Mašović (© Bohum)
Mašović (© Bohum)

Kraj sa Brižom: Erhan Mašović novi fudbaler Bohuma

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.10.20. | 14:01

Nekadašnji prvotimac Čukaričkog na novoj adresi

Tri godine su prošle otkako je Erhan Mašović potpisao za Klub Briž. A napustio je Belgiju bez zvaničnog debija za tamošnjeg prvaka. U međuvremenu se dokazivao na pozajmicama u slovačkom Trenčinu i danskom Horsensu, da bi poslednjeg dana prelaznog roka prešao u Nemačku.

Nekadašnji prvotimac Čukaričkog novi je član Bohuma. Klub iz Druge lige doveo je Mašovića kao slobodnog igrača, sa 21-godišnjim Novopazarcem potpisao ugovor do leta 2023.

Izabrane vesti

Erhan je fudbaler sposoban da se razvija, uprkos tome što je mlad, poseduje veliko međunarodno iskustvo. Može da pokriva više pozicija, dejstvuje kao centralni odbrambeni igrač ili zadnji vezni. Kao kapiten mlade selekcije Srbije naučio je da se nosi sa odgovornošću. Veoma interesantan fudbaler“, pohvalio je Mašovića Sebastijan Šindcejlorc, sportski direktor Bohuma.

Mašović je prethodnu sezonu kao pozajmljen fudbaler Briža proveo na pozajmicu u Danskoj. U dresu Horsensa skupio je 16 mečeva, a kako sam kaže, u dogovoru sa selektorom Orlića, Ilijom Stolicom, propustiće poslednja dva kvalifikaciona meča (sa Poljskom i Estonijom), tim pre što je mlada reprezentacija izgubila šanse da se plasira Prvenstvo Evrope.

Srećan sam što dolazim u Bohum. Cvajta je takmičenje visokog kvaliteta, predstavljaće mi zanimljiv izazov. Želim najpre da upoznam saigrače, filozofiju igre i klub iznutra. Zato sam pitao selektora da preskočim ovo okupljanje mlade reprezentacije“, pojasnio je Erhan Mašović.

Novi saigrač biće mu Miloš Pantović, do narednog leta pod ugovorom sa Bohumom.




tagovi

Erhan MašovićBohumCvajta

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara