarisao!

gemathegreat

pre oko 1 mesec

A ako nije dao prednost jer nije video ruku ??? Čista kradja kiseonika.
@

@dr

pre oko 1 mesec

...to pravilo vazi vec par godina. da se pusti akcija do kraja a kasnije sudija da odluci.
7

78

pre oko 1 mesec

imamo najgoru ligu na svetu.Treba da budemo ponosni braco.Treba i to znati
J

Jbubub

pre oko 1 mesec

To dok vi ne uzmete šampionat.

VecaBg1971

pre oko 1 mesec

Samo se ti ponosi i dalje...i pravac skupstina
v

vikktor

pre oko 1 mesec

Ne nije penal... to da za Zvezdu ne sme da se sviri ništa je prošlo pre sedam godina, više neće... i zanima me šta je sporno kod penala???
G

Gostgost

pre oko 1 mesec

Nista nije sporno. Oni nikad nista sporno ne mogu da navedu kod Zvezdinih penala. Problem im je sto je uopste sviran penal, jer za Zvezdu po njihovom misljenju ne sme da se svira penal.
D

Druže

pre oko 1 mesec

Sve ti je ovo taktika, da bi se omalovažila Zvezdina titula, pa vidiš da oni već spominju sedam godina penal titule. Sve ti je to orkestrirano. Setite se dok su bili prvi, sve je bilo ok.
G

Gost nedragi

pre oko 1 mesec

12 godina je proslo od kako se za zvezdu svira sve sto vam padne na pamet! Retroaktivno se sviruckaju i neke samo vama zvane "titule" iz vremena prapocetaka bratstva i jedinstva. Zeznuo si se malkice,kakvih crnih sedam godina bruke i sramote! Nekog tamo maja,godine 2012-e.
з

заврзлама

pre oko 1 mesec

Иванић,Канга,Родић ,Красо нису више играчи за Звезду.Треба нам у јуну 5,6 топ појачања који би убрзали игру напријед и чврстину у одбрани.Тешко се бранимо од контре иоле јачег противника
C

Cer

pre oko 1 mesec

Gde možeš ćorni, gde možeš mazni... Svetski šampioni u penalima
?

?

pre oko 1 mesec

Hoćeš reći da je igrač Javora namjerno igrao rukom? 😃
N

Nabiotenaznašveć

pre oko 1 mesec

Ma kakvi penal,kad igrač u svom šesnaestercu igra rukom onda sudija svira valcer ili tango, takva su nova pravila.
B

Bruka

pre oko 1 mesec

Ja ne znam zašto se uopste igra prvenstvo? Dodelite Zvezdi titule sve dok Manitu lebdi nad Marakanom. Ruka odrucena od tela ? Da samo sto je lopta odskocila od zemlje i nikako ne moze biti penal. Ovo nigde nema. Zašto je Bahar otišao? Zato sto nije hteo da učestvuje u namestenim utakmicama. Partizan protiv Napretka 2 sporne situacije VAR se nije ni javio. Nekad se imalo obraza i časti, od toga nista nije ostalo, samo da drzavna miljenica i njeni navijači budu srećni. Umesto duga od 100 mil evra odjednom dug manje od 50 mil evra. Gadite se bre svima bednici nezajazljivi. Plakacete jednog dana samo tako.
A

Alex20

pre oko 1 mesec

Nama mogu svi drugi klubovi reci da placemo,ali vi najljigaviji klub i navijaci,pa to ne ide,lazni moralisti.Necemo se vracati u proslost i ovog prvenstva a i prethodnih a i davnih.Tako da ti samo mogu reci jedno,crkni.
A

Ajde

pre oko 1 mesec

nemoj da se brukaš, nikad šutnuo loptu nisi, ako za ovu ruku smatraš da nije penal, idi plači ispred skupštine, pozovi i Toleta da ide s tobom, može i Tadić u paketu, pošteni
B

Brine

pre oko 1 mesec

Bruko uzmi terapiju vidiš da ti nije dobro
D

Duduk

pre oko 1 mesec

Evo ja kao stari Zvezdas of 60tih da sam sudija nikad ne bi svirao penal...covek nije imao pojma gde je lopta..
K

Kimmi

pre oko 1 mesec

Lopta se odbila od zemlje, ali njegova ruka je bila visoko, nije bio u padu.. Da se ja pitam ovakvi penali nikad ne bi bilo suđeni, tj ne bi ni većina igranja rukom generalno, ali nisam baš toliko uvjeren kao ti da pravilo eksplicitno kaže da ovo nije penal
e

exe

pre oko 1 mesec

tu vec places vidim...
M

Marko1983

pre oko 1 mesec

Kako bre nije penal, pa sta ima veze sto je od zemlje, koja su sad to nova pravila.
@

@duduk

pre oko 1 mesec

Uopšte nije bitno, što on ne zna gde je lopta, pravila su jasna. Ne lupajte gluposti. Pogledajte penale u evropi, svaka ruka se svira.
@

@duduk

pre oko 1 mesec

...kao zvezdasa od 60tih, da te pitam - od kada igrac mora namerno da igra rukom za penal, ili i van 16, nebitno? namerno rukom je odbojka ili direktni crveni. znaci nije ni faul ako nije namerno? ili sto bi bio ofsajd, ako nije covek hteo namerno da bude u ofsajdu?
D

Dorcolac

pre oko 1 mesec

Mi mozda i platimo a vi vec placate i tek cete platiti ugasicete se ko sveca cim se tako odluci a odlucice se kad tad.
N

Nenad B.

pre oko 1 mesec

Nikolić iz Lovćenca, Ivković i Šegrt svaku drugu sude miljenici, Santrač zbog toga i namešten i uspešno odrađuje prljavi posao.
S

SilverSurfer

pre oko 1 mesec

Ne zna se šta je bolje u prvih četrdeset pet minuta. Kvalitet fudbala ili kvalitet prenosa?
m

metalika moj dobar

pre oko 1 mesec

i ja gledam ...Dukure, Smit ( ili kako se vec zove napadac Javora) pa gde je to bolje od domaceg igraca ??sa druge strane Olinjalainka, Endistonedaje, Azijski mesi, 4 miliona, 5 miliona ..i tebi treba penal da promenis utakmicu !!nije ovo komentar navijackog smisla , srpski fudbal je prevara veka, igra ko mora

gemathegreat

pre oko 1 mesec

Pa na ovom terenu puna kapa. Ne mogu da savladaju loptu.
N

NK Partizan

pre oko 1 mesec

Nama stari na tekmama Kukoc, Radja momcad sa tvrdjave u Kninu 95' i kucni frendovi naseg osnivatelja dolaze na tekmu, tu i Perisic, Hezonja, Srna sve nase legende a uskoro ce i Thompson taman da otpjeva bojna cavoglave pred svima nama dok snimamo blicevima i Ante Gotovina pocasni gost u nasem lipom domu
j

jel da ti verujemo

pre oko 1 mesec

zakuni se u Bracuna i Robija !!
A

Advokat

pre oko 1 mesec

Još da dodju Tomica Ivković, Miro Sugar, Zlatko Krmpotic, Zoran Vujovic, Milivoj Bracun, Srebrenko Repcic, Goran Juric, Robert Prosinecki i Vladimir - Vjekoslava-Ajlozija Petrovic i fešta može da počne.
O

Osmeh mi je na licu

pre oko 1 mesec

Da, plači malo delijo. Nama u poseti sve sami Hall of Fame-ri, svetske i evropske zvezde košarke, a vama ko dolazi? Jedino Novak, nema zbora, najveći, ali on dolazi i nama, a sin mu je naš navijač, tako da se to poništava. Znate vi dobro ko nam je došao u posetu i sada džigericu svoju jedete jer ne možete da parirate. Da su se skupili na večeru su ih mogli pozvati Divac, Paspalj, Đorđević, Danilović, Žoc, Jokić. To je mnaše društvo, a vaše?
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 mesec

Partizan i Zvezda su DRZAVNI PROJEKTI cim je teško tu je penal za oba drzavna mezimca i ljubimca i ostala sudijska navlacenja.Sta reci ovo je smešno Mapet sou.
M

Marko1983

pre oko 1 mesec

Da li si gledao utakmicu pa tvrdis da nije penal?
K

Kon

pre oko 1 mesec

I naravno, penal.
J

Jadibeda

pre oko 1 mesec

Posle nepostojeces penala sve je lakse!!! Bravo sampioni vuckove lige!!!
p

penaldo

pre oko 1 mesec

bice kalcopoli lepo je dozivan

angry_chainsaw

pre oko 1 mesec

Pročitajte dole šta sam i kafa5sam napisao, znači penalko je morao da se svira, mi napad nemamo, kada je Olajinka na desnom krilu a Ivanić koji igra - da bi igrao!!! Šta ste rekli za Hvanga??? Dovedite tog levog beka iz reprezentacije Južne Koreje i onda nam samo fali desni bek, zadnji vezni i štoper za LŠ, a i napadač bi dobrodošao - Ohi vrati se!!!
P

Pojma

pre oko 1 mesec

Ti nemaš.
"

"Milojevka" u punom sjaju

pre oko 1 mesec

Naravno - penal, pa kako drukčije.
j

jjjjjj

pre oko 1 mesec

navijam za Zvezdu ali je ovo sramota od penala, covek okrenut ledjima od trave se odbija u ruku i sudi se penal, nigde veze od penala,slucajno pogodjena lopta i ovo nam nista ne treba
m

milojevic v

pre oko 1 mesec

Necemo o sudjenju i penalima, to je degutantno.
t

trtana

pre oko 1 mesec

najbolji igrac zvezde je ovaj mali u zuto vrnoj opremi...al igra
G

Grobarcina

pre oko 1 mesec

Pa kako drugacije nego penal boze ljudi kladite se svaku utakmicu mozete da stavite kucu da ce biti penal za mezimicu 🤣😆
R

Rubikova kocka

pre oko 1 mesec

Hvang 🇰🇷❤️🤍❤️🤍 goooolaso 0:2 🤪
a

ajmo samo penali za svaki slucaj

pre oko 1 mesec

nema veze sto pojma nemaju
j

jslsls

pre oko 1 mesec

Ukinuti fudbal u Srbiji i kraj vise! Daj te im titulu i za narednu godinu! Cim nmg da daju gol,odmah neki smesni penal ! I lopta je pocrvenela! Santrača pod hitno smeniti,jer je covek postavljen za ovu regularnost 😂😂😂
D

Duduk

pre oko 1 mesec

Kakav je ovaj fudbal? Na engleski se zove SLOW MOTION neznam na Srpski...poceo Sam da klimam
K

Kimmi

pre oko 1 mesec

Koliko mrzim ovakve penale. Ovo je meni daleko veći problem nego kad sudija donese pogrešnu odluku ili šta god. Penal za slučajno igranje rukom na ivici šesnaesterca... Potpuno idiotski. Ako i jeste po pravilima, idiotski je. Kakvu je prednost stekao odbrambeni igrač time što je ovdje igrao rukom? Koja je poenta...
p

patuljasti zlotvor

pre oko 1 mesec

ali gledaj nastavak ...ta lopta se odbija do Sljivica koji ima penal fakticki ,sutira sa 12,13 metara neometan ,promasuje i onda posle toga covek svira penal !! haha pa ovo nema ni u Dzibutiju .Dajte jednu ligu sa IMT,Usce,Zvezda,Graficar a pustite nas druge da igramo normalno
G

Gost fudbala

pre oko 1 mesec

Da li bi VAR sudije reagovale da se ovo desilo u Zvezdinom šesnaestercu ? Lopta od zemlje pogađa u ruku koja je u vazduhu.. Komičan penal..
A

Alex20

pre oko 1 mesec

Iskreno za ovo se ne svira penal.
G

Gost1979

pre oko 1 mesec

zvezdo kćeri udbina penal je tvoja sudbina

Sakur

pre oko 1 mesec

Jel realno da svaku utakmicu otvaraju sa penalom
G

Gostiksoks

pre oko 1 mesec

E to je to,stari recept...kad ne ide,tu je penal,a pocetkom drugog poluvremena ide i crveni za Javor za svaki slucaj!!! E tako igra nas sampion,stidite se!!!!
E

E75

pre oko 1 mesec

Nije sramota izgubiti.Sramota i to velika je biti nsvijav Zvezde.
D

DrvoMama

pre oko 1 mesec

Idemo penal za zvezdu hahaha 7 godina 7 penal titula kada je tesko
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Eto zato što nam se može.
U

Ujka Zitko

pre oko 1 mesec

Jel to opet stiglo prolece sa penalima? Kad je tesko,tu je penal!😂😂😂😂
g

gost1978

pre oko 1 mesec

uh danilo, dobro je
G

Grobarska kuknjava

pre oko 1 mesec

Krece za 3, 2, 1...
D

Djolo

pre oko 1 mesec

Penal neki sad ce
U

Uzas blagi

pre oko 1 mesec

Koji je ovo penal,majko Bozija...decku glava na drugoj strani ni ne vidi loptu,slucajno odskocila lopta i eto ...strasno...ne mogu dati gol ko ljudi...Kanga odvratan lik..ma ceo fudbal je odvratan kod nas
M

Mit

pre oko 1 mesec

Nemas ti ovde sem Ivanica i Hvanga igraca koji moze nesto u Evropi. Ovo su sve prevazidjeni igraci i ova igra "daj Kangi loptu i skloni se".
k

kikoman

pre oko 1 mesec

sramotan penal...ko zna koji put dobijamo smesne penale kad nam ne ide...ovo ce nam se obiti o glavu kad tad...sramota me majke mi
B

Burek

pre oko 1 mesec

E ti si onaj lik koji me je prozvao za Želimira kad sam rekao da je precenjen trener. Idi pređi da navijaš za Partizan, bolje ćeš se osećati
g

gostbre

pre oko 1 mesec

ovo nije penal ni u crtanom filmu
B

Borci za ženska prava

pre oko 1 mesec

Ajde sudija penal za mangupariju svirni
R

Rubikova kocka

pre oko 1 mesec

Nije ovo rukomet!!! Penal i goooooolaso ❤️🤍❤️🤍❤️🤍 Kangaaaaaa 🏆❤️💙🤍
j

jel moguce

pre oko 1 mesec

da mi ne mozemo da postignemo jedan gol protiv Javora....... ocaj poluvreme
G

Gost1234

pre oko 1 mesec

Evo grobare dali smo ga) Jel sad sve ok))
C

C c c

pre oko 1 mesec

Mozete,vi ste sampioni penala,jadni li ste!!!
u

užas

pre oko 1 mesec

Bez penala nema od otvaranja ništa.
G

Gost "

pre oko 1 mesec

Evo postigli dva 🤣🤣🤣
p

pancevac992

pre oko 1 mesec

ne mozemo jedan,nego dva,pozz
P

Pozorište u kući

pre oko 1 mesec

Kako ne možete? Tu je sudija i hop, penaltik i pogodak, Javor je otvoren, a sad sledi goledada. Objašnjenja zvezdiaških svedoka kako je to penalšina iz svemira i sve to neću čitati. Neka pišu nekom drugom. Pa, kako vam ne dosadi? Zašto masakrirate te male timove koji se poišteno bore? Pitam, kako vas nije sramota?

VecaBg1971

pre oko 1 mesec

jedan ne mozemo ali mozemo 2
m

motor prokuvao

pre oko 1 mesec

Možete vi da pričate šta hoćete, ali Ja ga je za ovog malog Hvana doktor nauka u fudbalu. Samo da se razumemo Kanga je ispod prosečan igrač.
K

Kimmi

pre oko 1 mesec

Teško da ti išta razumiješ.
l

lapsus

pre oko 1 mesec

Kanga

psiho1994

pre oko 1 mesec

Ovaj mali Sljivic ne zna gde je konja vezao

angry_chainsaw

pre oko 1 mesec

Auuu koliko samo grešaka Kange fo sada, kako u odbrani tako i u napadu, sada je svima jasno, koliko nedostaje u navali Bukari, Kraso, pa i Stamenić kao zadnji vezni... Sad bar imamo beka - Mijailovića. Lol... Kada nama Điga kreira igru u napadu onda je sve jasno...
D

Ds1989zvezda

pre oko 1 mesec

Au zabolese me oci od prvih 30 min..
s

strašno

pre oko 1 mesec

Jadan i jalov napad zvezde. Mučenje, Milojeviću vidiš li šta? Hoćeš da primiše gol ili dva u Ivanjici?
i

inžinjer Milenko Janjić

pre oko 1 mesec

nitko vas ne voli, nama u prvim redovima kukoč rađa bjelogrlić, moneke nas voli pol džordž, a vas ivan marinković
E

Ee

pre oko 1 mesec

Aj prestani da se brukas vise,samo vi aplaudirajte vasima.dace bog da se jednog dana i vratite tamo odakle ste dosli.
d

dsbre1989

pre oko 1 mesec

Maradona, Djokovic, Putin, Murinjo samo neki od legendi koje su nam dolazile na stadion da gledaju Zvezdu. Ima ih jos ako istrazim pisem.

