Kevin Gameiro (©Reuters)
Kevin Gameiro (©Reuters)

Kraj španske avanture: Kevin Gameiro pred povratkom u domovinu

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.06.21. | 16:59

Iskusni napadač u pregovorima sa Olimpikom

Posle osam godina, Kevin Gamerio se vraća kući.

Španska avantura tokom koje je igrao za Sevilju, Atletiko Madrid i Valensiju zvanično će biti završena za nedelju dana kada mu istekne ugovor sa Slepim miševima, a iz kluba sa Mestalje već su poručili da ne planiraju produžetak saradnje.

Izabrane vesti

Kako je u završnim godinama igračke karijere, 34-godišnjak iz Senlisa na severu Francuske rešio je da se vrati u domovinu. Po informacijama Radio Monte Karla, već je u pregovorima sa Olimpikom iz Marselja, a na stolu je dvogodišnji ugovor.

KVOTE ZA MEČEVE EVROPSKOG PRVENSTVA

Učesnik Lige Evrope ostao je bez napadača Florijana Tovena koji je otišao u Meksiko, dok je neizvesno šta će biti sa Arkadijušom Milikom, koji je igrao na pozajmici iz Napolija. Nadaju se u Marselju da bi Poljak mogao da ostane, ali im svakako treba još jedan iskusan napadač.

Gameiro je poslednje dve sezone uglavnom bio na klupi u Valensiji. U prošloj je sakupio 27 nastupa, ali samo 1.067 minuta, što je prosečno 40 po meču. Dao je četiri gola i imao jednu asistenciju.

Olimpik je već nekoliko puta pokušavao da ga angažuje, a čini se da je sada najbliži da uspe. Dosad je Gameiro u Francuskoj igrao za Strazbur, Lorijen i Pari Sen Žermen. Sa Parižanima je bio šampion, sa Seviljom triput osvojio Ligu Evrope, sa Atletikom jednom, a sa Valensijom Kup kralja.


tagovi

Kevin Gameiroletnji prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara