Komentari na vest

KRAJ - LIGA ŠAMPIONA: Liverpul - Real Madrid 2:5, Ajntraht - Napoli 0:2 (VIDEO)

W

WanBi

pre oko 1 godinu

Ponovo Vinicius rešio utakmicu po toj levoj strani jer Arnolda nije briga za defanzivne zadatke. Neviđeno loš bek u defanzivni, ovo je kriminal.
4

44444444

pre oko 1 godinu

odbrana im je jako losa kompletna odbrana…. Sredinu terena nemaju bukvalno, naspram intelektualaca kao sto je Modric oni nisu imali sanse… imali su prvih 15 min enfild + glupi kurtoin kiks…. Ovo ostalo nije na nivou nikaut faze… al ok to sta je tu je… Klop je odavno za promenu sredine, otisao je Mane, Van Dajk jednosezonsko cudo kao i Salah… njima treba nov trener i svezina… al najvise vezni red… nego sve to na stranu to znam i slicno sam i ocekivao no ne ovako da ih nakantaju al jbg… nego kako mene nerviraju ti engleski navijaci pa ja bi ih lopatom t… i zabranio ulazak na stafdion ! Znaci katastrofalno… blam jbt da na enfildu slusam madrid madrid i olee olee… to me podseca kad je PSG gostovao u mancesteru pa isto tako 2000 zglavnih navijaca celu utakmicu nadjacali engleze kod kuce… sramota… englezi su najgori navijaci na svetu. ne bi rezultat bio ovakav da su navijali celu utakmicu ko u Parizu recimo sto se peva do kraja iako se gubi… a ne one…. engleske navijali 15 min dok su vodili onda kad je najvise trebalo da podrze tim oni cute ko blentasi ko pozoriste a madridjani navijaju… jbt pa transfer blama sam osetio preko tv-a ! Kazem da mogu ja bi te (engleske/americke) fensi navijace isterao sa stadiona, bolje da ih nema nego da stoje i cute ko usrani… a ovamo kao vaaauuu enfild mocni bla bla…
g

grgur gostivar

pre oko 1 godinu

Klop ako ima i malo obraza još večeras treba da da otkaz. Klop nema plan B,zna samo visok presing da igra dok mu igrači(veterani) imaju goriva. Istorijska blamaža Luverpula. Od Engleza dalje ide samo Siti i možda Koke,Čelzi (Poter)i Liverpul (Klop) završavaju učešće u Evropi.
u

uefalona

pre oko 1 godinu

Ovo ce se decenijama prepricavati, ovakvo ponizavanje liverpula na enfildu je nevidjeno. Kao sto napisah na 2:0, Real pusti 2 komada da protivnik misli da je pobedio pa ih patosira. Nisu se ni trudili a moglo je biti jos koji golova. Hejteri Reala na aparatima.
n

no name_

pre oko 1 godinu

Zato je Murinjo uvek bio trenercina. Osim Celzija nikad nije imao najbolji tim. On posle 2:0, bi zatvorio uta, i pobedio barem 2:1. Mozda bi i ispao u revanšu, ali ovu bruku nikad nebi dozvolio. I dalje ima 2 lige sampiona kad nije bio favorit.. P.s Mnogi treneri kad imaju najbolji tim, zamene igrace i da ce to ici lako, i onda se desi bruka.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Prodaju se povoljno petarde u Madridu Englezi hoce da kupe.😉😉😉

Scholes

pre oko 1 godinu

Kad je Kloppov Liverpul bio u onom naletu nikad ne bih rekao da ce tako brzo da puknu. Imao sam utisak da ce izgraditi tim koji ce dominirati godinama, kad ono corak.
n

no name_

pre oko 1 godinu

Toliko hvaljenja premier liga od 600 miliona evra. Sutra kad i Man City odigra x, nijedna pobeda u prvim mecevima 8 finala Lige šampiona. Živeli!
p

pukla petarda

pre oko 1 godinu

Kaze Klop nije gledao snimak finala do pre 2 dana j opet provocira Real. Kad ono Real im stavio 5 komada na njihovom kultnom stadionu. Da se zna. Petarda!!!
B

Bajceta prevara

pre oko 1 godinu

Kakav je to klub kad moze sebi da dozvoli da Kurtoa pokloni gol, a onda momci kazu: Krecemo d a vas iskasapimo! Da su hteli dali bi im 10 komada. Bravo luzerpul.
R

Reall

pre oko 1 godinu

Gomez igrač utakmice. Bajcetić katastrofa. A i sudija je malo više za Real.
Đ

Đukin fan

pre oko 1 godinu

I plus izmena dana ona kljusina Eliot!!!Klop smena pod hitno jednostavno iscrpljena je svaka mogućnost da ista u ma kom takmicenju uradi s klubom!!!Jednostavko prevazidjen totalno
K

Komandos

pre oko 1 godinu

Klop je pogubio većinu velikih evropskih mečeva jer ne taktizira već ide na ura fudbal pa ako prođe prođe. A nije realno da prođe sa ovako tankim timom Liverpula.
B

BREkalo

pre oko 1 godinu

Nije se rodio igrac ko Luka Modric. Niti ce ikad. Na ovom nivou traje ovoliko godina.... najbolji vezni svih vremena. Zlatna lopta. Hvala i dovidjenja.
D

DareNbg454

pre oko 1 godinu

Cavi i Iniesta dve klase iznad njega
b

bre bre alo bre

pre oko 1 godinu

Vazi.Pozdrav od najvecih,Djokovica i Jokica.Inace Modric je igracina,najbolji na ovim prostorima ikada ali nije klasa najvecih u fudbalu.
@

@ssss

pre oko 1 godinu

Evo baš sad razmišljam o tome.U zadnjih dvadeset i kusur godina Zidan je najbolji jer je jednostavno klasa za sebe i van konkurencije.Posle Zidana mi je možda Modrić uz Pirla najbolji.Po meni bolji od Ćavija i Inijeste.
b

bosko2020

pre oko 1 godinu

koji Inijesta,igrao odlicno dok je bio Mesi pre Mesija slabo,reci ces da Modric toliko dugo u realu i sad u startnoj postavi bi bio da je slab haha,nista cavi nije bolji nego je Modric podcjenjen od mnogih,primjer 5 gola kako se probio i dodao Vincijusu samo su neke od sitnica,nista cavi i drugi nisu bolji,Modric komotno u top 5 veznjaka ikada,treba biti realan,to sto ga neki ne vole vas problem
@

@ssss

pre oko 1 godinu

Ipak Real ima u svojim redovima ozbiljne intelektualce za razliku od Liverpulovih radnika u fabrici.
s

srbenda 777

pre oko 1 godinu

kakva blamaža Liverp.Klopu vreme ističe,ne volim Real ali je on ipak nivo više u ofnošu na Liverp.
F

Faust

pre oko 1 godinu

Sve veliki talenti i šatro strašni igrači ko ovaj Bajčetić, onda dođe "deda" Modrić otme loptu i uhvati sprint u 38 godina i bude ključan za gol i opet objašnjava neke stvari. Ovo možemo samo da sanjamo od bilo kog srpskog igrača pogotovo od sporih šifonjera kakav je Sergej Milinković Savić.
m

milutin 15

pre oko 1 godinu

kao veliki srpski patriota moram reći teška srca istinu Modrić od SFRJ pa do sada za 2 klase najjači igrač,kakav Džaja,Piks.Deja, sve je to tanko u odnosu na Mofrića
i

istina

pre oko 1 godinu

Modric je najbolji igrac na ovim prostorima svih vremena i Sergej ne moze da se poredi sa njim.Upravo si rekao zasto,samo zato sto je za dve klase sporiji,takva konstitucija sta ces.Piksi i Juga su mu najblizi.
L

Lazni fan klub Liv Srb

pre oko 1 godinu

Ko ce da vrati pare navijacima Liv ipak su kupili karte za finale 🤣🤣🤣🤣
f

fizika bato

pre oko 1 godinu

Au ljudi Sta uradi Real ovima. Fizicki ih pojeli. Vinisijus Valverde Rodrigo Camavinga auuu. Cim nema dede Krosa ubistvo iz nehata.
B

Big Lebowski

pre oko 1 godinu

Pukla petarda. Drago mi zbog Klopa i navijača Liverpua 😂😂😂
G

Gost1976

pre oko 1 godinu

Talentovan je mali Bajčetić,želim mu sve najbolje ali moram da kažem da kad uporedim D.Stankovića sa 19 godina,Prosinečkog ,Mijatovića..a sećam ih se odlično mogu da kažem da su svi bili za 3 klase bolji od Bajčetića,talentovaniji ,kvalitetniji.. ponovo kažem mali je dobar igrač ali tolika pompa..neverovatno.
V

Vini

pre oko 1 godinu

Ne mozes staviti Bajcetu malog jadnika protiv Modrica da igra na sredini. To ti je kao da. Rolls Royce poredis sa Jugom. Nije lepo to raditi malom decaku. Liverpul udario presing od prvog minuta. Zato su ih pregazili Madridjani. Da su igrali strpljivo mogli su izvuci pozitivan rezultat. Oni se trkaju sa Vinijem. Pa ne ide to tako. Bice 8:2 cenim. Pisem ovo u 63min. na 3:2. Fizicki je Liverpul pao totalno.
g

gooxy

pre oko 1 godinu

Ajde iskreno koji je bio rezultat prije objave ovog referata
F

Faust

pre oko 1 godinu

Odbrana i vezni red Liverpula su za donji dom premijer lige. Nzm šta Klop misli da uradi sa igračima poput Hendersona, Džo Gomeza i Bajčetića od 18 godina. Takav tim nije dovoljan ni za ovaj matori Real a ni za top 4 u premijer ligi.
1

1389

pre oko 1 godinu

Tacno..odbrana I vezni katastrofa
H

Hugo Campagnaro

pre oko 1 godinu

A kad je bio sampion pre koju godinu tad je Henderson bio dobar? Kako sad da odjednom ne valja? Meni je fascinantno sto je uvrstio Dzo Gomeza, Nunjeza, Gakpoa... ko su ti igraci?
R

Reall

pre oko 1 godinu

Odbrana nije loša osim katasrofalnog Gomeza. On je igrač utakmice.
b

brine

pre oko 1 godinu

Četiri gola reala ,četiri greške gomeza, dok je on u ekipi pobede nema,
H

Hahahahaha

pre oko 1 godinu

Drago mi je zbog rezultata samo zbog ovim komentara navijača Liverpula kod 2:0, a utakmica tek počela. Kakvo spuštanje na zemlju. Sportski pozdrav.
G

Gost1312

pre oko 1 godinu

Šampion Evrope,rutinski od 15.min .... Sada će vrv biti iživljavanje nad Liverpulom i vrv otvoren put do novog naslova prvaka
r

rd13

pre oko 1 godinu

Trpaj crvenu sektu, idemo Madrid, ajmo peti gol!
r

rmd11

pre oko 1 godinu

Bum tras dovidjenja 😂
3

322

pre oko 1 godinu

Ma nema srece real ovaj 4 gol je cisto znanje benzeme
u

uefalona

pre oko 1 godinu

Gomez vole te realovci ❤️
B

Buduci fudbaler

pre oko 1 godinu

Bice 4:3 na kraju.
t

to86

pre oko 1 godinu

Carvajal rukama gura nuneza nema penala jos izmisljen faul god 3 gola
G

Gost555

pre oko 1 godinu

U kom filmu to bilo?
D

Doboj053

pre oko 1 godinu

Ni "p" od penala, ne smaraj. Kakav penal jbt
T

Tecite suze tecite

pre oko 1 godinu

Ajmo decice mleko i na spavanje. Za sada 4 komada. Moglo bi biti i 8. Izasli ovako napadacki protiv Reala i nadate se necemu. Hahahha deseti tim Premier lige ne moze nikad protiv najtrofejnijeg kluba ikada. Cim Vini primi loptu tresu se gace celom luzerpulu!
u

uefa madrid

pre oko 1 godinu

Opet sudija pomogao vardridu nepostojeci faul nad viniciusom
N

Nolberto Solano

pre oko 1 godinu

Penal Madrid puni Liverpul, a kad dodju Viljareal i nikad jaci Rajo Valjekano, ne mogu ni 2 gola da daju, od kralja ostane samo kruna ahahahah.
R

Real no

pre oko 1 godinu

Anceloti je prosle godine osvojio ligu sampiona i stvorio je ovakav Real.Dok on nije dosao igrali su prosecno. Anceloti je za Klopa visa klasa!
L

LFC fan

pre oko 1 godinu

Nerado to priznajem kao LFC fan, ali tačno je. Klop je taktički amater za Anćelotija. Njegov hura - juriš fudbal samo nasmeje Anćelotija. Toliko je tvrdoglav i uporan da od Gomeza stvori fudbalera da mi već ide na živce. Promenio sam program i briga me ako prime i deset. Moram sačuvati živce, kad već nemam njihov novac. Na mestu Klopa pokušao bih bar jednom u karijeri dobiti Anćelotija, bar da dokažem samom sebi da mogu. To bih želeo za njega, a ja lično bih voleo da ubuduće zaobilazimo Real u širokom luku jer izgubili smo odmah nakon žrebanja. Te utakmice ne bi trebalo ni igrati. Jako sam ogorčen i samo zato sam i komentarisao.
m

milutin 15

pre oko 1 godinu

kako su ova dva brazilska golmana Sitija i Liverp.precenjeni to je strašno,prosečni golmani,Alison protiv hrvata pet penala nijedan pogodio stranu
L

Ludiloo

pre oko 1 godinu

Gledaš Zvezdu i Partizan u našoj ligi, pa pogledaš sada Liverpul i Real, to definitivno nije isti sport.
D

Da nam

pre oko 1 godinu

Nisi to napisao mi ne bi znali, samo mi nije jasno zašto neko ima potrebu da to napiše. To je drugi sport za većinu evrope a ne samo za nas.
l

losblankos777

pre oko 1 godinu

nedopustive greske golmana na ovom nivou
b

bosko2020

pre oko 1 godinu

ova utakmica bi mogla biti finale kako se dobro igra,koji zestok tempo ali i koje greske golmana na obe strane,volio bi cuti da li u istoriji je bilo greske na obe strane golamana u ovako jakom mecu.Steta normalno za ludu kontru Kurtoa,Valverde,Vinicijus,Rodrygo.Takodjer fenomenalan gol Darwina
u

uefalona

pre oko 1 godinu

Au kakvo poluvreme, tenzija na max. Liverpul ima novog Karijusa, verovatno padaju psihicki sad. Steta sto nije prosla Realova kontra za 3-2. Vrhunski fudbal.
z

zt555

pre oko 1 godinu

Ancelotti i zidana zeznuo sto se tice srece
Đ

Đukin fan

pre oko 1 godinu

Klop uporan da s balvanima poput Gomeza i Gakpa kog je izmislio zimus igra vrhunske mečeve u Evropi a s 2 igrača manje teško ista da urade!!!Ponavlja iste greske ko i cele sezone,nema šta Luvetpul da ocekuje u dvomeču s Realom
F

Faust

pre oko 1 godinu

Prvi put gledam ovog Bajčetića i moram reći ništa posebno, sve duele je pogubio, pasovi uglavnom pogrešni. Sad jeste mlad, ali je prevelik hajp opčigledan.
K

Kakav gol

pre oko 1 godinu

Primi ovaj Liverpul, pa dal je moguće da na ovom nivou golman uradi ovako nešto. Mene je uvek trema kad se golmanima vraća lopta.
n

namestanje meceva

pre oko 1 godinu

....
o

ok

pre oko 1 godinu

Kurtoa + alison = karijus
b

bajceta spanac

pre oko 1 godinu

Dobar vam je ovaj Bajceta. Kod drugog gola Reala je hteo da bude Maradona. Istripovao se mali.
B

Big Lebowski

pre oko 1 godinu

Dva gola posle kikseva tj. vraćanja lopte golmanu. Moderan fudbal i treneri koji insistiraju na tome da se sve osigura i vraća lopta u nazad. Baš osigurano i bezbedno 😁.
p

protočni bojler

pre oko 1 godinu

Kako će Real da ih zgazi . Pustiliih malo da igraju fudbal . 2 je na Bernabu I prošle sezone smo gubili pa smo lagano osvojili . I ove opet isto . Hala Madrid
G

Gost13

pre oko 1 godinu

Ove dve greške golmana su posledica onog španskog "genijalanog" koncepta gde golman treba da zna da igra kao da je vezni. U stvari golman treba da zna da brani i da je džokne što dalje od sebe kada je u opasnosti. Kakvi genijalci.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Auuu kakav fudbal na Enfildu, fudbal sa druge planete. Ovo je odmor i za oči i za dušu. Kao navijača Zvezde malo me je frka kada vidim ove Aždaje, a sa nekima od njih mi treba da igramo ej😱😱😱
g

ghj

pre oko 1 godinu

Zabava za sirotinju.. E moji vi.. Gledajte i trpajte pare nepismenim bizonima u prepune dzepove..
p

pogledajte

pre oko 1 godinu

gresku Alisona za drugi gol reala, to se kaze, pogledajte namestanje meceva....ali mnogi vole ove filmove da gledaju i uzive se...
1

1389

pre oko 1 godinu

zato stalno kazem mooorrraaa da se pojacamo barem da se ne obrukamo
B

Bezveze

pre oko 1 godinu

Kakve smo sreće ligu šampiona će osvojiti Liverpul ili Čelzi a onda ništa od direktnog mesta dogodine
n

no name_

pre oko 1 godinu

Ne pratiš. Sigurno mesto je u ligi šampiona za prvaka Srbije. Rusija je 10, a Srbija 11. I da rat stane nece se Rusija vratiti u Uefa takmicenja. Ukrjana je 12 i ona gleda da li će tim koji osvojiti obezbediti kroz ligu.
n

no name_

pre oko 1 godinu

Ne pratiš. Sigurno mesto je u ligi šampiona za prvaka Srbije. Rusija je 10, a Srbija 11. I da rat stane nece se Rusija vratiti u Uefa takmicenja. Ukrjana je 12 i ona gleda da li će tim koji osvojiti obezbediti kroz ligu.

Delija

pre oko 1 godinu

Odlican fudbal, odlican Liverpool ali sa druge strane je ipak Real.
G

Gost555

pre oko 1 godinu

Kakve veze ima sto je Real? Taj Real je izgubio od Vijareala i Rajo Valjekana.
Z

ZzzRrr

pre oko 1 godinu

A na Enfildu spektakl!
F

FM

pre oko 1 godinu

Sta kazu Srblji, Real ovo lagano resava? Moglo biti 4-0 do 20tog minuta.
g

gost121212

pre oko 1 godinu

Moglo biti alibje 2:2 , sine nije ovaj sport za tebe na umetničko klizanje predji 🙂
G

GostŠ

pre oko 1 godinu

Liverpool ih vraća na fabričko.
4

444

pre oko 1 godinu

Ma dobija real hahahahaah najprecenjeniji tim u istoriji sporta

Delija

pre oko 1 godinu

Najtrofejniji klub u istoriji fudbala!
@

@Delija

pre oko 1 godinu

Mi smo na Marakani krajem 80tih ponizili još jači Real od ovog sada. Eeeee tada smo bili neko i nešto, tada smo igrali fudbal.
n

nemanja1512

pre oko 1 godinu

kako bre tim koji u 10 godina ima cini mi se 4 ili 5 lLS moze biti precenjen, sta ti pises sine.
u

uefalona

pre oko 1 godinu

To je to. Sad se pali masina. Psg je imao 2 gola prednosti kao i Siti i znamo kako se zavrsilo prosle sezone.
H

Haa

pre oko 1 godinu

Kakvi su ovi ljigavci iz liverpula sta uradise sa terenom ovo vise sankanje nego fudbal.
A

Alex DeLarge

pre oko 1 godinu

Ovo sto je Liverpul uradio sa terenom je jedna prvoklasna sramota dostojna Murinja...
S

Slanina

pre oko 1 godinu

Sta tacno? Klizu se i jedni i drugi.
A

Alex DeLarge

pre oko 1 godinu

Cuj klizu se i jedni i drugi... a da to mozda vise ne smeta ekipi koja ceo svoj koncept igre bazira na brzom iznosenju lopte kroz kratke pasove (jer svaki igrac odbrane moze lagano da igra zadnjeg veznog + imaju najboljeg veznjaka na svetu)...ili vise odgovara ekipi koja svoj komcept bazira na visokom presingu gde se forsira greska protivnika (koja je opet gle cuda mozda verovatnija po klizavom terenu)?... a na sve to ti ovo pisem dok ih Real masakrira, sad kad se teren osusio... Liverpul je preveliki klub da bi se bavio ovakvih sibicarskim forama. Sto je najgore, mislim da je samo iznervirao ove...
u

uefalona

pre oko 1 godinu

Kakvo je ovo klizaliste od terena
u

uefalona

pre oko 1 godinu

Real koristi taktiku iz prosle sezone: pustis ih da povedu pa ih pred kraj dotuces da ne znaju gde se nalaze.
T

Tata Martino

pre oko 1 godinu

Koliko je samo dobro uradjeno presadjivanje kose kod Jirgena Klopa! Bas dobro izgleda!
D

Delije Valjevo

pre oko 1 godinu

Bajčetić je veliki Delija! Mozda neće igrati za Srbiju, ali Zvezdu obožava!
G

GostDusanR.Srpska

pre oko 1 godinu

To nam svima bas puno znaci
u

uefalona

pre oko 1 godinu

Svaki uefalonac sanja da mu klub igra utorkom ili sredom a onda se probude 😂
j

jokerkoma87

pre oko 1 godinu

Valverde resava mec.Strasan igrac!
1

149

pre oko 1 godinu

Prolazi Liverpul.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Sedrik Gogua u Tadzikistanu a smejali se navijaci Zvezde sta sad kazete gospodo?
g

gidra91

pre oko 1 godinu

Tesko je prognozirati, ali ukoliko Realova odbrana ne bude pravila kikseve i ukoliko Vinisijus bude raspolozen, onda mislim da Real prolazi.
g

gx

pre oko 1 godinu

Naslov bajcetic od starta...treba da se radujemo mi srbii...ma decko je spanac drugi krkic.
g

gott

pre oko 1 godinu

Nego,sta cemo za ovoga malog iz Liverpoola?Imamo li kakve sanse ili nam nije potreban uopšte
B

Big Lebowski

pre oko 1 godinu

Potreban je on nama ali nismo mi njemu 😂
b

bbbbbbb18

pre oko 1 godinu

Liverpul 1 kao kuća, Frankfurt x kao kuća
T

Tupa

pre oko 1 godinu

Šta će biti s kućom??
o

oće li

pre oko 1 godinu

Real opet englezima da očita bukvicu kao prošle godine?
u

uefalona

pre oko 1 godinu

Posle dodju fanovi PL i pricaju kako je to jaka liga (naseli na marketing) i dodje Real sa matorcima i razmontira ih.
r

rsczz

pre oko 1 godinu

Da su Lfc i Real u formi kao prosle sezone bio bi to ekstra mec, moje misljenje da ce u Frankfurtu biti bolji fudbal veceras
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Nego sta kazu navijaci Zvezde za Sedrika Gogu svi ste mu se smejali kad je zavrsio u Partizanu i onda on posle svega ostvari transfer karijere i ode u Tadzikistan BOMBA sto bi se reklo.Sta sad kazete gospodo Zvezdasi?
G

Gost222

pre oko 1 godinu

Liverpul Real 2 Ajntraht Napoli X2
S

Svekar

pre oko 1 godinu

Osveta se servira hladna! Za svaki slučaj ipak 1X&2-6! Srbija je večeras uz Liverpul, iako su priznali Kosovo, a Španci nisu!
V

Vesko S

pre oko 1 godinu

Ovo je svakako jedan od najvećih derbija na svetu! Evro klasik na Enfildu! Čak i mnogi rusofili u Srbi će gledati ovu utakmicu, iako ne vole Zapad, i Zapadne vrednosti.
T

Twix

pre oko 1 godinu

Reci mi da si brucos na FPN-u bez da mi kazes da si brucos na FPN-u. I u vremensku prognozu bi ubacio politku. Roll my eyes.
3

3 - 1 za Liverpul

pre oko 1 godinu

strelci : Salah, Gakpo i Henderson.
V

Vinegar

pre oko 1 godinu

Prave kuke ce gledati okrsaj u podnozju Majne...
0

0155

pre oko 1 godinu

na obali majne, to je reka care
R

Robinhooo

pre oko 1 godinu

Luzerpulci će biti na aparatima! Hala Madrid!
G

Gost83

pre oko 1 godinu

Leva strana Reala promaja teska...posto su i Ridiger i Alaba rupcage vec neko vreme
G

Gost83

pre oko 1 godinu

Ma mozete vi da udarate minuse koliko hocete 😆 ali videcete o cemu pisem na kraju utakmice. Boli me uvo i za jedne i za druge ali od njihove poslednje cetvorke eventualno je Militao igrac za ozbiljan fudbal a i to je veoma upitno. Tako da bez kompletne rekonstrukcije odbrane nece dugo videti neki ozbiljan trofej.