VecaBg1971

pre oko 1 mesec

Ko te dirao druže?
M

Mene

pre oko 1 mesec

Bi bilo sramota, da mi ti dolaze, sve anti srbi. Eto čime se vi hvalite.

angry_chainsaw

pre oko 1 mesec

Zašto ne objavljujete komentare, kod nas još uvek nije počeo Uskrs... A i radno vreme subotom, a tek nedeljom je plaćeno dosta više nego radnim danima...
R

Rubikova kocka

pre oko 1 mesec

Jel Isus uskrsnuo ili vaskrsnuo? Sta glumite hrvate, VASKRS poz iz Republike Srpske ❤️💙🤍
s

strašna nepismenost

pre oko 1 mesec

Rubikova kocka u pravu si 101% A i ne samo ovde i navodno naši na televizijama. U skrs a ne Vaskrs i to i dok se dočekala i katolički a i pravoslavni.
A

Ako bude

pre oko 1 mesec

ova nesreca Rodic i sl sezone bude igrao levog beka prvu postavu i Kanga prvu postavu ne gledam vise
Y

YayaT

pre oko 1 mesec

Cim sam video da je trener Radovan Curcic znao sam da ce Miloje da odgovori na slican nacin. Znaci, ceka nas uspavanka dok Ndiaje ne skoci za gol, ili tako nesto , snaga na snagu
A

Auu

pre oko 1 mesec

Bole oci i mozak da se gleda utakmicu u Ivanjici,jedna kamera koja snima ceo teren kao da je kod komsije na terasi,a kod golova mora da se nabijes u Tv da bi video dar se nesto desava,a na drugo strani terena igraci kao minionsi izgledaju,katastrofa od prenosa,ovi nemaju uslove za prenos utakmice,stadion kao da je postavljen tu i donete one rasklopljive tribine.
B

Baxter88

pre oko 1 mesec

Bunkerase kao ovaj Javor pustis da se brane 30 min, onda svirnes protivniku penal ko god on bio pa da vidis kako ce poceti onda da igraju!
m

mrkote

pre oko 1 mesec

Zaustavite komentare, pa ih pustite sutra.
g

gledaj

pre oko 1 mesec

Ivanića pretrčava i prepišava ko stigne čak i u ovoj domaćoj ligi.
G

Gost Rider

pre oko 1 mesec

jbt kameru i stadion,glava me zabolela
C

Curus

pre oko 1 mesec

Igramo za našeg predsednika. Napred zvezdo!
G

Gostgost

pre oko 1 mesec

Imas oci da napises ovo posle onog pokpona od 3,5 miliona juce?

angry_chainsaw

pre oko 1 mesec

Bez Bukarija na desnom krilu nema proboja ni u našoj ligi!!! Za ove pljuvačke koji su ga se već odrekli i prodali za par lajkova i nekoliko sezonskih, plus sendviči - gratis...
G

Goust

pre oko 1 mesec

Pa zasto Mijailovic na beku, zasto?!
j

javi se zapad

pre oko 1 mesec

aco seceru
p

pokemon 8929

pre oko 1 mesec

NAPRED JAVOR!
t

tornjave

pre oko 1 mesec

Hvang i Ivanić ubedljivo najgori i bez ikakve ideje u napadu.
C

Cipar

pre oko 1 mesec

Ovi da valjaju ne bi bili najgori tim u LŠ. Ovde glume neku silu u dno-dna ligi...
K

Kimmi

pre oko 1 mesec

Plači još malo
p

pancevac992

pre oko 1 mesec

jel cujes sebe,u ligi sampiona,32 najbolje ekipe evrope,vi ni u konferenciju niste usli,komedijasu
A

Alex20

pre oko 1 mesec

cipar@ tako je momak,mi 32 u najacem takmicenju a vi u trecerazrednom niste ni prisli da igrate sto kaze da ste 300 i neki,slazem se,sve si u pravu.
Z

Zvezda le

pre oko 1 mesec

Ako ne bude penal za nas, smatracu kao da ništa nismo uradili. Ajde zvezdooooooo!!!

Bibras Natcho

pre oko 1 mesec

Morao je Javor da skloni svoja 4 glavna igrača......

VecaBg1971

pre oko 1 mesec

Hahaha..."glavni" igraci....Javora 🤣 au druze koliko tebi nije dobro ali dobro morate i vi grobari da se nadate nekom čudu, kapiram te.
H

Hahahahahaha

pre oko 1 mesec

Kako ste jadni jbt
3

3.2 meleona

pre oko 1 mesec

To je vaša filijala. Što to Ćurčić niste rekli pre početka, ili nemate više uticaj ni na to.
A

Alex20

pre oko 1 mesec

Ne 17 je sklonio,Radovan Curcic okoreli grobar,mora stiglo naredjenje jel tako pametno moje cedo iz ustanove humska 1?Sreca pa je sklonio inace mi ne bi smo imali nikakvih sansi da dobijemo ovo. Bibrase Penaltko places suza suzu stize,smanji malo.
?

??

pre oko 1 mesec

Mimovic, kraso i knezevic treba vise da igraju od pocetka. Novopeceni reprezentativa, kanga i serif malo nek odmaraju

angry_chainsaw

pre oko 1 mesec

Olajinka, Hvang, Kraso, Bukari i Mijatović ispred njih... To bi ove sezone bio najbolji napad u klupskom fudbalu na Balkanu...
D

De jaan

pre oko 1 mesec

Rodic, Mijailovic, Boze me sacuvaj.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 1 mesec

Godinama sam sanjao dan kada ce iz zvezde otici srnic i gobeljic. Zamisljao kako ce to izgledati kada konacno ne budemo imali igrace manje vec neko stvarno od koristi bude na njihovim pozicijama. I odose jedan pa drugi. I taman sam pomislio da se zvezda izdigla iznad tog nivoa, da vise necemo gledati takve neznalice na terenu. I dovedose mijailovica. Rekoh ajde, mozda ce biti opcija vise sa klupe. Ne, postade covek nezamenljivi deo startne postave. Eno progurase ga da postane i reprezentativac. I sad da ga neko pita kako, on ne bi znao da odgovori. Ni njemu nija jasno. Decko tehnicki ogranicen, prespor za bilo koju poziciju na terenu, ima punih 30 godina. Al igra svaki mec. Jel moze slucajno, al slucajno bar 20 minuta da dobije mimovic? Knezevica necu ni da pominjem. Kanga ce biti u startnoj bar do 45-te godine. Zvezdin “motor”…
F

Fef

pre oko 1 mesec

I kad odu Mijailović i Kanga, ti ćeš opet da pronađeš neke igrače i da njih kukaš cele sezone
H

Haha

pre oko 1 mesec

Sve si u pravu, Mijailovic se vratio u Cukaricki, odigrao tri sezone i niko ga nije primetio osim naseg beta doktora.
K

Ko bi reko cuda da se dese

pre oko 1 mesec

Od muke mi se pije sljiva kada vidim Sljivica...

VecaBg1971

pre oko 1 mesec

A sta fali Šljiviću, pa to je jedini igrac od iz nase skole koji ista zna. Kad ne igraju deca, ne valja, kad dobijaju sansu, ne valja....rđavom.... i dlaka smeta
K

Kejn

pre oko 1 mesec

Bas jaka klupa Zvezde!
C

Comi81

pre oko 1 mesec

Normalno da je ostavio ukarija na klupi jer je čovjeku glavna stvar brzina i kontre a toga danas biti neće ,već ćemo gledati parkirani autobus ispred gola...

angry_chainsaw

pre oko 1 mesec

Ja nešto ne vidim autobus ispred njihovog gola, više će biti neki penalko pa bus ispred našeg 16-erca... Nemamo mi igru u napadu bez Bukarija i Kraso, Ivanić nakon povrede nije više isti, kao i uvek nakon njegovih odsustava - treba mu polu-sezona da se vrati u ritam ili da isti više ne dostigne...
J

Jack Sparrow

pre oko 1 mesec

Dobar je Sljivic i potencijal ali bi jako voleo da je mesto u startnoj postavi pronasao i Knezevic. Konkurencija jeste jaka za ofanzivnije vezne ali mogao je Hvang jednu utakmicu odigrati i defanzivnije a Kanga odmoriti…
h

hmm

pre oko 1 mesec

a ko igra zadnjeg veznog?

angry_chainsaw

pre oko 1 mesec

Kanga...
D

Da podsetim...

pre oko 1 mesec

Nigde u celom svetu nema osim ovde kod nas u Srbiji da najbolji klub sa ovih prostora C.Zvezda bude pustena niz vodu zbog samo 800K koliko drzava NIJE HTELA da plati licencu za Evropu 2014 godine, za vreme Slavise Stojanovica i Zvezda je zbog toga OSTALA BEZ EVROPE iako je osvojila TITULU te sezone,a ovamo sa druge strane drzava i vlast u zadnje 3 godine dali su cak 100 mil kk.igokei koja je za svo to vreme jedva osvojila samo JEDAN TROFEJ,a u njihov fudbalski klub drzava je do sad dala preko 80 mil u zadnjih 7 godina a oni za svo to vreme nisu osvojili NI JEDNU TITULU a jos na sve to LS nisu igrali preko 20 godina i opet dobijaju stotine miliona a titula i rezultata nemaju nigde vise od pune DECENIJE,tako nesto nema nigde osim ovde kod nas u Srbiji,smem da potpisem!
T

Teniser

pre oko 1 mesec

Upravo tako, nigde u svemu drzava ne placa klubovima licencu. Samo kod nas.
N

Nba

pre oko 1 mesec

Druze pusti Zvezdu i Partizana gledaj kako da ti napreduješ kroz život a ne ova dva DRŽAVNA projekt njima je lako.
G

Gost IV

pre oko 1 mesec

Raspitaj se bolje zašto niste igrali tada. Da li zbog nedostatka para za licencu ili kazne zbog duplog vodjenja knjiga, tjest mućkanja.
@

@da podsetim

pre oko 1 mesec

Mislim da si pogresio sa cifrom, mislim da je Partizanu dato izmedju 150-200m za ove 3 god EL.. Mislim cak da je i deo Zvezdinog budzeta koji je planirala drzava da da, da je dato Partizanu... To je npr razlog zasto nemate ove godine tim, zasto nemate publiku, i zasto ste 16. na tabeli.. A isto tako je ove godine, kao i prethodnih, i fudblaski klub Partizan zasut novcem, kupovano sakom i kapom, dok je Zvezda opet morala sama od svojih sponzora koji su prepoznali posten rad Terzica da skupi jedva da plati ekonoma.. Kakva samostalna borba jednog kluba protiv svih njihovih protivnika u drzavi i savezima (inace svi glavnokomandujuci njeni navijaci i clanovi njihovog kluba) 🤣🤣🤣🤣
D

Dzi

pre oko 1 mesec

Yugoslavija.
N

Naši dani

pre oko 1 mesec

Znači tebi je normalno da država uleće kintom za licencu klubu. Tebi je nenormalno što tvom klubu nije uletela. Vau. pa mi smo stvarno država sa najnižim koeficijentom inteligencije u proseku. Posle nije čudo da nema odgovornih za ijedan lopovluk i da smo po korupciji, tupavosti i ekonomiji na dnu kontinenta, a na šta nam liče fudbalski objekti - pa tu kasnimo 50 godina za Evropom.
r

relno

pre oko 1 mesec

bice ovo teska utakmica, javor igra bunkerkcinu tesku samo sa dobijemo 0-1
t

tuptup

pre oko 1 mesec

Hvan, Ivanić – Endijaj 3 igrača manje.
N

Novak majstor

pre oko 1 mesec

Pa jeste tako ako gledas iz perspektive navijaca Partizana koji je verovao u Duljajeve reci da je realno da vi budete sampioni
D

Duduk

pre oko 1 mesec

Hvang igrac manje? Bogami si tup.jedini igrac koji vredi u Zvezdi.
r

realnosti miloje

pre oko 1 mesec

Ivanić je lošiji sada nego kada je došao u zvezdu. O Hvangu se sve videlo. Muva bez glave koja trči na centru a ni da spoji centarfora sa golom ni da spreči kontre protivnika.
k

koreanac

pre oko 1 mesec

Kao što i rekoh. Muva bez glave koja trči u mestu.

angry_chainsaw

pre oko 1 mesec

#Duduk Boga mi vrede tu i Glazer, Điga, Bukari, Olajinka, Kraso kao i nekolicina "zvezdine dece"!!!
t

tupsoni

pre oko 1 mesec

Koliko je Hvang upotrebljivih pasova unapred dao za 25 minuta? Ni jednu.